Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
W związku z mega złym samopoczuciem (mdłości, zawroty głowy) i bólem - myślałam że padnę w pracy -postanowiłam zaryzykować i poszłam na betę z krwi.. wyniki wieczorem - nie łudzę się, ale bynajmniej bede mogła wziąć jakieś leki / jeżeli nie ciąża to grypa ?
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczyny!Pozwolicie ze do was dolacze. To moj pierwszy cykl wbktorym bedziemy sie starac o 2gie dziecko. Mam za soba dwie ciaze-jedna zakonczona cc i mamy na swiecie Nikole (Cud nasz) ciaza druga zakonczyla sie poronieniem w 9 tyg serduszko nie zabilo.. Nie slyszalam ze by bilo wczesniej wiec latwiej bylo mi przyswoic ze nie w ogole nie bije. Jesli da sie tak to powiedziec. Szczerze trzymam kciuki za kazda z was! Niech 2018 bedzie szczesliwy dla kazdej z nas !Pozdrawiam ☺
ciasteczko82, Plamka_92 lubią tę wiadomość
Zaneta92 -
nick nieaktualnyZaneta92 wrote:Witam wszystkie dziewczyny!Pozwolicie ze do was dolacze. To moj pierwszy cykl wbktorym bedziemy sie starac o 2gie dziecko. Mam za soba dwie ciaze-jedna zakonczona cc i mamy na swiecie Nikole (Cud nasz) ciaza druga zakonczyla sie poronieniem w 9 tyg serduszko nie zabilo.. Nie slyszalam ze by bilo wczesniej wiec latwiej bylo mi przyswoic ze nie w ogole nie bije. Jesli da sie tak to powiedziec. Szczerze trzymam kciuki za kazda z was! Niech 2018 bedzie szczesliwy dla kazdej z nas !Pozdrawiam ☺
Będzie dobrze - my tu wydzielamy pozytywne fluidy &&&&&******* -
Ciasteczko każdy ma jakieś hobby, czemu nie może to być beta? A gdzie mieszkasz, bo coś wspominałaś że w sb będziesz w PL
Żaneta witaj Przykro mi z powodu straconego maluszka Trzymam kciuki żeby tym razem szybko i bez komplikacji się udało A ile ma córeczka? -
Cześć dziewczyny to może i ja dołącze i się przywitam
Na początek troszkę o mnie: pierwszego synka urodziłam także z "pomocą" tej strony zakończona sukcesem w terminie. Druga ciąża była taka typową wpadka niestety zakończona urodzeniem martwego synka
Teraz chcemy zacząć starać się o kolejnego maluszka...Nikoś -24.01.2014
Aniołek Tymuś - 27.12.2017 (39tc) [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Dziewczyny - albo odwaliło (w co watpię) mi albo coś jest nie tak - boli mnie, ciągnie, skurcze i kłucie / macica i jajnik lewy (była z niego owu)...
Może to pozamaciczna czy coś?!??
Nie mogę sobie uroić bólu No bez przesady ... coś tu nie gra
Kochaniutka mnie tez dalej boli jajnik z ktorego mialam owu a mam dzis 8dpo. W sumie tochyba brzuch mnie boli i krzyże. Zawroty glowybtez mam. Ale to pewnie przez leki co biore.
Jutro jade do endo ciekawe co mi powie.
A jak twoja beta bo nie widze wynikuPcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Kochaniutka mnie tez dalej boli jajnik z ktorego mialam owu a mam dzis 8dpo. W sumie tochyba brzuch mnie boli i krzyże. Zawroty glowybtez mam. Ale to pewnie przez leki co biore.
Jutro jade do endo ciekawe co mi powie.
A jak twoja beta bo nie widze wyniku
Ja leków nie biorę a nigdy wcześniej (poprzednie cykle) nie miałam takich objawów - stąd się martwię że coś nie tak -nie wiem co to skurcze kłucie czy mdłości rozumiesz - ja się wcale nie cieszę tylko martwię -
ciasteczko82 wrote:Czekam na wynik
Ja leków nie biorę a nigdy wcześniej (poprzednie cykle) nie miałam takich objawów - stąd się martwię że coś nie tak -nie wiem co to skurcze kłucie czy mdłości rozumiesz - ja się wcale nie cieszę tylko martwię
Tez sie caly czas martwie. Czytalam oto ciazy pozamacicznej. Ze moze sie ulokowac w jajowodzie a wtedy trzeba go usunac. A co jesli jaa mam, niedrozny prawy? W tamtym mies to brzuch mnie dopiero bolal w dniu spodziewanej @ ktora sie jeszcze spoznila 6 dni. Teraz to sobie nawet nie oblicze kiedy ona bedzie.Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Tez sie caly czas martwie. Czytalam oto ciazy pozamacicznej. Ze moze sie ulokowac w jajowodzie a wtedy trzeba go usunac. A co jesli jaa mam, niedrozny prawy? W tamtym mies to brzuch mnie dopiero bolal w dniu spodziewanej @ ktora sie jeszcze spoznila 6 dni. Teraz to sobie nawet nie oblicze kiedy ona bedzie.
A morze mam bliziutko tylko czasu brak żeby często bywać