Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Za to ja mam inny dylemat. Bo mam zęba który był leczony kanałowo i ponocr trzeba go "doleczyć" wolałabym to przed ciążą zrobić ale znowuż taki wydatek nie sprzyja kredytowi. A czytałam że w pierwszym trymestrze kanałówka niebardzo. Zdjęcie już miałam robione więc chyba nie powinna powtarzać, tylko wtedy tymczasowo zalepiła, teraz mi to wypadło i nie wiem...
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Za to ja mam inny dylemat. Bo mam zęba który był leczony kanałowo i ponocr trzeba go "doleczyć" wolałabym to przed ciążą zrobić ale znowuż taki wydatek nie sprzyja kredytowi. A czytałam że w pierwszym trymestrze kanałówka niebardzo. Zdjęcie już miałam robione więc chyba nie powinna powtarzać, tylko wtedy tymczasowo zalepiła, teraz mi to wypadło i nie wiem...
-
No ja ostatnio też byłam i ogólnie ok, a z tym jak mi liczył to 2000 lekko żeby go porządnie zrobić
A że w ciąży polecą to jestem pewnaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:57
-
Plamka_92 wrote:Cześć dziewczyny
Nie traccie nadziei, może coś się jeszcze wykiełkuje
Futuremama mi ovu dzisiaj 3 raz zmieniło dzień owulacji -
Oo to zazdroszczę, bo w tym cyklu to i śluz jakiś był na nic :p
Ja to na 3 wizyty się muszę wybrać
Do endo idę we wtorek.
Muszę też skoczyć do rodzinnej, bo dając mi skierowania, chciała też żebym zjawiła się na omówienie. Choć poza tymi przeciwciałami wszyściutko mam w normie. Ale zanim się do niej umówię to jeszcze muszę zrobić usg węzłów chłonnych.
A do ginekologa to zapiszę się w przyszłym tygodniu. Skoczę razem z mężem - On odbierze wyniki posiewu nasienia, a ja w tej samej placówce umówię się na wizytę. A że chyba lada dzień dostanę @ to już z wizytą będę celować w nowy cykl
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ależ to by było szczęście jakby @ nie przyszła
A jak jeszcze dojdzie monitoring cyklu to już w ogóle nie wiem jak ogarnę czasowo te wszystkie wizyty. Przeraża mnie to trochę..
Dziewczyny stosowała któraś z Was Ovarin?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej dziewczyny nie bylo mnie klilka dni abtu takie nowosci. Lola bladzioch to tez kreska, moja w pierwszej ciazy byla taka ze tylko ja ja widzialam i to pod dobre swoatlo hehe. Takze testuj jutro jeszcze raz.
Ja obecnie jestem w 14dc przy 25dniowych cyklach troche jestem zla bo ovu ewidentnie czulam 12dc a lekarz mi zagwarantowal najpozniej11dc, 11dc12dc nie mialam juz meza w domu. Jestem wsciekla wrecz.Zaneta92 -
Witam mam na imię Agnieszka jestem mamą rocznej córeczki i czwarty cykl staram się z mężem o drugiego maluszka ale póki co nic nie wychodzi.
Badania robiłam wszystko jest ok a mimo to ciągle jedna kreska na teście -
Aguś 90 wrote:Witam mam na imię Agnieszka jestem mamą rocznej córeczki i czwarty cykl staram się z mężem o drugiego maluszka ale póki co nic nie wychodzi.
Badania robiłam wszystko jest ok a mimo to ciągle jedna kreska na teście
Witaj Aga:)Zaneta92 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny