X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tsh 0,849 powiedziala ze idealne do zajscia bo to juz zrobilam predzej.

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie na ten progesteron coś dostaniesz :)
    To trzeba czekać. Jeszcze tyle czasu :P chociaż pewnie szybko zleci i zaraz będziemy tutaj analizowały wyniki nasienia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale progesteron norme miał 1,2 - 15,9 wiec nie jest tragicznie
    zobaczymy co mi powie wtedy, wyniki nie sa tragiczne...

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    ale progesteron norme miał 1,2 - 15,9 wiec nie jest tragicznie
    zobaczymy co mi powie wtedy, wyniki nie sa tragiczne...

A to nie wiem :) tutaj dziewczyny pisały, że progesteron powinien być minimum 15, ale może rzeczywiście u Ciebie w porządku :)

natalka_24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody odprawionu na oboz. A ja sie biore ze sniadanie i sprzatanie. Pozniej do znajomej na kawe i biore sie za ciasto weekendowe.

A ja mialam w tej co teraz "bylam". Wiedziala od dnia w ktorym sie kochalismy ze to byl ten dzien. No i sie nie pomylilam. Szkoda ze sie nie utrzymalo. A z mlodym wiedzialam jak mi sie dzien okres spoznil

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    analizując to co mi teraz ta babka powiedziała i ta co kiedyś oczywiscie analizując ten cykl i poprzednie wychodzi na to ze owulke mam normalnie tak jak powinna byc...

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    analizując to co mi teraz ta babka powiedziała i ta co kiedyś oczywiscie analizując ten cykl i poprzednie wychodzi na to ze owulke mam normalnie tak jak powinna byc...

Z progesteronu też Ci owulka wychodzi :) ale chodzi o podtrzymanie ewentualnej ciąży. Ten progesteron może być za niski, ale wcale nie musi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A to nie wiem :) tutaj dziewczyny pisały, że progesteron powinien być minimum 15, ale może rzeczywiście u Ciebie w porządku :)
    jedna powiedziała ze jak sie ma progesteron 5 to urodzi sie dziecko z chorym serduszkiem... szczerze nie wierze... bo dziewczyny z gorszymi wynikami zachodza w ciaze...
    zresztą mój sam powiedział ze może być z nim coś nie tak... za dzieciaka leczył nerki brał tabletki itp... dokładnie nie wiem co na co i po co... chcoaiz nie wiem czy to ma jakies powiazanie

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    jedna powiedziała ze jak sie ma progesteron 5 to urodzi sie dziecko z chorym serduszkiem... szczerze nie wierze... bo dziewczyny z gorszymi wynikami zachodza w ciaze...
    zresztą mój sam powiedział ze może być z nim coś nie tak... za dzieciaka leczył nerki brał tabletki itp... dokładnie nie wiem co na co i po co... chcoaiz nie wiem czy to ma jakies powiazanie

Jak ja byłam z moimi wynikami u endo to powiedziała, że z tymi wynikami bym zaszła w ciążę, bo tak jak mówisz, z gorszymi wynikami laski zachodzą - poszłam do niej z prolaktyną wysoką (mniej więcej miałam taką jak Ty) i z TSH 2.69

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Cześć dziewczyny :*
    Mama przykro mi :* ja nie mierzyłam temp. ale na teście wyszedł mi cień... Myślałam, że będą już 2 kreski :O
    Teraz już się boję... W pon pójdę na betę znowu...
    Miłego dnia Kochane, postaram się zajrzeć, ale jakby co to do poniedziałku!
    Nie bój się, niech się na spokojnie rozwija :* ja tez miałam tylko delikatny cień

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak teraz mysle hehe albo wtedy laski pisaly o progesteronie albo o tsh hehe
    nawet nie pamietam bo jakos mnie to nie zainteresowalo :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja test z 1 kreseczka ale za to test owulacyjny jedna gruba ladna a 2 jasna ale ciemniejsza duzo niz wczoraj hehe wiec mysle ze jutro lub w poniedzialek bd 2 grube :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Jak ja byłam z moimi wynikami u endo to powiedziała, że z tymi wynikami bym zaszła w ciążę, bo tak jak mówisz, z gorszymi wynikami laski zachodzą - poszłam do niej z prolaktyną wysoką (mniej więcej miałam taką jak Ty) i z TSH 2.69
    na to nie masz wpływu.. oboje moga miec ekstra wyniki i nie zjada w ciaze ..
    taka nasza natura :-D nie zalamuje sie bo chce wyniki najpierw mojego

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia to Ty robilas test ciazowy przed owu czy zle zrozunialam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry tak w ogóle :) trzymam kciuki za Was :) będę pisać, zeby Was zawirusowac :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, kiedy Ty śpisz? Hehehe

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Phia to Ty robilas test ciazowy przed owu czy zle zrozunialam?
    bardziej mi chodzilo o poprzedni cykl niz ten bo teraz z moim sie mijam strasznie...
    ja na popoludnie... on na nocki a rano z moim bratem wiec go 3 dni prawie nie widzialam...
    a zreszta teraz jestem strasznie nerwowa przez prace... i ogolnie tymi jego badaniami sie denerwuje ... nie wiem nawet po co i wiem ze teraz napewno nie :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 11:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Phia, kiedy Ty śpisz? Hehehe
    w nocy :-D

MammaN lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no po prostu probuje logicznie podejsc do tego :) rozumiem sens sprawdzenia ale jak jestes po @ a przed owu to raczej innego wyniku byc nie moglo. Ale racja taka ze nadzieja zawsze jest :)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, to który dzień cyklu u Ciebie? Jesteś przed @ czy po?

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ