Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia to się do KAtowic przeprowadź. Otworzymy coś swojego
A popsutym sie nie da pobawić?
Mnie kupił na pierwszej wycieczce do Holandii mój brat Poszliśmy na słynną czerwoną ulicę i w sex shopie oglądaliśmy - spodobał mi się i stwierdził że takiej pamiątki z Holandii nikt nie ma a mnie pewnie się w samotne wieczory przydaKonieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Właśnie z góry przepraszam za pytanie. Ale masz już tak dużych chłopaków , możesz wysłać na kolonie i nie martwić się o butelki, pieluszki - wiesz o czym mówię. Skąd teraz ten pomysł.
Ja teraz myślę że za długo czekałam. Chce żeby syn miał rodzeństwo. A najchętniej siostrzyczkę. Hehe stan błogosławiony wspominam słabo i początki macierzyństwa też nie były łatwe. Za to te duże oczy i rączki na szyi wynagradzaja wszystko.
Znajoma właśnie się pochwaliła że jest w ciąży a w weekend walila równo wódę. Eh a ja kwas foliowy zagryzam cynkiem i dupa -
nick nieaktualnyOdważnie ale fajnie - moja mama mnie urodziła mając 35. Ale byłam wpadeczką jako ostatnia z trójki i troche jej to nie było po drodze ale koniec końców kocha mnie
Laski - dajcie mi poradę bo za chwile zwariuje - co na wzdęcia i odbijanie? Espumisan pomaga ale po paru godzinach wraca... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja mama ostatniego brata urodziła jak miała 41 lat. Ja pierwsza i najwcześniej Miałam zawsze przedszkole w domu.
Na wzdęcia sama nie mam pomysłów. Mój to spodnie z wysokim stanem i bluzki oversize;b
Mój małż zaraz przyjedzie, szuka tylko truskawek dla mnie po miescie, i będę musiała oglądać Ronaldo ale będę poczytywac ukradkiem. My baby potrafimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMammaN - wiesz ja już sobie wszystko mówię, że może to były bliźniaki (chociaż w mojej rodzinie nigdy nie było - z męża tak ale od strony babci) i ze spadło bo jeden się nie zachował a drugi siedzi i zrobi niespodziankę.
Że jak przy Młodym miałam okres to może teraz też tak się stało a spadek był dlatego że mi po prostu okres przyszedł. Już mam tyle wersji że sama się dziwie że nie zwariowałam...MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:MammaN - wiesz ja już sobie wszystko mówię, że może to były bliźniaki (chociaż w mojej rodzinie nigdy nie było - z męża tak ale od strony babci) i ze spadło bo jeden się nie zachował a drugi siedzi i zrobi niespodziankę.
Że jak przy Młodym miałam okres to może teraz też tak się stało a spadek był dlatego że mi po prostu okres przyszedł. Już mam tyle wersji że sama się dziwie że nie zwariowałam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny