X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • tetis Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Witajcie dziewczyny :) dobry pomysł, żeby w końcu do nas dołączyć :D to prawda, że lepiej to zniesiecie i nie będziecie przerzucać frustracji na męża ;)
    tetis u mnie też 8 cykl :)
    O synka staraliśmy się 10 cykli.caly czas mam wyrzuty sumienia że nie potrzebnie tak długo zwlekalam że staraniami o drugie dziecko.

16 cykl
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:41

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• tetis Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Taki chyba dzień dziś widzę ujawnień wśród 30latek ;) Tetis masz 6latka.. Ja mam 13 i 11 latków, po cichu marzy mi się córeczka :)
    To tak jak mi i mojemu synkowi

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Ja Anka maz Lukasz, wlasnie dostarczyl obiad :-D ja 28 a On 30 :-)
    Ja też Anka Pisanka :-)

• tetis Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na imię mam Magda, w tym cyklu stosuje testy owulacjne ale te z allegro i wkońcu dzisiaj ujrzałam pozytywny test a już wątpiłam w to szczerze.jakniki od paru dni mnie bolą wczoraj plecy mnie bolały.dzisiaj będę musiała popracować nad córeczką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 16:21

16 cykl
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tetis wrote:
    O synka staraliśmy się 10 cykli.caly czas mam wyrzuty sumienia że nie potrzebnie tak długo zwlekalam że staraniami o drugie dziecko.

Widocznie wtedy nie byłaś jeszcze na to gotowa ;) na pewno niedługo się uda. Może znowu u Ciebie w 10 cs zaskoczy :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    U nas dzisiaj w pospiechu zeby czasu nie tracic to i obiad z dostawą do pracy :-)
    Ja obiecałam sobie że przez te 10 dni bez dzieci nie dotkne kuchenki, tylko będzie zamawiane, ale już mi się marza szparagi w mleku kokosowym z makaronem. No i kupiłam żółta fasolke.. Będzie z Bułeczka tarta. I tyle z odcięcia się od kuchty domowej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja obiecałam sobie że przez te 10 dni bez dzieci nie dotkne kuchenki, tylko będzie zamawiane, ale już mi się marza szparagi w mleku kokosowym z makaronem. No i kupiłam żółta fasolke.. Będzie z Bułeczka tarta. I tyle z odcięcia się od kuchty domowej ;)
    Mleko kokosowe... Dobre to jest???
    Do jednej pojdziemy na golabki a do drugiej na fasolke :-D

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    To jak sa nowe Panie to poprosimy o imionka wasze :-)

Nasz perwersik narazie widzę na spokojnie do nowych koleżanek:) dziewczyny musicie byc gotowe na szczere pytania od naszej koleżanki:) z niecierpliwością czekam na odpowiedzi główne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Nasz perwersik narazie widzę na spokojnie do nowych koleżanek:) dziewczyny musicie byc gotowe na szczere pytania od naszej koleżanki:) z niecierpliwością czekam na odpowiedzi główne:)
    Haha bo sie wystrasza i co ja wtedy zrobie :-D

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj na pocieszenie ze względu na duzy spadek temperatury wjechał na obiad McDonald! Wiem nie zdrowee,aleee uwielbiam dziada! Powiedzialam mojemu ze jak tyjemy to oboje trudno :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to moze nowe kolezanki tez powiedzia co za pozycje lubia :-)
    Moze czegos nowego sie nauczymy ;-)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Kochana.. Mam 36 lat... Dorastałam w takich czasach, do tego będąc metalówa pełna geba, jezdzaca po woosstokach za malolata.. Myślisz że się czegoś boję??? ;D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Mleko kokosowe... Dobre to jest???
    Do jednej pojdziemy na golabki a do drugiej na fasolke :-D
    Bardzo dobre! Do takiego najlepsze! Mam zawsze w lodówce. Polecam serdecznie. Do tego pasta curry, papryka makaron i najprostsze danie jest. Zupę tajska na nim gotuje, szparagi.. Mniam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki jutro. Pozniej was nadrobie

• tetis Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak mnie podkreciłyscie w weekend że męża tak wymeczyłam że boję się teraz że sił i ochoty mu na dzisiaj braknie.a test owulacyjny pozytywny

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Bardzo dobre! Do takiego najlepsze! Mam zawsze w lodówce. Polecam serdecznie. Do tego pasta curry, papryka makaron i najprostsze danie jest. Zupę tajska na nim gotuje, szparagi.. Mniam :)
    Zupa tajska hmm... Zaciekawila mnie :-)

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ