Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Jak coś boli to sie zyje. Jak przestaje bolec to sie umiera. Wiec jeszcze dluga twoja droga. Hehehe....
Masakra ..
Co do monit - super - kiedy masz następny ??? Dobrze by było w dniu owu i po owu.
Jakie endo?
-
nick nieaktualny
-
Jak po 13h pracujesz to organizm może się buntować
Ja durna też teraz ogarniam, chociaż jutro pewnie bedzie ochrzan jak zobaczą o której taski były aktualizowane ale wszystko pięknie, wszyscy chwalą a w projekcie burdel trzeba posprzątać i resztę błędów ogarnąć a nie że coś live poszło, nie wybuchło to zostawiamy i nic nie robiny -
nick nieaktualnyalegzi wrote:Cześć Dziewczyny
Co prawda staram się ciut dłużej niż od 2018, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie.
Mogłabyś napisać na czym polega Twój monitoring cyklu, tzn. w jakim dniu cyklu miałaś zgłosić się do gin. i czy bierzesz jakieś leki?
Ja monitoring robię Ok 5 wizyt w msc - 3 przed owu, 1 w owu i 1 po owu.
Wg cyklu 28 dni - 8-10 dc i następnie u mnie od 13-17/18 dc.
Jestem póki co bez leków- próbujemy naturalnie ...
Co do termometra - musi być owulacyjny - czyli podaje pomiar XX,XX. Reszta info znajdziesz nawet tu na ovufr. Trzeba bardzo skrupulatnie stosować się do zasad inaczej pomiary są bez sensu.
U mnie pomiar Temp pokrył się idealnie z owulacją (monitoring). -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Jak po 13h pracujesz to organizm może się buntować
Ja durna też teraz ogarniam, chociaż jutro pewnie bedzie ochrzan jak zobaczą o której taski były aktualizowane ale wszystko pięknie, wszyscy chwalą a w projekcie burdel trzeba posprzątać i resztę błędów ogarnąć a nie że coś live poszło, nie wybuchło to zostawiamy i nic nie robiny
Te zle samopoczucie mnie najbardziej męczyło rano ... oby jutro było Ok ...
Nie łudzę się na ciąże - ale obym sobie/ dzidzi nie zaszkodziła tym trybem życia przecież nie pójdę na L4 bo się staramy -
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Jeszcze doszła mi inf grzybicza .. No chyba zwariuje w tym cyklu nie mam pojęcia skąd ona ...nie brałam antybiotyków a tylko po nich miewałam czasem ten problem ... sypię się jak stare auto
Grzybica czasem sie zdarza tylko idz do lekarza zeby ci cos dobrego przepisalPcos
-
po_prostu_ja wrote:Hej dziewczyny!
Wciskam się tu do Was z nadzieja, ze mnie przyjmiecie.
Mam nadzieje, ze ten rok będzie dla nas udany pod względem starań
Hej witam. Mamy otwarte grono im nas wiecej tym wiecej diswiadczen i poradpo_prostu_ja lubi tę wiadomość
Pcos
-
po_prostu_ja wrote:Hej dziewczyny!
Wciskam się tu do Was z nadzieja, ze mnie przyjmiecie.
Mam nadzieje, ze ten rok będzie dla nas udany pod względem starań
Widze ze znagamy sie z podobnym problemem jakim jest pco. Moze sie czegos dowiem wiecej o tej " chorobie"Pcos
-
Jak to nie ja tu myślę o urolopie po ovu w przyszlym miesiącu
A poważnie chcę jak najwięcej ogarnąć przed. Chociaż jeżeli o pracę chodzi to nie ma jak... bo i tak chwila spokoju a potem bum z kilku projektów. Ale jak jestem takim dość świeżaczkiem to kazdy zadowolony klient (więc i "szef") i udany projekt to cenna zdobycz. Zwłaszcza że jak się uda z dzidzią to musze sie wykazać żeby mi umowę mimo wszystko przedłużyli a jak nie to doswiadczenie żeby łatwiej było z nową pracą. -
futuremama wrote:Jak to nie ja tu myślę o urolopie po ovu w przyszlym miesiącu
A poważnie chcę jak najwięcej ogarnąć przed. Chociaż jeżeli o pracę chodzi to nie ma jak... bo i tak chwila spokoju a potem bum z kilku projektów. Ale jak jestem takim dość świeżaczkiem to kazdy zadowolony klient (więc i "szef") i udany projekt to cenna zdobycz. Zwłaszcza że jak się uda z dzidzią to musze sie wykazać żeby mi umowę mimo wszystko przedłużyli a jak nie to doswiadczenie żeby łatwiej było z nową pracą.
Ja jak mam urlop to zawsze dostaje okresu I nici ze starań na luzie :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Zaneta92 wrote:A mam pytanie jesli sa 2 jajeczka przodujace to jesli by sie udalo w tym cyklu jest duze prawdopodobienstwo bliniakow ? Tak dobrze to rozkminiam? Sa tej samej wielkosci, szerokosci, dlugosc, srednica-identyko.
Jest taka mozliwoscPcos
-
futuremama wrote:No u nas mały rano jest skuteczniejszy niż każda antykoncepcja a wieczorem często ja padam
Hahaha no na pewno Wam nie ułatwia zadania
A właśnie dzisiaj z koleżanką na ten temat rozmawiałam, bo ona też się stara o dziecko, a ma już córeczkę i mówiła, że często im "przeszkadza"
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny