X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia to się do KAtowic przeprowadź. Otworzymy coś swojego ;)

A popsutym sie nie da pobawić? :P
    Mnie kupił na pierwszej wycieczce do Holandii mój brat :D Poszliśmy na słynną czerwoną ulicę i w sex shopie oglądaliśmy - spodobał mi się i stwierdził że takiej pamiątki z Holandii nikt nie ma a mnie pewnie się w samotne wieczory przyda :D

Konieczynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia nooo nie... Bo moj wyrzucil jak sie popsul hehe ale nadal o nowym my nie pomyśleli:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To źle :P o matko co by to były tematy na żywo jakbyśmy się spotkały :D
    Właśnie oglądam cake hunters na food network. JAkie oni torty mają :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj my bysmy tez takie piekly :-D
    Tematow by bylo napewno sporo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Właśnie z góry przepraszam za pytanie. Ale masz już tak dużych chłopaków , możesz wysłać na kolonie i nie martwić się o butelki, pieluszki - wiesz o czym mówię. Skąd teraz ten pomysł.

Ja teraz myślę że za długo czekałam. Chce żeby syn miał rodzeństwo. A najchętniej siostrzyczkę. Hehe stan błogosławiony wspominam słabo i początki macierzyństwa też nie były łatwe. Za to te duże oczy i rączki na szyi wynagradzaja wszystko.

Znajoma właśnie się pochwaliła że jest w ciąży a w weekend walila równo wódę. Eh a ja kwas foliowy zagryzam cynkiem i dupa
    Kochana nic nie szkodzi. Proza Zycia.moi chłopcy są z poprzedniego małżeństwa. Teraz jest wszystko tak jak ma być i mam cudowna rodzinę to i wspólne dziecko. Wtedy szybko się postaralam o potomstwo bo chciałam tak, teraz człowiek mądrzejszy, protestował, pozył, sprawdził... I można z opóźnieniem może ale starać się o dzidzi. Ot cała historia. Poza t cała trójka mnie męczy.. Nie wiedzą co to jest mię młodsze tak rodzeństwo.. Hehe.. Ja wiem.. Poniszczone zeszyty, plecaki, jeszcze będzie placz ;)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystko jasne.
    Ja mam siostrę młodsza o 11 lat. Pamiętam jak na wypracowanie wylała mi korektor

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odważnie :) ale fajnie - moja mama mnie urodziła mając 35. Ale byłam wpadeczką jako ostatnia z trójki i troche jej to nie było po drodze ale koniec końców kocha mnie :D

Laski - dajcie mi poradę bo za chwile zwariuje - co na wzdęcia i odbijanie? Espumisan pomaga ale po paru godzinach wraca...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Mamman wiesz - byłoby fajnie jakby te kciuki coś dały i ten spadek hcg wystrzelił powyżej 1000...
    Phia wibrator Ci został :D
    OJj gdyby dało radę to bym wysłała Ci przez te kciuki wirusa;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ostatniego brata urodziła jak miała 41 lat. Ja pierwsza i najwcześniej Miałam zawsze przedszkole w domu.
    Na wzdęcia sama nie mam pomysłów. Mój to spodnie z wysokim stanem i bluzki oversize;b
    Mój małż zaraz przyjedzie, szuka tylko truskawek dla mnie po miescie, i będę musiała oglądać Ronaldo ;) ale będę poczytywac ukradkiem. My baby potrafimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki bety z dzisiaj... 635,3. Myślicie, że dobrze rośnie?

melunia91, Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN - wiesz ja już sobie wszystko mówię, że może to były bliźniaki (chociaż w mojej rodzinie nigdy nie było - z męża tak ale od strony babci) i ze spadło bo jeden się nie zachował a drugi siedzi i zrobi niespodziankę.
    Że jak przy Młodym miałam okres to może teraz też tak się stało a spadek był dlatego że mi po prostu okres przyszedł. Już mam tyle wersji że sama się dziwie że nie zwariowałam...

MammaN lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Piękny! Właśnie patrzyłam na Twój przyrost który masz i miałam się pytać kiedy robisz :) Cudownie i się ciesze. Ja jutro odbiorę pewnie swoje tłuste 0...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia ale ty pesymistka...
    Zmien nastawienie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy 3 bejbifruty jak to moj zawsze mowi na maluszki :-)
    A w takim tempie to moze na 30 doczekam sie 1 dziecka :-) wazne zeby sie udalo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia ja własnie taka jestem - potrafie innych pocieszyć sama siebie dołując. Nie mam po prostu porównania. Przyjaciółka mi dziś powiedziała że ona 3 miesiące okres miała normalny! I dopiero później się zorientowała że w ciąży jest,

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    MammaN - wiesz ja już sobie wszystko mówię, że może to były bliźniaki (chociaż w mojej rodzinie nigdy nie było - z męża tak ale od strony babci) i ze spadło bo jeden się nie zachował a drugi siedzi i zrobi niespodziankę.
    Że jak przy Młodym miałam okres to może teraz też tak się stało a spadek był dlatego że mi po prostu okres przyszedł. Już mam tyle wersji że sama się dziwie że nie zwariowałam...
    Melunia, ja Cię rozumiem :* na prawdę. Zmień myślenie. Nastaw się, że się w końcu uda i zobaczysz! Moze łatwo mówić... Ale to prawda, że jak odpuścisz to dzieją się cuda <3 często myślę o Tobie i na prawdę wierzę, że uda się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tego co słyszałam to do 12tyg może się bliźniak wchłonąć

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia moja znajoma tez tak miala... I dopiero po jakim czasie sie zorientowala...
    Glowka do gory kochana :*

• Marza89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Gratulacje! Super wynik :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Cudnie gratuluję!!! Każdemu takiej życzę :)

‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ