Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Pochwalę się Wam: od dziś zaczynam dietę przy niedoczynności tarczycy właśnie przyszła do mnie książeczka z dietą przy tej chorobie i mam zamiar się odchudzać nic innego mi już nie zostało proszę trzymajcie kciuki za moją słabą silną wolę
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Pochwalę się Wam: od dziś zaczynam dietę przy niedoczynności tarczycy właśnie przyszła do mnie książeczka z dietą przy tej chorobie i mam zamiar się odchudzać nic innego mi już nie zostało proszę trzymajcie kciuki za moją słabą silną wolę
Trzymam kciuki!! Dasz radę!!MissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Wiecie co? Ja tak z Wami pisu pisu a nagle olsnienie: przecież miałam zapisać się do gina!!! Oczywiście wybrany przeze mnie termin jest niedostępny (chciałam po owu żeby zrobić proga i skonsultować wynik) bo gin ma urlop więc się zapisałam na przyszły poniedziałek 25 czerwca godzina 19 mam nadzieję że uda się zrobić cytologie, wezmę recepty na dupka i metformine no i skonsultuje wyniki nasienia męża
Pierwszy raz zrobię usg w czasie dni plodnychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:38
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Wiecie co? Ja tak z Wami pisu pisu a nagle olsnienie: przecież miałam zapisać się do gina!!! Oczywiście wybrany przeze mnie termin jest niedostępny (chciałam po owu żeby zrobić proga i skonsultować wynik) bo gin ma urlop więc się zapisałam na przyszły poniedziałek 25 czerwca godzina 19 mam nadzieję że uda się zrobić cytologie, wezmę recepty na dupka i metformine no i skonsultuje wyniki nasienia męża
Pierwszy raz zrobię usg w czasie dni plodnych
Miss, a kiedy robiliście badanie męża? Co tam powychodziło? -
Ania95 wrote:Miss, a kiedy robiliście badanie męża? Co tam powychodziło?
-
ABI90 wrote:Niss ja tez 25 mam sie zglosic do ginokologa-endokrynologa bedziemy koncultowax w tym samym czasie
-
Kamila 29 wrote:Dziewczyny do.ilu dni od odstawienis luteiny powinien się pojawić okres?
-
MissKathy92 wrote:My robiliśmy miesiąc temu ale jeszcze z nikim nie konsultowalismy się wyszło nam że mamy tylko 2.2mln/ml plemników z czego 61% prawidłowych, ruch zwolniony mam nadzieję że uda mi się wszystko załatwić na jednej wizycie bo trochę dużo tego się narobilo... najbardziej mi zależy na cytologii bo miałam 2 lata temu ostatnio
Te prawidłowe to morfologia? Jak tak, to bardzo dużo tych prawidłowych ma. To możliwe? Mój miał tylko 4% i androlog powiedział, że jest ok, szczególnie jak 10x więcej plemników niż przeciętny facet. Na zwiększenie liczby prawidłowych zalecił brać L-karnitynę. I podobno faceci mają morfologię 4-8% zazwyczaj. -
Ania95 wrote:Hej Izka, ja bym robiła :p2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Ania95 wrote:Te prawidłowe to morfologia? Jak tak, to bardzo dużo tych prawidłowych ma. To możliwe? Mój miał tylko 4% i androlog powiedział, że jest ok, szczególnie jak 10x więcej plemników niż przeciętny facet. Na zwiększenie liczby prawidłowych zalecił brać L-karnitynę. I podobno faceci mają morfologię 4-8% zazwyczaj.