Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Future- ale to fajnie - imprezy w pracy łączą
Ja dziś umieram, ból głowy i mdłości .. dostałam plamienia malutkie - świeża, jasna krew (różowa wręcz) jednorazowe i dalej nic Temp dziwna bo 36,9/ rośnie a nie spada; i po ptakach pewnie; 9 dpo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 15:36
-
Ciacho może implementacja? Czyli jak dziś 9dpo to co, w przyszłym tyg test?
Mój wcześniejszy cykl się troskę wydłużył więc ten wygląda na krótszy.
Ovy mi póki co owu na wt wyznaczył ale obstawiam że była w czwartek. To jeszcze 10 dni i nowy cykl Trochę się boję że przez te stresy i zawirowania następny też nie wiadomo jaką będzie miał długość...
A w pracy tak... zaszalałam trochę, mąż oczywiście średnio szczęśliwy ale miałam świadomość ze być może to ostatnia taka impreza no i w sumie musiałam troche pogadać zo wszystkim a poza pracą niewielu mam znajomych którzy rozumieją moją pracę -
Cześć, cześć
Od czasu do czasu dobrze sobie wyskoczyć na imprezę
A ja dzisiaj robiłam badania krwi i niestety czeka mnie wizyta u endokrynologa..TSH, FT3, FT4, p/ciała antyTPO w normie, ale niestety p/ciała antyTG mam wysokie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ciasteczko82 wrote:Cześć
Future- ale to fajnie - imprezy w pracy łączą
Ja dziś umieram, ból głowy i mdłości .. dostałam plamienia malutkie - świeża, jasna krew (różowa wręcz) jednorazowe i dalej nic Temp dziwna bo 36,9/ rośnie a nie spada; i po ptakach pewnie; 9 dpo.
Jutro testujemy? Mi sie wydaje ze u mnie nicPcos
-
nick nieaktualnyDziewczyny - nie wiem co to za plamienie - już nic nie ma, boję się że straciłam ewentualną ciążę może mikroporonienie??
Kiedy Temp mi spadnie- myślałam że to @ się zaczyna ale Temp za wysoka, poza tym by leciało dalej w końcu. Okres mam mieć we wtorek. Testuję jutro i kolejne dni, chociaż nie wiem czy jest sens... Lola a Ty jakie objawy?
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Cześć, cześć
Od czasu do czasu dobrze sobie wyskoczyć na imprezę
A ja dzisiaj robiłam badania krwi i niestety czeka mnie wizyta u endokrynologa..TSH, FT3, FT4, p/ciała antyTPO w normie, ale niestety p/ciała antyTG mam wysokie -
ciasteczko82 wrote:Dziewczyny - nie wiem co to za plamienie - już nic nie ma, boję się że straciłam ewentualną ciążę może mikroporonienie??
Kiedy Temp mi spadnie- myślałam że to @ się zaczyna ale Temp za wysoka, poza tym by leciało dalej w końcu. Okres mam mieć we wtorek. Testuję jutro i kolejne dni, chociaż nie wiem czy jest sens... Lola a Ty jakie objawy?
Śluzu mam troche ból brzucha ustal niby. Ból piersi bardziej sutkow. Ale o niczym to nie swiadczy co najpredzej to ze @ przyjdziePcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Śluzu mam troche ból brzucha ustal niby. Ból piersi bardziej sutkow. Ale o niczym to nie swiadczy co najpredzej to ze @ przyjdzie
Śmieszne, że pierwsze objawy ciąży u kobiety przypominają @... nie mogłoby być inaczej / natura się nie spisała ...
Absolutnie nie liczę na ciąże ale do @ będę testować.
-
Plamka a o czym te antyTg świadczą? Ja jestem kompletni zielona w tym temacie.
Ciasteczko gdyby coś złego wydarzyło to raczej nie byłaby to chwila tylko musiałoby się oczyścić... trzymam kciuki żeby to jednak maluszek miejsce sobie robił
Lola a Ty jutro masz termin @? -
futuremama wrote:Plamka a o czym te antyTg świadczą? Ja jestem kompletni zielona w tym temacie.
Ciasteczko gdyby coś złego wydarzyło to raczej nie byłaby to chwila tylko musiałoby się oczyścić... trzymam kciuki żeby to jednak maluszek miejsce sobie robił
Lola a Ty jutro masz termin @?
Ja nigdy nie wiem kiedy mam @ jutro jest 14dpo a 29dc. Wiec mozna probowac tesrowac. A @ mam wywolywane dupkiem kiedys byla po 3 dniach od odstawienia a ostatnio po 6 wiec sama nie wiem.
Czekac jescze z testem???Pcos
-
ciasteczko82 wrote:Rozumiem. U mnie cały czas ściąganie i dziś znowu kłucie; temp rośnie (zobaczymy kolejne dni); piersi wrażliwe (tu jak przed @, trudno ocenić zmianę bo mam spore). Mdłości i ból głowy, ale to ten ból to dziś. Apatia, zmęczenie i zero libido
Śmieszne, że pierwsze objawy ciąży u kobiety przypominają @... nie mogłoby być inaczej / natura się nie spisała ...
Absolutnie nie liczę na ciąże ale do @ będę testować.
Dopóki nie ma @ to jest nadzieja
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
futuremama wrote:Plamka a o czym te antyTg świadczą? Ja jestem kompletni zielona w tym temacie.
Lola a Ty jutro masz termin @?
2-3 lata temu miałam podobny problem. Wyszły mi właśnie wysokee p/ciała antyTG plus do tego kiepskie wyniki TSH i FT4. Miałam wtedy wykonane USG tarczycy i wyszło mi zapalenie.
Więc podejrzewam, że teraz dzieje się to samo. We wtorek idę na wizytę, więc niebawem się dowiem co i jak
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualnyLola - jak masz więcej testów to rób - ja mam więc będę aż do @.
Future- może masz racje że byłoby więcej krwi - to kurde co to było ...? Zobaczę następne dni jak temperatura- spadek jest przed @.. teoretycznie już powinna spadać ? Wykres jest bardzo ładny - ewidentnie widać fazę niskich i wysokich temp; ogólnie ten cykl praktycznie książkowy tylko szyjki nie badam bo nie umiem.
Plamka - lekarz zapewne wdroży leki - ważne hest też USG tarczycy bo proces zapalny widać wyraźnie. -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:No cóż u mnie to już tak będzie.. ciągła kontrola hormonów, okresy zaostrzeń i remisji
Ciasteczko spadek niekoniecznie przed @. U mnie spada w 1 lub 2 dzień krwawienia.
A to Ok - znaczy się, że pewnie @ będzie skoro dziś była zapowiedź ? -
Lola to jak masz dupkiem wywoływać to chyba w przypadku ciąży nie odstawiasz dobrze fozumiem? 14dpo myślę że powinno być już widać na teście Choć różne przypadki znam I tak jesteś moim mistrzem jeżeli chodzi o cierpliwość
Plamka to jak teraz tylko antyTg podwyższone a reszta ok to może dopiero coś się zaczyna i szybka interwencja to wyprostuje
Ciasteczko tylko spokój i cierpliwość Cię uratować może bo jak ze wszystkim może być wiele przyczyn Ale jak dziś 9dpo i mogłaby być implementacja to bym,tak za dwa dni test robiła, może by coś pokazałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 19:42
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Lola to jak masz dupkiem wywoływać to chyba w przypadku ciąży nie odstawiasz dobrze fozumiem? 14dpo myślę że powinno być już widać na teście Choć różne przypadki znam I tak jesteś moim mistrzem jeżeli chodzi o cierpliwość
Plamka to jak teraz tylko antyTg podwyższone a reszta ok to może dopiero coś się zaczyna i szybka interwencja to wyprostuje
Ciasteczko tylko spokój i cierpliwość Cię uratować może bo jak ze wszystkim może być wiele przyczyn Ale jak dziś 9dpo i mogłaby być implementacja to bym,tak za dwa dni test robiła, może by coś pokazał
faktycznie - ale zacznę od jutra tak jak gin mówił od 10 dnia po owu, aż do okresu. Teraz to już sama nie wiem co myślec ...
Lola ja też Cię podziwiam!! -
nick nieaktualny