Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ciasteczko82 wrote:No tak najgorsze to te myśli - niech już mi lepiej @ przyjdzie niż te obawy - ale Tobie przyjdzie dopiero po zejściu zastrzyku ??
A morze mam bliziutko tylko czasu brak żeby często bywać
Nie po zastrzykuprostu. Teraz biore dupka naa wywolanie i bede go brac chyba jeszcze 2 dni czyli do 25dc a potem czekanie na @czy przyjdzie czy niePcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:No wiem, wiem.
Ja mierzę twardo każdego poranka o 5.30. Nawet nie wstaje na siku wcześniej
Temp potwierdziła dokładnie co do dnia owu z monit. -
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:To bardzo dobrze tak powinno się robić. Wszędzie gdzie czytałam to jest napisane żeby termometr trzymać w pobliżu łóżka tak aby moc po niego sięgnąć leżąc
-
ciasteczko82 wrote:Aaa nie - ja jestem z Sopotu i raczej tkwię tu ciagle
No i gdzie te wyniki wrrr...
Witaj Violetta!!
Jak do tej pory nie ma to chyba już jutro wyniki co?
Lola_M zostaw te internetowe pierdoły
My kobiety to straszne jesteśmy Najpierw się boimy że się nie uda, potem że puste jajo albo pozamaciczna, potem do każdej wizyty, do każdego ruchu... i chyba tak już przez całe życie
Violetta witaj Twojej straty nie potrafię sobie wyobrazić jeżeli mogę spytać to wiadomo co się stało? Jeżeli mówimy o strachach to takiej straty sie boję najbardziej. Cieszę się że jesteś z nami i życzę Ci żeby to małe serduszko szybko do Ciebie wróciło -
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:Dokładnie - na wyciągnięcie ręki mam. Ale czasem się przebudzę lekko o 2-3 i muszę zasnąć i trzymać siku do 5.30 poświęcenie ech
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:To coś pokreciłam
Jak do tej pory nie ma to chyba już jutro wyniki co?
Lola_M zostaw te internetowe pierdoły
My kobiety to straszne jesteśmy Najpierw się boimy że się nie uda, potem że puste jajo albo pozamaciczna, potem do każdej wizyty, do każdego ruchu... i chyba tak już przez całe życie
3
Oo takkk.. jesteśmy zeschizowane
Wyniki mają być dziś on line / tak mówili - więc sobie czekam, aby móc łyknąć gripexa... -
A nie masz jakiegoś apapu? Byłoby bezpiecznie i powinno coś pomóc
Mi wczoraj tak temp dowaliła, rano normalnie a w dzień połamana i 37,5. Niby niedużo ale ja raczej z tych co temp nie mają
Dziś był ważny dzień w pracy i chyba przez nerwy mi odwaliło. Brzuch boli jak przed owu, ale coś to za szybko. Z drugiej strony chcę że już była bo chodzę wściekła na cały świat Moim hormonom już odwala z braku ciąży ale jeszcze miesiąc -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:A nie masz jakiegoś apapu? Byłoby bezpiecznie i powinno coś pomóc
Mi wczoraj tak temp dowaliła, rano normalnie a w dzień połamana i 37,5. Niby niedużo ale ja raczej z tych co temp nie mają
Dziś był ważny dzień w pracy i chyba przez nerwy mi odwaliło. Brzuch boli jak przed owu, ale coś to za szybko. Z drugiej strony chcę że już była bo chodzę wściekła na cały świat Moim hormonom już odwala z braku ciąży ale jeszcze miesiąc
Ja też odczuwam wyższa Temp - też miewam niskie.
W ogóle jeżeli to grypa to jakaś inna (nie jelitówka nie tradycyjna). Albo inny wirus ? -
futuremama wrote:
Violetta witaj Twojej straty nie potrafię sobie wyobrazić jeżeli mogę spytać to wiadomo co się stało? Jeżeli mówimy o strachach to takiej straty sie boję najbardziej. Cieszę się że jesteś z nami i życzę Ci żeby to małe serduszko szybko do Ciebie wróciło
Nie wiadomo niestety założono że maluszek udusił się pepowiną bo był nią owinięty kilka razy... ale jego serduszko już nie było jak zgłosiła się z bólami do porodu ;-(
Nikoś -24.01.2014
Aniołek Tymuś - 27.12.2017 (39tc) [*] -
ciasteczko82 wrote:Mam Apap - mogę go wziąć bez ryzyka ???
Ja też odczuwam wyższa Temp - też miewam niskie.
W ogóle jeżeli to grypa to jakaś inna (nie jelitówka nie tradycyjna). Albo inny wirus ? -
nick nieaktualny
-
Violetta_eM wrote:Nie wiadomo niestety założono że maluszek udusił się pepowiną bo był nią owinięty kilka razy... ale jego serduszko już nie było jak zgłosiła się z bólami do porodu ;-(
Oczywiście mały był owinięty i dostał mniej punktów... ale to już długa historia i lista zażaleń do szpitala.
A jak u Ciebie, możecie już wrócić do starań? Bo widzę że całkiem niedawno to wszystko sie zdażyło.
-
ciasteczko82 wrote:Mam wynik - nie ciąża 1,4 więc < 5.
Uf mogę łykać Apap spokojnie / chyba że to istotne że mam 4 dpo dziś???
Ja bym się na sztywno tej bety póki co nie trzymała bo to.może sam przedpoczątek byćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:44