Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Aha - rozumiem. To ja testuje szybciej niż Ty, chociaż nie wiem po co w ogóle.
Wysypało mnie na ryju - masakra.
Zapiekanka mi nie wyszła.
Mam dziś nerwa i jestem nie do wytrzymania.. biedny mój misiek
Fatalna nd i fatalny tydzień mnie czeka
Moj tydz tez bedzie kiepski. Mnie jeszcze nie wysypalo ale przed @ to napewno mnie czeka. To czekanie jest najgorsze a potem rozczarowaniePcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Moj tydz tez bedzie kiepski. Mnie jeszcze nie wysypalo ale przed @ to napewno mnie czeka. To czekanie jest najgorsze a potem rozczarowanie
takiej cery to nie pamiętam okropne ... ale chociaż Temp mi skoczyła dziś. Będę mierzyć twardo do @.
Rozczarowanie - nie łudzę się jednak i na chłodno wiem że ciąży nie ma i nie będzie .. naturalnie bez szans, może in vitro, ale też niepewne.
Po wczoraj stwierdzam że ten temat za bardzo mnie pochłania i nie wiem czy gra warta świeczki i nie odpuścić zupełnie.
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 06:40
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja też mam zwykle problem w wysypem na twarzy ale jakoś teraz prawie nic w każdym razie czekam na @ i robię ponowne badania hormonalne kurcze mam nadzieję że niedługo przyjdzie @ bo inaczej moja wizyta u nowego lekarza stanie pod znakiem zapytania
Ciasteczko - gra jest chyba zawsze warta świeczki może nie do końca jestem w stanie zrozumieć co przeżywasz te wszystkie rozczarowania i problemy ale wydaje mi się że warto walczyć o posiadanie dzieci ale i mogę zrozumieć zniechęcenieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 09:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabriella wrote:Hej, też mam od 3 miesięcy straszny problem z trądzikiem. Już nie wiem co stosować. Gdzieś w necie przeczytałam, że trądzik jest oznaką niepłodności.
-
nick nieaktualny
-
Gabriella wrote:Hej, też mam od 3 miesięcy straszny problem z trądzikiem. Już nie wiem co stosować. Gdzieś w necie przeczytałam, że trądzik jest oznaką niepłodności.
Ja taz jak zbadalam hormony testo i prolaktyne i teraz biore cos na to to cera sie minimalnie poprawilaPcos
-
nick nieaktualnyGabriella wrote:To nie moja teoria , przeczytałam o tym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabriella wrote:Możliwe, że tak śle TSH mi spadło, więc też jest pozytywny skutek.
Gabriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Wiec chyba lepiej miec mniejsze tsh. A z cera to moze warto do dermatologa pójść
-
nick nieaktualnyGabriella wrote:Myślałam o pójściu do dermatologa, ale obawiam się, że przepisze mi antybiotyk albo inny lek, który mi rozleguluje cykl. A teraz po sono hsg, nie chcę kombinować.
Po za tym po jednej luźnej rozmowie z dermatologiem wiem że wiązało by się to z brakiem antybiotyku i innych specyfików miejscowych a jeśli to by nie pomogło to po wyczerpaniu drogi jest jeszcze ostateczny preparat ale to się bierze ok 6 miesięcy ma wiele skutków ubocznych i nie ma mowy o ciąży w tym czasie skutki leczenia superWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 12:17
Gabriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny