Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Cześć
Ciasteczko trzymam kciuki
Ściąga mnie mocniej podbrzusze - czuję ścisk i leciutkie skurcze...ale to nie ból
cholerka ... aż mnie korci pójść jutro lub we wtorek na betę z krwi (jeżeli implantacja/ zapłodnienie to już powinno być ponad 0,0, ale niekoniecznie powyżej 5). Potem powtórzyć w Pt/ sob.
A potem śmiać się z siebie i urojonej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 07:04
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ciasteczko chyba trochę za szybko w sumie zależy kiedy ewntualne zagniezżdżenie by było
Strasznie mnie ściąga / jakby skurcz mięśni i za mało miejsca/ niefajne uczucie.
Jednak może ten spadek to wada ciałka i za mało progest chociaż msc temu miałam w normie 23 dc (lekarz nie widzi podstaw do leczenia- pytałam).
Ja się filmuje - w zeszłym cyklu miałam 7 dpo (moim zdaniem dpo bo owu niepotwierdzona monit) tyci plamienie (czego nigdy nie mam) a po 2 dniach endo 5 mm i @ o 2 dni szybciej przyszła - sfilmowałam się tylko.
-
Nie ma to jak pisać i pisać a potem kliknąć anuluj zamiast wyślij
Ale podsumowując mój skasowany wywód
Ciasteczko, teoretycznie jeżeli było zagniezdżenie to beta powinna coś wykazać Jak ma Cię to uspokoić to czemu nie
Ja miałam 13-dniową fazę i prawdopodobnie 8dpo zagnieżdżenie rozciaganie jakby macicy tez i to mnie dziwiło zanim swe cienie zobaczyłam, ale wiadomo że z tymi pierwszymi objawami to różnie, bo do okresu podobne -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Nie ma to jak pisać i pisać a potem kliknąć anuluj zamiast wyślij
Ale podsumowując mój skasowany wywód
Ciasteczko, teoretycznie jeżeli było zagniezdżenie to beta powinna coś wykazać Jak ma Cię to uspokoić to czemu nie
Ja miałam 13-dniową fazę i prawdopodobnie 8dpo zagnieżdżenie rozciaganie jakby macicy tez i to mnie dziwiło zanim swe cienie zobaczyłam, ale wiadomo że z tymi pierwszymi objawami to różnie, bo do okresu podobne
Ojojjj to złośliwość systemu
Raczej @ nie dostanę 20 dc chyba że już organizm zwariował; mam nadzieje że następne dni Temp znowu będzie koło 37.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:I tak przez najbliższy tydzień pewnie Sama prowadziłam ze sobą dyskusje i racjonalizacje
No cóż mogę tylko cierpliwości życzyć
Cierpliwość - a raczej jej brak to moja wada ...
obecne starania mnie uczą cierpliwości - ale ciężko mi idzie póki co. Chciałabym już wiedzieć a nie czekać kolejne dni
-
ciasteczko82 wrote:Cierpliwość - a raczej jej brak to moja wada ...
obecne starania mnie uczą cierpliwości - ale ciężko mi idzie póki co. Chciałabym już wiedzieć a nie czekać kolejne dni
Co można zauważyć skoro siedzę na różowej stronie, choć każde zmarnowane w dni płodne to katorga dlatego chyba ostatnie cykle zamiast mieć przypływ energii w te dni to się wkurzam.
Ale się pocieszam, że cierpliwość powinna być nagrodzona więc życzę każdej z Was dwóch kresek i u nas mam nadzieję że fasolka nie będzie kazała na siebie dlugo czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 18:03
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ja dokładnie mam tak samo
Co można zauważyć skoro siedzę na różowej stronie, choć każde zmarnowane w dni płodne to katorga dlatego chyba ostatnie cykle zamiast mieć przypływ energii w te dni to się wkurzam.
Ale się pocieszam, że cierpliwość powinna być nagrodzona więc życzę każdej z Was dwóch kresek i u nas mam nadzieję że fasolka nie będzie kazała na siebie dlugo czekać
Edit - boli mnie i kłuje jak diabli aż mnie ścina .. kłucie przeszywa i jakby mi ktoś wielką igle wbijał w macicę(?)co się dzieje do cholery ??? Zaczynam się baćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 18:23
-
ciasteczko82 wrote:dokładnie - niech przyjdzie ino szybko bo mamusia wyląduje w psychiatryku
Edit - boli mnie i kłuje jak diabli aż mnie ścina .. kłucie przeszywa i jakby mi ktoś wielką igle wbijał w macicę(?)co się dzieje do cholery ??? Zaczynam się bać
Hej
Ciasteczko chyba za duzo o tym wszystkim myslisz
Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny