X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabriella wrote:
    Właśnie takiego leczenia się obawiam.

Wiec chyba trzeba narazie zacisnac zeby wytrzymac z tradzikiem. Bo na niego to tylko antybiotyk. Albo cos jeszcze gorszego

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    W związku z mega złym samopoczuciem (mdłości, zawroty głowy) i bólem - myślałam że padnę w pracy -postanowiłam zaryzykować i poszłam na betę z krwi.. wyniki wieczorem - nie łudzę się, ale bynajmniej bede mogła wziąć jakieś leki / jeżeli nie ciąża to grypa ?

• futuremama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko trzymam kciuki i oczywiście daj znać :)

ciasteczko82 lubi tę wiadomość

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Ciasteczko trzymam kciuki i oczywiście daj znać :)
    Dam dam - ale na bank wyjdzie 0.0 - muszę wiedzieć by wziąć gripexa bo wtedy rozkłada mnie grypa jakaś - bo co innego ?
    Takie moje nowe hobby - beta co miesiąc ;) a co tam

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny!Pozwolicie ze do was dolacze. To moj pierwszy cykl wbktorym bedziemy sie starac o 2gie dziecko. Mam za soba dwie ciaze-jedna zakonczona cc i mamy na swiecie Nikole (Cud nasz) ciaza druga zakonczyla sie poronieniem w 9 tyg serduszko nie zabilo.. Nie slyszalam ze by bilo wczesniej wiec latwiej bylo mi przyswoic ze nie w ogole nie bije. Jesli da sie tak to powiedziec. Szczerze trzymam kciuki za kazda z was! Niech 2018 bedzie szczesliwy dla kazdej z nas !Pozdrawiam ☺

ciasteczko82, Plamka_92 lubią tę wiadomość

Zaneta92
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny!Pozwolicie ze do was dolacze. To moj pierwszy cykl wbktorym bedziemy sie starac o 2gie dziecko. Mam za soba dwie ciaze-jedna zakonczona cc i mamy na swiecie Nikole (Cud nasz) ciaza druga zakonczyla sie poronieniem w 9 tyg serduszko nie zabilo.. Nie slyszalam ze by bilo wczesniej wiec latwiej bylo mi przyswoic ze nie w ogole nie bije. Jesli da sie tak to powiedziec. Szczerze trzymam kciuki za kazda z was! Niech 2018 bedzie szczesliwy dla kazdej z nas !Pozdrawiam ☺
    Witaj !! Zapraszamy :)
    Będzie dobrze - my tu wydzielamy pozytywne fluidy &&&&&*******

• futuremama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko każdy ma jakieś hobby, czemu nie może to być beta? :D A gdzie mieszkasz, bo coś wspominałaś że w sb będziesz w PL :)
    Żaneta witaj :) Przykro mi z powodu straconego maluszka :( Trzymam kciuki żeby tym razem szybko i bez komplikacji się udało :) A ile ma córeczka?

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • Violetta_eM Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny to może i ja dołącze i się przywitam :)

Na początek troszkę o mnie: pierwszego synka urodziłam także z "pomocą" tej strony zakończona sukcesem w terminie. Druga ciąża była taka typową wpadka niestety zakończona urodzeniem martwego synka :(
    Teraz chcemy zacząć starać się o kolejnego maluszka...

Nikoś -24.01.2014
    Aniołek Tymuś - 27.12.2017 (39tc) [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Ciasteczko każdy ma jakieś hobby, czemu nie może to być beta? :D A gdzie mieszkasz, bo coś wspominałaś że w sb będziesz w PL :)
    ?

Aaa nie - ja jestem z Sopotu :) i raczej tkwię tu ciagle ;)
    No i gdzie te wyniki wrrr...

Witaj Violetta!!

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coreczka 8marca bedzie miala 2lata

Zaneta92
  • Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj jest 8dc moje cykle zazwyczaj trwaja 25dni czy ktoras z was tez ma tak krotkie cykle?

Zaneta92
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 28 - ale zdarzył się raz i 26 (dużo stresu miałam).
    Z reguły jak w zegarku ;) póki co

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - albo odwaliło (w co watpię) mi albo coś jest nie tak - boli mnie, ciągnie, skurcze i kłucie / macica i jajnik lewy (była z niego owu)...
    Może to pozamaciczna czy coś?!??
    Nie mogę sobie uroić bólu :( No bez przesady ... coś tu nie gra :(

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasteczko82 wrote:
    Dziewczyny - albo odwaliło (w co watpię) mi albo coś jest nie tak - boli mnie, ciągnie, skurcze i kłucie / macica i jajnik lewy (była z niego owu)...
    Może to pozamaciczna czy coś?!??
    Nie mogę sobie uroić bólu :( No bez przesady ... coś tu nie gra :(

Kochaniutka mnie tez dalej boli jajnik z ktorego mialam owu a mam dzis 8dpo. W sumie tochyba brzuch mnie boli i krzyże. Zawroty glowybtez mam. Ale to pewnie przez leki co biore.

Jutro jade do endo ciekawe co mi powie.
    A jak twoja beta bo nie widze wyniku

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Dziewczyny dzisiaj jest 8dc moje cykle zazwyczaj trwaja 25dni czy ktoras z was tez ma tak krotkie cykle?

Moze masz za malo progesteronu dlatego takie krotkie cykle badalas juz cos

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to witam wszystkie nowe kolezanki :)

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola_M wrote:
    Kochaniutka mnie tez dalej boli jajnik z ktorego mialam owu a mam dzis 8dpo. W sumie tochyba brzuch mnie boli i krzyże. Zawroty glowybtez mam. Ale to pewnie przez leki co biore.

Jutro jade do endo ciekawe co mi powie.
    A jak twoja beta bo nie widze wyniku
    Czekam na wynik
    Ja leków nie biorę a nigdy wcześniej (poprzednie cykle) nie miałam takich objawów - stąd się martwię że coś nie tak -nie wiem co to skurcze kłucie czy mdłości :( rozumiesz - ja się wcale nie cieszę tylko martwię

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasteczko82 wrote:
    Aaa nie - ja jestem z Sopotu :) i raczej tkwię tu ciagle ;)
    No i gdzie te wyniki wrrr...

To ty masz moze przed nosem. Eh zazdrosze ci nigdy na bylam nad naszym mozem. Ja totez z gór jestem :)

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • Lola_M Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasteczko82 wrote:
    Czekam na wynik
    Ja leków nie biorę a nigdy wcześniej (poprzednie cykle) nie miałam takich objawów - stąd się martwię że coś nie tak -nie wiem co to skurcze kłucie czy mdłości :( rozumiesz - ja się wcale nie cieszę tylko martwię

Tez sie caly czas martwie. Czytalam oto ciazy pozamacicznej. Ze moze sie ulokowac w jajowodzie a wtedy trzeba go usunac. A co jesli jaa mam, niedrozny prawy? W tamtym mies to brzuch mnie dopiero bolal w dniu spodziewanej @ ktora sie jeszcze spoznila 6 dni. Teraz to sobie nawet nie oblicze kiedy ona bedzie.

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola_M wrote:
    Tez sie caly czas martwie. Czytalam oto ciazy pozamacicznej. Ze moze sie ulokowac w jajowodzie a wtedy trzeba go usunac. A co jesli jaa mam, niedrozny prawy? W tamtym mies to brzuch mnie dopiero bolal w dniu spodziewanej @ ktora sie jeszcze spoznila 6 dni. Teraz to sobie nawet nie oblicze kiedy ona bedzie.
    No tak :( najgorsze to te myśli - niech już mi lepiej @ przyjdzie niż te obawy - ale Tobie przyjdzie dopiero po zejściu zastrzyku ??
    A morze mam bliziutko :) tylko czasu brak żeby często bywać :(

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ