Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Cześć
Ciasteczko trzymam kciuki
Ściąga mnie mocniej podbrzusze - czuję ścisk i leciutkie skurcze...ale to nie ból
cholerka ... aż mnie korci pójść jutro lub we wtorek na betę z krwi (jeżeli implantacja/ zapłodnienie to już powinno być ponad 0,0, ale niekoniecznie powyżej 5). Potem powtórzyć w Pt/ sob.
A potem śmiać się z siebie i urojonej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 07:04
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ciasteczko chyba trochę za szybko
w sumie zależy kiedy ewntualne zagniezżdżenie by było
Strasznie mnie ściąga / jakby skurcz mięśni i za mało miejsca/ niefajne uczucie.
Jednak może ten spadek to wada ciałka i za mało progestchociaż msc temu miałam w normie 23 dc (lekarz nie widzi podstaw do leczenia- pytałam).
Ja się filmuje - w zeszłym cyklu miałam 7 dpo (moim zdaniem dpo bo owu niepotwierdzona monit) tyci plamienie (czego nigdy nie mam) a po 2 dniach endo 5 mm i @ o 2 dni szybciej przyszła - sfilmowałam się tylko.
-
Nie ma to jak pisać i pisać a potem kliknąć anuluj zamiast wyślij
Ale podsumowując mój skasowany wywód
Ciasteczko, teoretycznie jeżeli było zagniezdżenie to beta powinna coś wykazaćJak ma Cię to uspokoić to czemu nie
Ja miałam 13-dniową fazę i prawdopodobnie 8dpo zagnieżdżenierozciaganie jakby macicy tez i to mnie dziwiło zanim swe cienie zobaczyłam, ale wiadomo że z tymi pierwszymi objawami to różnie, bo do okresu podobne
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Nie ma to jak pisać i pisać a potem kliknąć anuluj zamiast wyślij
Ale podsumowując mój skasowany wywód
Ciasteczko, teoretycznie jeżeli było zagniezdżenie to beta powinna coś wykazaćJak ma Cię to uspokoić to czemu nie
Ja miałam 13-dniową fazę i prawdopodobnie 8dpo zagnieżdżenierozciaganie jakby macicy tez i to mnie dziwiło zanim swe cienie zobaczyłam, ale wiadomo że z tymi pierwszymi objawami to różnie, bo do okresu podobne
Ojojjjto złośliwość systemu
Raczej @ nie dostanę 20 dc chyba że już organizm zwariował; mam nadzieje że następne dni Temp znowu będzie koło 37.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:I tak przez najbliższy tydzień pewnie
Sama prowadziłam ze sobą dyskusje i racjonalizacje
No cóż mogę tylko cierpliwości życzyć
Cierpliwość - a raczej jej brak to moja wada ...
obecne starania mnie uczą cierpliwości - ale ciężko mi idzie póki co. Chciałabym już wiedzieć a nie czekać kolejne dni
-
ciasteczko82 wrote:Cierpliwość - a raczej jej brak to moja wada ...
obecne starania mnie uczą cierpliwości - ale ciężko mi idzie póki co. Chciałabym już wiedzieć a nie czekać kolejne dni
Co można zauważyć skoro siedzę na różowej stronie, choć każde zmarnowanew dni płodne to katorga
dlatego chyba ostatnie cykle zamiast mieć przypływ energii w te dni to się wkurzam.
Ale się pocieszam, że cierpliwość powinna być nagrodzona więc życzę każdej z Was dwóch kresek i u nas mam nadzieję że fasolka nie będzie kazała na siebie dlugo czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 18:03
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ja dokładnie mam tak samo
Co można zauważyć skoro siedzę na różowej stronie, choć każde zmarnowanew dni płodne to katorga
dlatego chyba ostatnie cykle zamiast mieć przypływ energii w te dni to się wkurzam.
Ale się pocieszam, że cierpliwość powinna być nagrodzona więc życzę każdej z Was dwóch kresek i u nas mam nadzieję że fasolka nie będzie kazała na siebie dlugo czekaćdokładnie - niech przyjdzie ino szybko bo mamusia wyląduje w psychiatryku
Edit - boli mnie i kłuje jak diabliaż mnie ścina .. kłucie przeszywa i jakby mi ktoś wielką igle wbijał w macicę(?)co się dzieje do cholery ??? Zaczynam się bać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 18:23
-
ciasteczko82 wrote:
dokładnie - niech przyjdzie ino szybko bo mamusia wyląduje w psychiatryku
Edit - boli mnie i kłuje jak diabliaż mnie ścina .. kłucie przeszywa i jakby mi ktoś wielką igle wbijał w macicę(?)co się dzieje do cholery ??? Zaczynam się bać
Hej
Ciasteczko chyba za duzo o tym wszystkim myslisz
Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny