Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak sie cos nie uklada tosię wszystko ale pozniej nadchodzi czas gdzie sie wszystko odwraca i przychodzi dobro.
Trzeba troche poczekac
Futuremama moze twoj dobry czas to bedzie wlasnie kwiecien i nie tylko bedzie kredyt
i jeszcze jakas niespodzianka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 22:08
futuremama lubi tę wiadomość
Pcos
-
Dziękuję za porady jesteście naprawdę fajne babeczki:)
No cóż pójdę na betę w piątek...bo wtedy mam wolny dzień.
Brzuch przestał boleć, plamienia jak na lekarstwo teraz...wiec na pewno to nie był okres.
Tabletki brałam aż 7,5 roku a mam raptem te 24 lata ...ale mam nadzieję że to nie będzie jakieś poronienie albo coś..co jak co ale poprzedni okres poprzedził plamienie i ale to po 4 h czy popołudniu już był okres a tu 4 dzień plamień i nic nic nic ...jutro chyba zajrzę do ginekologa.
Nic nie boli nie swędzi nigdy nie miałam nadzerek infekcji torbieli ..staly partner między normalna wydzielina także jestem trochę w lekkim szoku co się dzieje ..
A ten bladzioch no widać lekko lekko lekko ....
Pozdrawiam wszystkie staraczki obyscie miały same podwójne kreski;***Kochana -
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Dzień dobry.
Postanowiliśmy że rezygnujemy ze starań, tzn. leczenia, monitoringu, mierzenia Temp itp.
Za bardzo nas to pochłania i frustruje. Odpuszczamy. Niech będzie co ma byćciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam pytanie do waszej wiedzy. byłam dziś u gina na cytologi przy okazji podpytałam się jak jajeczko bo 15dc a doktor mówi grubość endometrium 8mm - zadowalająca i że jajeczkowanie było wczoraj lub dwa dni temu...
czyli teraz możemy próbować czy już po wszystkim bo właśnie minęło 48h od ostatnich przyjemności... -
Postanowiliśmy że rezygnujemy ze starań, tzn. leczenia, monitoringu, mierzenia Temp itp.
Za bardzo nas to pochłania i frustruje. Odpuszczamy. Niech będzie co ma być
teraz też jak dostaniemy zielone światło od lekarza zaczynamy się starać o drugie dziecko i wprost powiedzieliśmy sobie że przynajmniej przez parę cykli bez stresów do tego podchodzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:48
patkaaxx -
Za bardzo nas to pochłania i frustruje. Odpuszczamy. Niech będzie co ma być
Czasami takie podejście jest najlepszym rozwiązaniem. Pamiętam jak staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko. Nie potrafiłam o niczym innym myśleć, funkcjonować bo myślałam tylko o nieudanej próbie zajścia w ciąże. W Końcu trochę podłamana , ale też zrezygnowana tymi "bezsensownymi" staraniami przestałam bawić się w wykresy, temp itp. Wyjechaliśmy z mężem do Niemiec do pracy. I okazało się, że zauważyłam iz w pewnym miesiącu nie dostałam w ogóle okresu. Robie test ciążowy a tam II kreski
Czasami odpuszczenie i wyluzowanie jest najlepszą metodą na zajście w ciąże.
Powodzenia -
jagoda229 wrote:dziewczyny mam pytanie do waszej wiedzy. byłam dziś u gina na cytologi przy okazji podpytałam się jak jajeczko bo 15dc a doktor mówi grubość endometrium 8mm - zadowalająca i że jajeczkowanie było wczoraj lub dwa dni temu...
czyli teraz możemy próbować czy już po wszystkim bo właśnie minęło 48h od ostatnich przyjemności...
Z tego co ja rozumiem to owulacja juz bylaPcos
-
nick nieaktualny
-
jagoda229 wrote:dziewczyny mam pytanie do waszej wiedzy. byłam dziś u gina na cytologi przy okazji podpytałam się jak jajeczko bo 15dc a doktor mówi grubość endometrium 8mm - zadowalająca i że jajeczkowanie było wczoraj lub dwa dni temu...
czyli teraz możemy próbować czy już po wszystkim bo właśnie minęło 48h od ostatnich przyjemności... -
Ania2014 wrote:Witajcie
Dzisiaj byłam w laboratorium i powtórzyłam część badań hormonalnych tak więc czekam na TSH, LH, FSH, testosteron i estradiol. Aż jestem ciekawa jak wyjdą w porównaniu do badań sprzed pół roku.
Bedziesz miec dzis wyniki?
Daj znac jak ci wyszlyPcos
-
nick nieaktualnyKochane jesteście - będę tu zaglądać i póki co jeszcze jestem
Dokładnie jak piszecie - może jak odpuścimy i zejdzie cały stres to ten mały cud się wydarzy
Tego oczywiście życzę i Wam!!!!!
Ja niestety jestem osobą, która potrafi wpadać w obsesje - osiąganie celu, skrupulatność ... to moja wada .. która akurat w zawodzie mi się bardzo przydaje, ale w życiu prywatnym niekoniecznie zaczęłam fisiować i widzę to. Nie chcę zniszczyć mojego związku ani wpaść w paranoje. Niech będzie jak ma być, skoro ewidentnych problemów z naszym zdrowiem nie ma (nie wymagają de facto leczenia). Marzę o urlopie i chociaż tygodniu odpoczynku z moim Ukochanym... ostatnie miesiące to jakieś istne szaleństwo.
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Kochane jesteście - będę tu zaglądać i póki co jeszcze jestem
Dokładnie jak piszecie - może jak odpuścimy i zejdzie cały stres to ten mały cud się wydarzy
Tego oczywiście życzę i Wam!!!!!
Ja niestety jestem osobą, która potrafi wpadać w obsesje - osiąganie celu, skrupulatność ... to moja wada .. która akurat w zawodzie mi się bardzo przydaje, ale w życiu prywatnym niekoniecznie zaczęłam fisiować i widzę to. Nie chcę zniszczyć mojego związku ani wpaść w paranoje. Niech będzie jak ma być, skoro ewidentnych problemów z naszym zdrowiem nie ma (nie wymagają de facto leczenia). Marzę o urlopie i chociaż tygodniu odpoczynku z moim Ukochanym... ostatnie miesiące to jakieś istne szaleństwo.
Zagladaj do nas pisz jak i cotak u ciebiePcos
-
nick nieaktualny