Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nie no po prostu probuje logicznie podejsc do tego rozumiem sens sprawdzenia ale jak jestes po @ a przed owu to raczej innego wyniku byc nie moglo. Ale racja taka ze nadzieja zawsze jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 11:18
-
Mama36 wrote:Pamiętacie jak pisałam o tym rannym. Plamieniu brązowym które trwalo parę naście minut. Nie wiem czy to nie było zagnieżdżenie bo beta 6,8
Progesteron 19,55
Nie robi to na mnie wrazenia bo Msc temu miałam. Cb i 12, ale nie miałam takiego plamienia. W sumie nie wiem. Co dalej. Czekać i tak do pon musze.albo urośnie, albo nara, ale wtedy będę miała. Już wyniki do lekarza.
No to trzymam kciuki
Dzień dobry
Miło mi się zaczął ten dzień mimo, że obudziłam się o 5 I leże i leże to stwierdziłam, że pomęczę męża
Pojechał jeszcze do pracy dziś coś tam podomykać i siedzę sama.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:okres można miec na pocztaku ciazy... kazdy organizm inny... ciut mnie moj nakrecil... bo ostatnio mi spagethi nie smakowalo i nie tylko... ale to chyba przez nerwowke ;p
Nom racja. Moja mama miała przy ciąży ze mną i dlatego bardzo późno się o mnie dowiedziała. Zero objawów plus jej tusza i można nie wiedzieć jak się nie trafi test lub gin po drodze, albo nawet się o tym nie pomyśli.
A moja koleżanka miała spirale, bo nie chcieli drugiego dziecka to było ponad rok temu, poszła do gina na kontrolę, a ten jej mówi, że jest w ciąży.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
No dzien dobry dziewczynki! Od rana Was próbuje nadrobić i dopiero teraz mi się to udało! Nie mozna Was zostawic nawet na pol dnia, bo później kolejne pół trzeba czytać ja juz jestem po zakupach, musze jeszcze ogarnąć trochę mieszkanko i mozna leniuchować jakieś plany na weekend?
Też sobie ściągnęłam ta apke ovuview, zobaczymy jak tu pójdzie u mnie dopiero dzisiaj 3dc wiec do samych dni płodnych jescze kilka dni zostało, więc odliczam będę się starać nie nakręcać, ale wiecie jak jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:O matko. Takiej niespodzianki bym chyba nie chciala.
A macie w zwyczaju robic jakies ciacha na weekend?
Ja ostatnio dwa weekendy pod rząd piekłam, teraz odpuszczam na chwilkę bo trzeba się zamieścić do sukienki na wesele w sierpniu. Chyba ze jacys goście to upiekę. Generalnie kocham gotować i piec! I mysle nawet mi to wychodzi, a od roku pomaga mi tez w tym thermomix! Cudowne urządzenie! Ma któraś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:a od roku pomaga mi tez w tym thermomix! Cudowne urządzenie! Ma któraś?
Jakiś czas temu trafiłam na stronę na facebooku tego urządzenia. Sporo kosztuje - to na pewno minus. Serio to takie cudo, warte swojej ceny?Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
A ja ciast nie jem u nie pieke niestety. Jak mam chęć to kupię kawałek w cukierni i jem go na 3 razy08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Phia wrote:Byłam u nowej gin... posprawdzała wszystko... mówiła ze bardzo ladna macica, jajniki w porządku.. ale nie widziala pecherzyka... wiec kazala mi wpasc a 5 dni... bylam u niej i wszystko okej.. kazała za 2 dni ładnie postarać sie o maluszka
2 badania mi wykresliła bo powiedziała ze wszystko okej... zrobiłam progesteron w 22-23 dniu cyklu wyszedl 5 ng/ml i prolaktyne wyszla 32,47 ng/ml ( norma 5,18-26,53)... ide z badaniami dopiero jak moj dostanie swoje ale czytalam na necie o prolaktynie i moze byc podwyzszona ze wzgledu na stres.. a nie ukrywam ze sie stresowalam bo kumpele nagadaly o glukozie ze 3 h bd siedziec... a glukoza 84 (75-105normy)
A robiłaś badania te na krzepliwość? Vleiden i pai są odpowiedzialne za problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży. Ja mam niestety pai.
[/url] -
MammaN wrote:Sandersik, ja właśnie pije sobie bezalkoholowe mojito a mój pichci obiad. Później zabiera mnie do kina juhuuu
Ale Ci cudownie! Mój niestety nie gotuje, chociaż odkąd mamy thermomixa to również sam próbuje cos ugotować, ale głównie to leży po mojej stronie. Czasami zazdroszczę tym ktore maja mężów którzy gotują l, bo to tak fajnir jak ci ktoś coś dobrego przygotujeMammaN lubi tę wiadomość
-
MammaN wrote:Ja uwielbiam piec, gotować teraz królują babeczki czekoladowe i truskawkowe
Ja nie i nigdy tego nie lubiłam. Jedyne co lubię robić w domu to sprzątać, bo jestem pedantką, a gotuje/piekę, bo muszę, bo mam na coś ochotę itd. Aaaa uwielbiam robić torty, a jeszcze bardziej je ubierać, bo mam taką naturę artystki, więc pewnie dlategoMammaN lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Nic. Jak już nam chęć to jem napoleonka lub coś czekoladowego08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Sandersik wrote:Ale Ci cudownie! Mój niestety nie gotuje, chociaż odkąd mamy thermomixa to również sam próbuje cos ugotować, ale głównie to leży po mojej stronie. Czasami zazdroszczę tym ktore maja mężów którzy gotują l, bo to tak fajnir jak ci ktoś coś dobrego przygotuje
Moje takie marzenie senne to właśnie gotujacy facet karmiący łyżka prosto z patelni. I tez zazdroszcząc bardzo wszystkim dziewczynom których faceci gotują - u mnie totalnie niewypał ...
Ania95 lubi tę wiadomość
[/url]