Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Ja w listopadzie ładna okrągłą 30 będę obchodzić
Ale zobacz ja 3 miesiące później też 30 hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny ja znowu mam pytanie:D czy to moje tsh 5 oznacza niedoczynność tarczycy czy to bardziej złożona sprawa i nie wiadomo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:36
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:No tak, ja rozumiem ale czy wszyscy naraz muszą urlop mieć żeby w jakimś tam czasie nikt nie mógł zrobić nigdzie badań? To dla mnie absurd jest... mój normalnie zadzwonil rano do labu ze chce dzis zrobix badanie nasienia, poszedł oddał materiał do badań (tak samo jak oddaje się mocz) i za 3 czy 4 dni miał wyniki fakt, my mieliśmy możliwość zrobić tylko te podstawowe ale na ich podstawie też można się dużo dowiedzieć...
Ale ja akurat nic na to nie poradze.. Wgl dziwne ze pytali go czy staramy sie omaluszka... Dla mnie to logiczne ze tak... Co zrobic .. Poczekamy do poniedzialku i sie okaze.. -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Ania to rocznik moje męża jesteś
Ale zobacz ja 3 miesiące później też 30 haha -
Ania2014 wrote:To pewnie jeszcze nie planujesz wielkiej imprezy. Ja za to nie wiem co mam zrobić wszyscy znajomi mają dzieci większe i mniejsze a w planach miała tripa po knajpach na urodziny ale chyba nie będzie chętnych na szalenie na mieście
Plamka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:44
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Odnośnie wieku czasami się stresuje że starania o 1 bobasa A mąż ma tyle lat, jak myślicie to jakoś późno jak na faceta 32 lata?
No akurat mężczyzna jest płodny do końca życia Fakt, że pewnie z wiekiem ta płodność się zmniejsza, ale 32 lata to naprawdę jeszcze młody wiek
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)