Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:u mnie jest to kot.
Witam nową koleżankę
Oj ja marzę o urlopie - bardzo
Ja na początku lutego miałam tydzień urlopu..i już zdążyłam o nim zapomnieć. Mam wrażenie, że ten urlop był pól roku temu :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dzień dobry
Zaglądam do was po leniuszkowym tygodniu walentynkowym
Zastanawiam się dziewczyny.... A może spotkałyście się z sytuacją w której doszło do późnej owulacji i ewentualnego zagnieżdżenia? Czuję się paskudnie dzisiaj mam 61 dc i nic nie zapowiada @ a wręcz przeciwni wszystkie znaki na ciele i w ciele podpowiadają, że @ nie wróci szybko.... Nie chcę się nakręcać, wydaje się mało realne. Ale jeżeli tak to chyba dobrze było by wiedzieć? Nie wiem co robić...
Pozwoliłam zrobić sobie kopiuj wklej.
Gratuluję zafasolkowanym
I trzymam kciuki za następne fasoleczki -
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:Dzień dobry
Zaglądam do was po leniuszkowym tygodniu walentynkowym
Zastanawiam się dziewczyny.... A może spotkałyście się z sytuacją w której doszło do późnej owulacji i ewentualnego zagnieżdżenia? Czuję się paskudnie dzisiaj mam 61 dc i nic nie zapowiada @ a wręcz przeciwni wszystkie znaki na ciele i w ciele podpowiadają, że @ nie wróci szybko.... Nie chcę się nakręcać, wydaje się mało realne. Ale jeżeli tak to chyba dobrze było by wiedzieć? Nie wiem co robić...
Pozwoliłam zrobić sobie kopiuj wklej.
Gratuluję zafasolkowanym
I trzymam kciuki za następne fasoleczki -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Hahaha no na pewno Wam nie ułatwia zadania
A właśnie dzisiaj z koleżanką na ten temat rozmawiałam, bo ona też się stara o dziecko, a ma już córeczkę i mówiła, że często im "przeszkadza"
No ale cóż, mąż będzie musiał go częściej usypiać bo potem choćby śpiący to tego nigdy nie odmówiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się do was dopisuje. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze z tego forum pamięta.
Już dawno sie na nim nie udzielałam. Nasz synek będzie teraz miał w lutym 4 latka.
No i postanowiliśmy się z mężem postarać o rodzeństwo dla niego.
Także dołączam do grona staraczek 2018 -
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Ja też się do was dopisuje. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze z tego forum pamięta.
Już dawno sie na nim nie udzielałam. Nasz synek będzie teraz miał w lutym 4 latka.
Także dołączam do grona staraczek 2018 -
mindusia87 wrote:Ja też się do was dopisuje. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze z tego forum pamięta.
Także dołączam do grona staraczek 2018
WitajPcos
-
mindusia87 wrote:Ja też się do was dopisuje. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze z tego forum pamięta.
Także dołączam do grona staraczek 2018
Cześć
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie odnośnie pomiaru temperatury.
Wiadomo, że temperaturę należy mierzyć o stałej porze, zawsze w tym samym miejscu - w ustach lub pochwie. Po przespanej nocy.
Ale co jeśli kobieta nie jest w stanie mierzyć tej temperatury zawsze o tej samej godzinie? bo np ma taką specyfikę pracy, że pracuje czasem w dzień czasem w nocy.
Czy w takiej sytuacji trzeba się trzymać tego, żeby po prostu mierzyć temp po co najmniej 3 godzinach snu?
Wiecie coś więcej na ten temat?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)