Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Jedynym sposobem jest widać ignorowanie
Odebrałam progesteron - wynik powinien być dobry - 23 dc -11.
Lepszy niż w poprzednim cyklu
Lola - co u Ciebie ?!??? Kiedy testujemy wspólnie
Hej udziewczyny mnie narazie cisza. Brzuch troche pobolewa ale, jak na @ bardziej. Jesli ona nie przyjdzie tobo testuje w niedztym to bedzie gdzies 14dpo wczesniej nie ma co
A tak to siedze jeszcze w pracyPcos
-
Witajcie dziewczyny mam otóż taki problem odstawiłam antykoncepcję w grudniu 2017 r i cykl miałam 22 dni ...okres około 3 dni ...w lutym wyliczylam że powinnam okres dostać 18.02 ale nic nie było oprócz kilku boli typowych przed okresem...ale w nd dostałam plamień jasnobrazowych czasem ciemno brązowych...bole jak na okres ale to nie ma ..
Kiedy brałam tabletki pojawialo się plamienie i tego samego dnia dostawalam okres a nawet kilka godzin po ..teraz już 4 dzień leci i nic...test robiłam 12 i 15 lutego a potem zrobiłam 18 i wyszła blada blada druga kreska widoczna pod światło jak się dobrze przyjrzeć. A może mi się zdawała:/
Fakt okres mam nie regularny jestem zdrowa nigdy nie miałam torbieli i innych cytologia zdrowa.
Choć 12 lutego dostałam zapalenia pęcherza minęło po 3 dniach po tabletkach ale nigdy nie miałam takiej dolegliwości..bol brzucha dalej mam lekkie kłucie...
Test zrobię następny w sobotę lub niedzielę...co sądzicie?
Może ktoś miał podobnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 19:35
Kochana -
Lola_M wrote:Hej udziewczyny mnie narazie cisza. Brzuch troche pobolewa ale, jak na @ bardziej. Jesli ona nie przyjdzie tobo testuje w niedztym to bedzie gdzies 14dpo wczesniej nie ma co
A tak to siedze jeszcze w pracy -
Kochana.s wrote:Dziękuję myślałam nad beta bo może coś już pokaże wynik ? Okresu jak nie było tak nie ma a troxhe się martwię nigdy plamień nie miałam:(
A okres chyba powinnien być co 22 dni skoro 2 poprzednie tak byly:/
Ja raz miałam cień i nie chciałam niepewności, poleciałam na betę (ujemna), drugi raz cień, a że weekend to czekałam z betą ale z kazdym dniem kreska była wyraźniejsza i beta potwierdziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 20:06
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Tak, plus objawy, śluzy, suplementy itd. Podobnie jak tu w sumie
Lola- to wtedy razem zrobimy sikańce w nd
Kochana- albo test z krwi ?
Mam do Was pytanie - czy progesteron -11 w 23 dc (7 dpo) Waszym zdaniem jest w prawidłowy? Poprzedni lekarz mówił mi, że nawet mój poprzedni wynik był Ok - a teraz jest wyższy - norma labo jest do 18 w fazie lutealnej- od 5.16. chodzi oczywiście o ewentualne wspomaganie lekami tej fazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 20:18
-
ciasteczko82 wrote:Extra to muszę ściągnąć dzięki za info.
Lola- to wtedy razem zrobimy sikańce w nd
Kochana- albo test z krwi ?
Mam do Was pytanie - czy progesteron -11 w 23 dc (7 dpo) Waszym zdaniem jest w prawidłowy? Poprzedni lekarz mówił mi, że nawet mój poprzedni wynik był Ok - a teraz jest wyższy - norma labo jest do 18 w fazie lutealnej- od 5.16. chodzi oczywiście o ewentualne wspomaganie lekami tej fazy.
Jesli norme masz do 18 a masz11 to chyba dobrze. Ja w nd rano robie test jesli cos wyjdzie bladzioch to pojde w pon na bete a jesli nic to bede czekac. Bo coz mi innego pozostanie
A co do wspomagania lekami proga to przy najblizszej wizycie spytaj gin co na to bo moze i tak powie ze nic nie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 20:45
futuremama, ciasteczko82 lubią tę wiadomość
Pcos
-
Kochana.s wrote:Dziękuję myślałam nad beta bo może coś już pokaże wynik ? Okresu jak nie było tak nie ma a troxhe się martwię nigdy plamień nie miałam:(
A okres chyba powinnien być co 22 dni skoro 2 poprzednie tak byly:/
Najlepiej zrobic bete
To ze po tabletkach najpierw mialas takie krotkie cykle jeszcze moze sie zmienic. Każdy inaczej reaguje po odstawieniu a poza tym organizm moze sie jeszcze przestawiac
Oczywiscie nic nie wyklucza ze mozesz byc w ciazyPcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Jesli norme masz do 18 a masz11 to chyba dobrze. Ja w nd rano robie test jesli cos wyjdzie bladzioch to pojde w pon na bete a jesli nic to bede czekac. Bo coz mi innego pozostanie
A co do wspomagania lekami proga to przy najblizszej wizycie spytaj gin co na to bo moze i tak powie ze nic nie trzeba.
na pewno zapytam i pokażę wynik + te które mam wykonać 2-3 dc; dzięki za opinię.
-
A ja sobie ustawiłam suwaczek i jestem szczęśliwszym człowiekiem Chociaż kredyt chyba się wali na łeb na szyję i nie wiem czy nie będziemy musieli na kwiecień przełożyć... ale to już nie ma znaczenia bo oboje mamy dość czekania Także odliczamy
ciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:A ja sobie ustawiłam suwaczek i jestem szczęśliwszym człowiekiem Chociaż kredyt chyba się wali na łeb na szyję i nie wiem czy nie będziemy musieli na kwiecień przełożyć... ale to już nie ma znaczenia bo oboje mamy dość czekania Także odliczamy
bardzo ładny - niech sunie
Mimo wszystko trzymam kciuki żeby zakończyło się po Waszej myśli !!!! -
ciasteczko82 wrote:bardzo ładny - niech sunie
Mimo wszystko trzymam kciuki żeby zakończyło się po Waszej myśli !!!! -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Myślę że mamy spoko doradcę. Ale wiesz, u nas część to darowizna i nagle wartoś kredytu wzrosła prawie dwukrotonie niż początkowo teść chciał... Ale nie mogę bo oto i tak niska kwota w porównaniu z tym co byśmy musieli wziąć gdybyśmy chcieli całkiem sami mieszkanie kupić.
-
Jeszcze nie. Mieliśmy 13 marca złożyć papiery, ale przez tą wyższą kotę nie wiem czy marzec, czy będzie trzba część spłacić i wttedy ewentualnie kwiecień. Wysłałam wszystko do doradcy ze szczegółami i zobaczymy co on na to
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Jeszcze nie. Mieliśmy 13 marca złożyć papiery, ale przez tą wyższą kotę nie wiem czy marzec, czy będzie trzba część spłacić i wttedy ewentualnie kwiecień. Wysłałam wszystko do doradcy ze szczegółami i zobaczymy co on na to
-
nick nieaktualny