Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Dzwoniłam do lekarki, ona mi nie daje żadnych szans. Niby przyrost w 48h 207% ale to na taki dzień cyklu bardzoooo mało. Powiedziała mi, że na zabieg za wcześnie i tak... Wolałabym sama poronić!
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i dopiero poznaję działanie tej witryny.
Od 7 miesięcy staramy się o maleństwo z marnym skutkiem. Obecny lekarz (było ich wcześniej dwóch) na pierwszej wizycie „prześwietlił” mnie całą oraz zalecił badania hormonalne za tydzień mam kolejną wizytę więc będę wiedzieć na czym stoję.
Trzymam za was kciuki i życzę wam wszystkim duuużo zdrowia
Pozdrawiam
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Ja mowilam ze ponad rok i co tez olali... Zalezy na kogo trafisz i jak ten lekarz podchodZi do sprawy...
Moj dzis dzwonil o badanie nasienia i nic nie zalatwil.. Ma dzwonic w poniedzialek
Dziewczyny po całym dniu Waszego pisania to mam takie zaległości, że SZOK
ja to w ogóle wczoraj nie miałam jak się odezwać, bo świętowałam swoje 29 urodziny, a na prezent zamiast || to @ hihi no ale liczę na to, że w tym cyklu ze wsparciem leków w końcu zaskoczy
Kropeczko jeszcze może się wszystko ułożyć, może to lekarz się tym razem myli. Trzymam mocno kciuki!
witam też wszystkie nowe staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:29
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka super typowanie, proszę o wyniki na cały weekend na priv bo do jutra muszę w pracy postawić, w razie wygranej dzielimy na pół
Lola 33 lub 31dc przy raczej 26 dniowych. Beta 33,8. Chciałabym przesadzać ;( dziękuję za troskę Kochana :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
A oczywiscie zamiast przekonane miało być PRZEKOCHANE! na szybko pisane między chwastami, przepraszam
Madzik spóźnione, ale szczere naj,naj,naj!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:43
madzikow lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Plamka super typowanie, proszę o wyniki na cały weekend na priv bo do jutra muszę w pracy postawić, w razie wygranej dzielimy na pół
Lola 33 lub 31dc przy raczej 26 dniowych. Beta 33,8. Chciałabym przesadzać ;( dziękuję za troskę Kochana :*
Moze pozno bylo zagniezdzenie. Jeszcze nic straconego.Plamka_92 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Kropeczko, nie znam Cię (jeszcze), ale jesteś taka dzielna, pełna optymizmu i siły! Wierzę, że będzie dobrze! Mnóstwo dziewczyn przeżyło wcześniejsze lub późniejsze poronienia. Jeśli ma to nastąpić, to niech nastąpi. To bardzo przykre, ale natura odrzuca "wadliwe" płody. A plus jest taki, że bardzo często się zdarza, że organizm jest już nastawiony na ciążę i w kolejną zachodzi się dosyć szybko. Bądź dzielna nadal taka jak jesteś. Optymizm sprzyja powodzeniu! :*
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Właśnie Madzikow wszystkiego najlepszego z okazji urodzin żeby kolejne były świętowane z dzidzią w wózeczku lub przynajmniej dzidzią pod serduchem
madzikow lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa i powoli się uczę
Staramy sie od sierpnia 2017 w międzyczasie wyszło TSH 5,1, niedoczynność tarczycy.
Teraz tarczyca unormowana do 0,4.
Pierwszy cyk po unormowaniu tarczycy - dalej to samo...
Działamy dalej...
Załamka już była MEGA gdyż w między czasie przyjaciółka zaszła w ciąże w 3cs - a miałyśmy być razem w ciąży...
Teraz powoli chyba odpuszczam... już tak nie boli