X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tetis wrote:
    Dziewczyny tak mnie podkreciłyscie w weekend że męża tak wymeczyłam że boję się teraz że sił i ochoty mu na dzisiaj braknie.a test owulacyjny pozytywny
    Na to oni maja zawsze sily ;-D

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tetis wrote:
    Dziewczyny tak mnie podkreciłyscie w weekend że męża tak wymeczyłam że boję się teraz że sił i ochoty mu na dzisiaj braknie.a test owulacyjny pozytywny

Raczej bedzie liczyl na wiecej :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Raczej bedzie liczyl na wiecej :D
    Na duzo duzo wiecej haha

Lody lody dla ochlody :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszły mi wyniki proga. Książkowy mój w zwykłym cyklu bez ciąży. Więc nie ma na co liczyć, mimo wysokich temperatur (nie potrafię Wam udostępnić wykresu bo pipa ze mnie) w cb miałam większy więc wtedy mnie to właśnie zaintrygowalo. No nic :) trzeba będzie się wyluzowac Na urlopie i działać dalej :)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Miss, a jak u Ciebie? Co z wizytą?? :)
    Ja narazie próbuje Was nadrobić ale troszkę się zejdzie bo jeszcze w pracy siedzę :( kończę za 15 minut na szczęście :)
    U mnie dziś tragiczny dzień :/ żołądek nie od rana boli z nerwów, wizyta o 19, pewnie trochę obsuwy będzie ale mam nadzieję że mnie przyjmie gin :/ dziewczyny trzymajcie kciuki żeby i u mnie jakieś światełko w tunelu się pojawiło :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja narazie próbuje Was nadrobić ale troszkę się zejdzie bo jeszcze w pracy siedzę :( kończę za 15 minut na szczęście :)
    U mnie dziś tragiczny dzień :/ żołądek nie od rana boli z nerwów, wizyta o 19, pewnie trochę obsuwy będzie ale mam nadzieję że mnie przyjmie gin :/ dziewczyny trzymajcie kciuki żeby i u mnie jakieś światełko w tunelu się pojawiło :)
    Jeszcze się nie znamy ale trzymam mocno kciuki z całego Serca :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss no ja mam podobnie z wizytami. Wrocilam do domu i siedze. Pranie wywiesic i mozna leniuchowac. Ale czuje sie jak przed @... ciagle sa te same objawy... jakby tylko przrywnik byl chwilowy... oby jutro wyszlo cos na tym hcg zebym sie nie musiala meczyc ;(

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Miło widzieć30stki. Nie tylko ja zawyzam średnią wieku.

Phia nie zawsze mają ochotę. Mój małż zasnął wczoraj przed synkiem. A dziś wyjechał na kilka dni.

postanowiłam nie gotować i tego się trzymam. Zjadłam jakiś gotowy shit z Biedro i dobrze mi z tym. A młody JE w przedszkolu.

Miss kciukam.

Melunia jakby nie było uspokoi Cię przynajmniej. Jesteśmy z Tobą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 17:39

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, Melunia trzymam kciuki <3 dajcie znać co i jak :*

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Jeszcze się nie znamy ale trzymam mocno kciuki z całego Serca :)
    Dziękuję serdecznie :) każde wsparcie się przyda :)

Właśnie nie przywitałam się z nowymi dziewczynami: witajcie i się rozgoscie :) tylko ostrzegam: nie opuszczajcie forum na więcej niż 2h bo później dużo stron do nadrabiania, tak dziewczyny dyskutują :P

Co do atmosfery w pracy: ja od 3 lat pracuje w prywatnej firmie tylko z szefem :) nie wyobrażam sobie pracy z kobietami, bo różnie można trafić, niektóre są w porządku a niektóre właśnie tak jak piszecie: są ok w oczy a za plecami obgadują :/ ja też mam pracę biurową, jestem geodetą, czasem jeżdżę z szefem w teren jak trzeba pomocy, jutro właśnie jedziemy wytyczyć nowy blok :) lubię swoją pracę ale czasem mam aż jej nadto :P

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pracuję w biurze. Firma wielobranżowa... Ale najlepiej wspominam prace w wojsku;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Cześć dziewczyny

Miło widzieć30stki. Nie tylko ja zawyzam średnią wieku.

Phia nie zawsze mają ochotę. Mój małż zasnął wczoraj przed synkiem. A dziś wyjechał na kilka dni.

postanowiłam nie gotować i tego się trzymam. Zjadłam jakiś gotowy shit z Biedro i dobrze mi z tym. A młody JE w przedszkolu.

Miss kciukam.

Melunia jakby nie było uspokoi Cię przynajmniej. Jesteśmy z Tobą
    Oooo to nie dobrze jak nie ma tylu checi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Trzymam kciukasy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe ile jeszcze dziewczyn w ukryciu czyta nasz watek :-)

A ja dzis w nocy sama :(
    moj w pracy bedzie... I co ja sama poczne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem niespełniona. Jeżeli chodzi o zawód. Wszystko zawsze mi idzie na opak. Chciałam być dziennikarką i nawet miała epizod z tym związany. Później przeszło mi i chciałam iść w cukiernistwo kocham kocham kocham. Rodzice mnie odwiedli od tego pomysłu i znalazłam się na informatyce. Ale matury z matmy nie zdałam chociaż miałam wszystko inne powyżej 70%... Matematyki nienawidzę od zawsze a na maturze brakowało mi uwaga 3x po 2pkt... Później urodziłam młodego i po prostu zajęłam się życiem rodzinnym. Jedyne czego żałuję to to że zawsze słuchałam innych a nie trzymałam sie swojego zdania. Gdyby nie to, mogłabym mieć swoją kawiarnię z własnymi wypiekami, ciastami, lodami domowej roboty (malinowe na bazie białego robie niebo w gębie - tak skromnie się chwaląc). A siedze w biedronce gdzie nienawidze pracy z innymi ludźmi jeżeli chodzi o te co pracuje z nimi. Lubie je ale nienawidze obrabiania dupy gdzie ide alejką a one gadają sobie alejke dalej kto jaki jest. Za to uwielbiam pracę z klientem. Zawsze chciałam mieć swoj interes. Coś z czego będę dumna i będą mnie mogli inni chwalić. No ale ani pieniędzy nie mam na to ani miejsca...

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamman wiesz - byłoby fajnie jakby te kciuki coś dały i ten spadek hcg wystrzelił powyżej 1000...
    Phia wibrator Ci został :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje z samymi babami, U nas wesoło. Przeważnie babskie pogaduchy na wszystkie tematy. Poza tym mam to szczęście że lubię swoją pracę... Plus.. Jak się nie dzieje mogę zaglądać na forum ;D

Koniecznka.. Ja bym już chciała na tej 30tce się zatrzymać... Do 35 było fajnie... A teraz wszystko poleciał na łeb na szyję.. Od metabolizmu zaczynając. Oby teraz już się dluzyooooo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Mamman wiesz - byłoby fajnie jakby te kciuki coś dały i ten spadek hcg wystrzelił powyżej 1000...
    Phia wibrator Ci został :D
    Haha nie bo popsuty :-D
    Paluszki zostaly haha

Widze masz podobne marzenie... Kawiarnia swoja... Domowe ciacha... Prace z ludzmi ktora tez uwielbiam XD

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z góry przepraszam za pytanie. Ale masz już tak dużych chłopaków , możesz wysłać na kolonie i nie martwić się o butelki, pieluszki - wiesz o czym mówię. Skąd teraz ten pomysł.

Ja teraz myślę że za długo czekałam. Chce żeby syn miał rodzeństwo. A najchętniej siostrzyczkę. Hehe stan błogosławiony wspominam słabo i początki macierzyństwa też nie były łatwe. Za to te duże oczy i rączki na szyi wynagradzaja wszystko.

Znajoma właśnie się pochwaliła że jest w ciąży a w weekend walila równo wódę. Eh a ja kwas foliowy zagryzam cynkiem i dupa

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ