Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Witajcie dziewczyny dobry pomysł, żeby w końcu do nas dołączyć to prawda, że lepiej to zniesiecie i nie będziecie przerzucać frustracji na męża
tetis u mnie też 8 cykl16 cykl -
nick nieaktualny
-
Na imię mam Magda, w tym cyklu stosuje testy owulacjne ale te z allegro i wkońcu dzisiaj ujrzałam pozytywny test a już wątpiłam w to szczerze.jakniki od paru dni mnie bolą wczoraj plecy mnie bolały.dzisiaj będę musiała popracować nad córeczką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 16:21
16 cykl -
tetis wrote:O synka staraliśmy się 10 cykli.caly czas mam wyrzuty sumienia że nie potrzebnie tak długo zwlekalam że staraniami o drugie dziecko.
Widocznie wtedy nie byłaś jeszcze na to gotowa na pewno niedługo się uda. Może znowu u Ciebie w 10 cs zaskoczy -
nick nieaktualnyABI90 wrote:U nas dzisiaj w pospiechu zeby czasu nie tracic to i obiad z dostawą do pracy
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja obiecałam sobie że przez te 10 dni bez dzieci nie dotkne kuchenki, tylko będzie zamawiane, ale już mi się marza szparagi w mleku kokosowym z makaronem. No i kupiłam żółta fasolke.. Będzie z Bułeczka tarta. I tyle z odcięcia się od kuchty domowej
Do jednej pojdziemy na golabki a do drugiej na fasolke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Nasz perwersik narazie widzę na spokojnie do nowych koleżanek:) dziewczyny musicie byc gotowe na szczere pytania od naszej koleżanki:) z niecierpliwością czekam na odpowiedzi główne:)
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Mleko kokosowe... Dobre to jest???
Do jednej pojdziemy na golabki a do drugiej na fasolke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny