Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wyniki wczorajszych badań. Więc:
Prolaktyna 6,4 ng/ml ( norma 4,8-23,3 wcześniej robione badanie)
TSH 1,74 (norma 0,27-4,2) trochę wyższe niż ostatnio ale może być
FSH 5,1 mIU/ml
LH 7,8 MIU/ml
Estradiol 38 pg/ml (norma 12,4-233)
Testosteron 38,55 ng/ml ( norma 6,00-82,00)
Stosunek LH do FSH już jest lepszy bo pół roku temu to było 1:2 więc jest poprawa ( LH miałam wtedy 9 a FSH 5)
Estradiol chyba trochę za nisko wyszedł nie mogę go w tej chwili nawet porównać do wcześniejszego wyniku zresztą po pracy pojadę i odbiorę wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 11:22
-
nick nieaktualny
-
No ja niestety spotkalam się już kilka razy... i albo są fałszywe tak jak ten wyżej, albo jest złudna blada kreseczka. Zraziłam się do testów.
A testy robiłam nie raz różne, płytkowe, paskowe, strumieniowe o czułości 10 i 25 z różnych firm. Ja po prostu jestem anty testowa, a testy tylko pokazują chyba mój poziom głupoty -
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Dziewczyny ja chyba osiwieję...
Obiecuję nigdy więcej nie zrobię sikańca!
Zrobiłam test.... 2 kreseczka się pojawiła tylko po to żeby za chwile się rozmazać!
Same zobaczcie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/115f33dfc699.jpg -
Cześć jestem tu nowa 3 cykle starań i dziś znów przyjdzie @ sądząc po objawach. Dopiero zaczynam się zapoznawać z technikami pomiaru temperatury i śluzu. Mam niedoczynność ale zbite TSH do 1.95 przez endokrynologa, nigdy wcześniej nie udzielam się na żadnym forum więc to też dla mnie nowość
-
nick nieaktualnyIwonaka wrote:Cześć jestem tu nowa 3 cykle starań i dziś znów przyjdzie @ sądząc po objawach. Dopiero zaczynam się zapoznawać z technikami pomiaru temperatury i śluzu. Mam niedoczynność ale zbite TSH do 1.95 przez endokrynologa, nigdy wcześniej nie udzielam się na żadnym forum więc to też dla mnie nowość
TSH masz dość dobre ponoć najlepiej mieć mniej niż 2,0 ale mi endo mówiła nawet o 1,5 przy staraniach a co bierzesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny