Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama niby @ wróciła i mam już drugą... więc nie ukrywam że chciała bym wrócić. Trochę to jak porywanie się z motyką na słońce bo między jedna i druga ciąża Był by malubodstep czasowy ale z doświadczeni wiem że nie tak od razu pójdzie po Naszej myśli...Nikoś -24.01.2014
Aniołek Tymuś - 27.12.2017 (39tc) [*] -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:A jakie masz normy bety w labo? Bo u mnie <1 jest
Ja bym się na sztywno tej bety póki co nie trzymała bo to.może sam przedpoczątek być
Ale owu miałam w czw - więc to chyba za szybko ???
Powtórzę w Pt rano jeszcze.
Cholera już łyknęłam Apap i sinupret (ziołowy).
-
ciasteczko82 wrote:Ciąża od 5 (tak już mam w 3 lab które zaliczyłam).
Ale owu miałam w czw - więc to chyba za szybko ???
Powtórzę w Pt rano jeszcze.
Cholera już łyknęłam Apap i sinupret (ziołowy).
Apap Ci nie zaszkodzi
Ja wiernie kibicuję, Lola za Twój niedzielny test też kciuki trzymam
Zobaczyłam dzidzię przyjaciółki i rogal na twarzy Booożżżeee... wyłącz mi instynkt na miesiąc
Violetta znam osoby które dość szybko w ciążę ponownie zaszły więc nie jest powiedziane że długo będziecie czekać Jeżeli gin nie widzi przeciwwskazań i Wy czujecie się na siłach to czemu nie próbować -
nick nieaktualnyVioletta_eM wrote:Ciasteczko82 ja w ciąży dostałam sinupret przy przeziębienu na katar od lakarza więc spokojnie możesz brać, z tym że mogłam tylko 1 dziennie
Chociaż teraz czytam w necie, to wynik powyżej 1 faktycznie może coś wskazywać ... nie ma co - tak jak planowałam powtórzę w Pt (chyba że sikane zrobię w weekend).
Co do Twojej tragedii nie mam słów ... podziwiam Cię, że potrafisz o tym pisać i że dźwignęłaś to... jesteś bardzo silną kobietą!!!
-
Dzieki dziewczyny ze trzymacie kciuki. Ja tez bede za was trzymać
Stracic dzircko pod koniec ciąży to musi byc straszne przeżycie ale widze ze sie nir poddajesz. Za ciebie ja juz trzymam kciuki
Ciasteczko wydaje mi sie ze za wczesnie zrobiłaś ta bede ale ja bym ja powtórzyła za 2, dni mowia ze tyle wystarczy zeby zobaczyc czy rosniePcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Dzieki dziewczyny ze trzymacie kciuki. Ja tez bede za was trzymać
Stracic dzircko pod koniec ciąży to musi byc straszne przeżycie ale widze ze sie nir poddajesz. Za ciebie ja juz trzymam kciuki
Ciasteczko wydaje mi sie ze za wczesnie zrobiłaś ta bede ale ja bym ja powtórzyła za 2, dni mowia ze tyle wystarczy zeby zobaczyc czy rosnie
Fakt, że za szybko. Ale powtórzę już koło weekendu nie wcześniej
Faktycznie Apap można łykać - w ulotce jest jak byk napisane oby pomogło ... ubić wirusa w zalążku !!!
Lola to my razem testujemy jednak !!!! -
ciasteczko82 wrote:
Co do Twojej tragedii nie mam słów ... podziwiam Cię, że potrafisz o tym pisać i że dźwignęłaś to... jesteś bardzo silną kobietą!!!
Wiecie jak ma się już jedno dzieciątko w domu to nie można cały czas płakać... Chociaż czasmi ma sie tylko na to ochote trzeba sie ogarnąć i ruszać do przodu
Najgorzej przeżyć ten pierwszy okres poukładać to sobie w głowie, nie poddawać się i ruszyć do przodu... bo mówienie w miejscu i zalamywanie się nic nie da...
Nikoś -24.01.2014
Violetta_eM wrote:Wiecie jak ma się już jedno dzieciątko w domu to nie można cały czas płakać... Chociaż czasmi ma sie tylko na to ochote trzeba sie ogarnąć i ruszać do przodu
Najgorzej przeżyć ten pierwszy okres poukładać to sobie w głowie, nie poddawać się i ruszyć do przodu... bo mówienie w miejscu i zalamywanie się nic nie da...
Masz takie pozytywne myslenie. Ja to bym byla pewnie zalamana. To dopiero 2 miesiace minęły. Ale i tak podziwiam ludzi ktorzy ida dalej po stracie czy poważnej chorobie.Pcos
-
Lola_M wrote:Masz takie pozytywne myslenie. Ja to bym byla pewnie zalamana. To dopiero 2 miesiace minęły. Ale i tak podziwiam ludzi ktorzy ida dalej po stracie czy poważnej chorobie.
Dużo dały mi spotkania z psychologiem i z dziewczynami z grupy wsparcia dla rodziców po stracie...
Kombinowanie co, jak, dlaczego... przerabianie codziennie 1000 scenariuszy... nic by nie dało...
I to też nie jest tak że na co dzień gdzieś nie jest mi smutno albo że nie myślę o synku... tylko po prostu nie pozwalam żeby żal i żałobą zawładnęły moim życiem...
Nikoś -24.01.2014
Violetta_eM wrote:Dużo dały mi spotkania z psychologiem i z dziewczynami z grupy wsparcia dla rodziców po stracie...
Kombinowanie co, jak, dlaczego... przerabianie codziennie 1000 scenariuszy... nic by nie dało...
I to też nie jest tak że na co dzień gdzieś nie jest mi smutno albo że nie myślę o synku... tylko po prostu nie pozwalam żeby żal i żałobą zawładnęły moim życiem...
I tak to jest bardzo smutne zal i bol zostanie na pewno do konca zycia i ta mysl ze byl jeszcze synek. Na prawde wspolczuje i jeszcze raz podziwiam.
Juz zostawiam ten temat nie bede cie tym wszystkim meczyc
Bede trzymac kciuki. Kiedy zaczynasz starania?Pcos
-
Lola_M wrote:
Bede trzymac kciuki. Kiedy zaczynasz starania?
Aktualnie u mnie @ więc w tym cyklu mam nadzieję że ogarnę co i jak dokładnie u mnie jest. Mam nadzieję że w kolejnym cyklu będziemy już działać w tym kierunku
Ja jak miałam już test to nigdy nie mogłam wytrzymać ;P
Nikoś -24.01.2014
Violetta_eM wrote:Aktualnie u mnie @ więc w tym cyklu mam nadzieję że ogarnę co i jak dokładnie u mnie jest. Mam nadzieję że w kolejnym cyklu będziemy już działać w tym kierunku
Ja jak miałam już test to nigdy nie mogłam wytrzymać ;P
Mam go juz chyba tydzien. A musze wytrzymac bo jak bym zrobila go teraz tonie moze wyjsc pozytywnie bo. Jestem po zastrzyku owitrelle wiec musze odczekac swojePcos
-
nick nieaktualny
-
Ja 3 testy też już mam bo zamawiaam z gemini i było taniej. A znam siebie i z pewnością do @ nie wytrzymam jak spróbujemy, więc na jednym się nie skończy
Ale ciasteczko marki niestety marki nie pamiętam. Jeden na pewno też 10 i dwa 25. -
nick nieaktualny