Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Jak sie mamy bawic w przedazkole to ja za stara jestem na takie numery ..a moze za dojrzała .Jezeli to przeze mnie jak sugerujecie to moge zniknac . Nie obraze sie i nie ma problemu
Ale pewnosci nie mam ja ani Wy wiec poki Phia nie napisze czemu sie nie odzywa to tylko mozemy snuc domysly:)
-
nick nieaktualnyPrzeciez nie znikne ...nie wytrzymalabym bez Was hehehe ❤
Tylko zasugerowalam wybor jakby co ,mimo ze tak jak Zuza pisze sytuacja dziecinna jak z przedszkola.ach te baby ...
Zuza mowie mojemu ze mamy bratnie dusze metalowe na forum i ze jak nie zaciaze to sie widzimy w Lodzi ..na co On ..to juz jej powiedz ze nie jedziesz ...a ja sie pytam dlaczego ...a On :bo bedziesz w ciazy na bankAnia95, milea.26, Malwa13, Paula 90, Applejoy lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Nikt nie zauważył żebyś napisała coś co mogłoby kogokolwiek urazić więc luzik :)Jeśli ktoś chciał się przenieść do innego wątku to ok a reszta ZOSTAJE Żebym ja wiedziała że się burza wywoła to wcale bym nie pytała tylko zauważyłam że PHIA nie pisze więc zapytałam. AJAJAJA my to żywiołowe jesteśmy kobitki
Może Phia w ciąży i hormony jej buzująMalwa13, Kasiulka90, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ale pewnosci nie mam ja ani Wy wiec poki Phia nie napisze czemu sie nie odzywa to tylko mozemy snuc domysly:)
Ale tylko ona wiem, co nią kierowało. Poczekam, może coś naskrobie, a może już nie
Ja w sobotę zakupy, ogarnę mieszkanie, może do mamy pojadę. Nic szczególnego, sama będę, bo mąż to nie wiadomo kiedy zawita.
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Przeciez nie znikne ...nie wytrzymalabym bez Was hehehe ❤
Tylko zasugerowalam wybor jakby co ,mimo ze tak jak Zuza pisze sytuacja dziecinna jak z przedszkola.ach te baby ...
Zuza mowie mojemu ze mamy bratnie dusze metalowe na forum i ze jak nie zaciaze to sie widzimy w Lodzi ..na co On ..to juz jej powiedz ze nie jedziesz ...a ja sie pytam dlaczego ...a On :bo bedziesz w ciazy na bank -
Mama36 wrote:Przeciez nie znikne ...nie wytrzymalabym bez Was hehehe ❤
Zuza mowie mojemu ze mamy bratnie dusze metalowe na forum i ze jak nie zaciaze to sie widzimy w Lodzi ..na co On ..to juz jej powiedz ze nie jedziesz ...a ja sie pytam dlaczego ...a On :bo bedziesz w ciazy na bank
A to może zaszkodzić? mój to mi już mówi, że choćby miała dać lekarzowi tysiaka to mi załatwi L4 od pierwszych dni i żebym nie ważyła się biegać z jego dzieckiem w brzuchuMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Dzisiaj mój Luby dzwonił do laboratorium spytać się o badanie nasienia jednak się nie umówił ale niech mu będzie że na kilka dni ma luz a potem zacznę mu znowu suszyć głowę i albo sam pojedzie albo go zwioze i będę z nim nich się zastanowi
-
milea.26 wrote:Laski bo moj we wtorek robi sobie badania i ja tez chyba zrobie tsh i ta prolaktyne o ktorej ostatnio mowilyscie. Tyle ze nie pamietam czy ja mozna robic w kazdym dniu cyklu? Czy w jakims okreslonym?
Kiedy chceszmilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każdy Tu może przyjść i odejść w każdej chwili
Mnie jednego dnia pisanie tu wkurza a innego dodaje mi otuchy, no cóż kobieta zmienną jest.
Prawda jest taka, że jak człowiek widział śmierć, ból i cierpienie i z niejedną przeciwnością losu się zetknął to ubolewanie np nad ciążą biochemiczną to trochę przesada (takie moje zdanie). To nie jest żadna strata, czy aniołek to jest biologia i tyle. Mama36 już chyba sama wiesz o czym piszę. Pisałam wcześniej, że gdybyście nie biegały na bety to nawet byście o tym nie wiedziały, że takie cb miałyście. Tyle.
Natomiast jeśli ktoś ma 20 lat i póki co życie było dla niego łaskawe to może mieć podłamkę z byle gównianego (wg np. mnie) powodu i to też jest normalne.
Ja myślę, że mamy tu tak dużą grupę dziewczyn, kobiet, młodszych, starszych, po kilku i kilkudziesięciu cyklach, że każda znajdzie bratnią duszę. Można pytać o wszystko bo nie ma głupich pytań. Ja jestem po 27 cyklach a o badaniach wiem mniej niż niejedna z Was po 3 i pytam i jestem wdzięczna za odpowiedzi Tylko też nie chce czuć się gorsza bo się nie badałam. Nie jestem gorsza, lekarz to dla mnie ostateczność i do hipochondryczki mi bardzooo daleko osobiscie uważam, że testowanie przed terminem @ czy bieganie na bety to tylko dodatkowy stres i może dzięki temu, że sobie tego oszczędzam to spokojnie podchodzę do 27 cyklu a nie jestem na wizycie u psychologa, piję wino a nie melisę i nie łykam tabletek uspokajających
To jest internet, tu obowiązuje wolność wypowiedzi
Jak uznam, że panikujecie to wam powiem, że to przesada, ale jak uznam, że potrzeba wsparcia to oczywiście wyślę miłe słowo
Tego samego oczekuję od Was jako od całej grupy bo też są tu takie co mnie do pionu postawią, opieprzą jak będzie trzeba czy otulą wirtualną kołderką kiedy będę potrzebowała.
Póki co bardzo Wam dziękuję za wiedzę którą się ze mną podzieliłyście, za miłe słowa kiedy miałam doła na maksa i za te pojebane ale jednocześnie zajebiste hasło, że WSZYSTKIE JESTEŚMY PŁODNE LASKI !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:23
zuzi_c, Kasiulka90, Applejoy, Sandersik, Ewaaa, Kropeczka85, madzikow, MammaN lubią tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyNo i gdzie Nam Ewcia zniknela ???
Moj o badaniach cisza ...ale pomyslalam sobie ze go zostawie ze soba .mamy miec wyniki tak naprawde za 3,4 msc gdyby nie zaskoczylo ,wiec mamy czas . Moze musi pomyslec ,dojrzec .co wy na to ?chyba nie bede go meczyc na razieEwaaa lubi tę wiadomość
-
A ja myślę, że takie forum jest po to żeby każda z nas miała małą przestrzeń aby się wygadać i już Mnie może wkurzać, że któraś chodzi na betę co 3 dzień. Ja nie byłam nigdy i dopiero tu się dowiedziałam o co chodzi też mogę sobie zadawać pytanie PO CO ONA DO CHOLERY TAK ŁAZI, a z drugiej strony inne dziewczyny może irytować, że gadam z Mamą o koncercie Slayera jak każdą to ch...j obchodzi jesteśmy tylko ludźmi każdą z nas coś irytuje, coś mniej interesuje. Ja wtedy po prostu nawet nie wtrącam się w dyskusję bo temat np. nie mój. I myślę, że tka jest najlepiej. Każdy ma prawo do wypowiedzi więc dajmy każdemu się wygadać Wszystkie jesteśmy na swój sposób jedyne i niepowtarzalne. Każda ma swoją historię za pasem. Gdybym ja pisała o swoim życiu i co przeszłam w wieku 19 lat to niektórym wyszłyby gały ale po co cieszmy się tutaj sobą nawzajem i to jest super! mnie to forum bardzo pomogło bo w końcu przestałam się nakręcać! To, że pytam o objaw to nie nakręcam się po prostu czysta ciekawość i już.
KOCHAM WAS wszystkie bez względu na to, czy słuchacie Slayera czy Zenka Martyniuka hahaha TAAAAK bardzo ważna myśl na koniecPlamka_92, Kasiulka90, milea.26, Ewa89_89, Sandersik, Mama36, MissKathy92, madzikow lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też dostałam zaproszenie od Phii i się ucieszyłam w pierwszym momencie, ale nie pomyślałam, że to nas tak podzieli. Ale wiecie co? Nie ma co się przejmować, serio. Po co bzdetami
Ja strasznie opadłam z sił. Jestem totalnie bez energii. Widziałam, że wczoraj wieczorem pisałyście o drzemkach i senności. Też to przechodziłam Czekam na @ i chciałabym ją już dostać... Jakieś sposoby na wywołanie okresu? Ja znam tylko ten o ciepłej kąpieli. Aha, i seksik Dla "przepchania"Ewa89_89 lubi tę wiadomość