Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaIgnacego witaj
Lola nie żebym presję wywierała ale wiesz... jutro rano będę tu zaglądać za wieściami od Ciebie i mocno kibicuję
A dziś muszę odespać
Dobrej nocy dziewczynyPlamka_92, ciasteczko82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:MamaIgnacego witaj
Lola nie żebym presję wywierała ale wiesz... jutro rano będę tu zaglądać za wieściami od Ciebie i mocno kibicuję
A dziś muszę odespać
Dobrej nocy dziewczyny
Trzymajcie kciuki. Bede wstawac to zrobie i od razu napisze ale przeczuwam biel nad biela w tescie
Ciasteczko czekam na twoje wiesci o tescie tez ranociasteczko82 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Trzymajcie kciuki. Bede wstawac to zrobie i od razu napisze ale przeczuwam biel nad biela w tescie
Ciasteczko czekam na twoje wiesci o tescie tez rano
U mnie bez szans ale zrobię i powtórzę do @ bo jutro 10 dpo dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 21:37
-
nick nieaktualny
-
Ej nie! Paskuda niech nawet nie waży się przychodzić! Życzę żeby się nie pojawiła
Chyba że na mnie czekacie
U mnie ovu się kapnęło że miałam w inny dzień owu teraz jeszcze nie zgadzamy się co do dnia @, ale 7-8 marzec dołączam do Waszego zacnego grona
Było daleko a to już lada moment, muszę się ogarnąć -
futuremama wrote:Ej nie! Paskuda niech nawet nie waży się przychodzić! Życzę żeby się nie pojawiła
Chyba że na mnie czekacie
U mnie ovu się kapnęło że miałam w inny dzień owu teraz jeszcze nie zgadzamy się co do dnia @, ale 7-8 marzec dołączam do Waszego zacnego grona
Było daleko a to już lada moment, muszę się ogarnąć
Ja chyba czekam na ciebie. Choc na tescie byla taka tyci blada kreska ale to wina testu bo niektóre tak maja ze pokazujaPcos
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Lola bladziocha masz !?!! Gratuluje !!!!!!
Jak wina testu?? Powtórz jutro !!! Albo beta z krwi !!!!
Kiedys jak robilam kilka razy testy to tez takie byly niby bladziochy bo to taka minimalna kreska i nie bylam w ciazy.
Jesli do jutra nie bedzie @ to powtórzę innym testemPcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Kiedys jak robilam kilka razy testy to tez takie byly niby bladziochy bo to taka minimalna kreska i nie bylam w ciazy.
Jesli do jutra nie bedzie @ to powtórzę innym testem
U mnie cholera znowu jakieś mini plamienie teraz - to samo. Coś czuję, że mam problem z progest. Cholerka. Muszę jednak pójść do gin. -
ciasteczko82 wrote:O kochana - coś tu nie gra @ nie masz, bladzioch ... ohoooo
U mnie cholera znowu jakieś mini plamienie teraz - to samo. Coś czuję, że mam problem z progest. Cholerka. Muszę jednak pójść do gin.
Czytalam ze w czasie implantacji mozna plamic 2lub 3 dni. Ty tez powtórz jutro test.
Moj test byl felerny bo tak mnie brzuch boli jak bym miala zanim chwile dostac @Pcos
-
nick nieaktualny