Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:No niestety kolejki zawsze są długie jak ostatni raz byłam prywatnie u endo to było lekko ponad godzina obsuwy a na NFZ nie wspomnę
Prywatnie chodze a dzis troszke lekarz sie spóźnił to dla tego. A na nfz to nie wiem ile musiala bym czekac. Dzis kolo godz mi to zajelo. No ale wszystko narazie ok tylko prolaktyne obniżyć. I kazal sir nie stresowac bo podobno to na tle nerwowym ale jak tu sie nie denerwować...Pcos
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie wytrzymałam i poleciałam zrobić dzisiaj AMH i niedawno sprawdziłam wynik 1.41 to dobrze czy nie bardzo w wieku 31 lat? Zamówiłam też dzisiaj kolejny pakiet testów owulacyjnych a od 5 dni mierzę temperaturę. Robię chyba to źle, bo za duże rozbieżności mi odrazu na początku wychodzą. Pewnie mam zły termometr, bo z dokładnością tylko do 1 miejsca po przecinku, no i mierzę pod pachą...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Co prawda staram się ciut dłużej niż od 2018, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie.
Zaneta92 wrote:Ja wlasnie czekam na wizyte u gin mam monitoring cyklu. Mam nadzieje, ze jest juz piekne jajo i bede mogla dzialac☺
Mogłabyś napisać na czym polega Twój monitoring cyklu, tzn. w jakim dniu cyklu miałaś zgłosić się do gin. i czy bierzesz jakieś leki?
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
A zdecydowalismy sie na monitoring cyklu ze wzgledu ze pracuje w banku i nie wytrzymuje presji i cisnienia na sprzedaz kredytow. Planowalismy kolejne dziecko a ze umowe mam jeszcze tylko 3mies i wiem, ze nie zostanie przedłużona zdecydowalismy ze dzialamy pelna paraZaneta92
-
nick nieaktualny
-
2 piekne 13mm jedno i drugie.to jednak 9dc. Wedlug niego i wielkosci owu bedzie najpozniej 11dc. Przy okazji sparwdzono czy wszystko po poronieniu jest okej Takze jestem zadowolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 20:29
futuremama lubi tę wiadomość
Zaneta92