Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Po prostu siedze sama i myślę co będzie jutro. Rano idę na kontrole do ortopedy. Mam nadzieję że pociągnę jeszcze L4 z tydzień i nie będę musiała iść w środę do pracy.
Później odebrać wynik. Może już po 8 będzie ktoś żeby mi to wydrukować. Nie poszłam po te ubranka do piwnicy, chyba jeszcze za wcześnie na takie widoki.
Mamman Wiesz - ja 18.06 miałam 16.07. Wychodzi na to że byłbyśmy razem w ciąży i Kropeczka też.tetis lubi tę wiadomość
-
Te zycie jest nie fair . Wszedzie w mojej okolicy tyle "dzieciakow" z brzuchami ktore wpadły . A ja sie staram uwazam na siebie ba to co jem , cwicze . Bzykam sie nawwt wtedy kiedy powinnam o dupa. Jedna wielka dupa . Gdzie sprawiedliwosc ?14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naprawde staram sie dac na luz ale to sie tak nie da . Bohe sie tej wizyty w lipcubu gin . Boje sie ze bedzie cos nie tak . A tyle widze teraz mlodziutkich dziewczynek ... z brzuchem . Gdzie tu sprawiedliwosc .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualnyPhia wrote:Za bardzo chcemy i to nas gdzies blokuje
Melunia, będzie dobrze :* wszystkie jesteśmy z Toba :* może jeszcze się okaże, że razem będziemy brzuchatki Ale zostajemy tutaj :d jest ciekawiej hihiSandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki
Adasiowa mnie chodziło w tym wypadku że nie da sie pragnąć i chcieć czegoś za bardzo pod względem sercowym
Jeżeli chodzi o blokadę to możliwe - bo wszystko siedzi w głowie. Ale czytałam też że metoda wizualizacji jest dobra mówienie sobie że jest się płodnym, że się uda i że bedzie cudownie codzinnie przed spaniem duż podobno dajeMammaN, AdasiowaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Chyba coś w tym musi być... Moja koleżanka też jak już się poddała i "olała" sprawę to zaszła od razu... Dziwny jest ten świat.
Melunia, będzie dobrze :* wszystkie jesteśmy z Toba :* może jeszcze się okaże, że razem będziemy brzuchatki Ale zostajemy tutaj :d jest ciekawiej hihi
Ja zostaje na bankSandersik, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ja narazie próbuje Was nadrobić ale troszkę się zejdzie bo jeszcze w pracy siedzę kończę za 15 minut na szczęście
U mnie dziś tragiczny dzień żołądek nie od rana boli z nerwów, wizyta o 19, pewnie trochę obsuwy będzie ale mam nadzieję że mnie przyjmie gin dziewczyny trzymajcie kciuki żeby i u mnie jakieś światełko w tunelu się pojawiło
Trzymam mocno nie denerwuj się tak, będzie dobrze :* -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dzięki
Adasiowa mnie chodziło w tym wypadku że nie da sie pragnąć i chcieć czegoś za bardzo pod względem sercowym
Jeżeli chodzi o blokadę to możliwe - bo wszystko siedzi w głowie. Ale czytałam też że metoda wizualizacji jest dobra mówienie sobie że jest się płodnym, że się uda i że bedzie cudownie codzinnie przed spaniem duż podobno daje
Spróbuję tego będę sobie powtarzać, że jestem mega mega mega płodna, zamiast ciągłego stękania mężowi, że jesteśmy bezpłodni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny