Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:To ma być tomografia kontrolna, w związku z moją historią choroby, że tak to ujmę.
Zrobisz i będziesz mieć spokojną głowę, że wszystko gra i będziesz mogła się spokojnie dalej starać - tego Ci życzę
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Plamka_92 wrote:Moja doktorka i tak już rok czasu odkładała mi tą tomografię, bo wiedziała, że się staramy, ale teraz już mus zrobić
Serce mi podpowiada, żeby jeszcze w tym cyklu się starać, ale rozum mówi, żeby jednak odpuścić mam mętlik w głowie
To ma być tomografia kontrolna, w związku z moją historią choroby, że tak to ujmę.
Jak musisz to zrobić, to lepiej odłóż starania na pewno będzie ciężko, ale chodzi o Twoje zdrowie. Tak jak dziewczyny piszą musisz być zdrowa :*
Będziemy odliczać do grudnia w takim razie to już niedługo, zaraz będziesz mogła dalej się staraćPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Marza kciuki za wizytę po niej prosimy o foteczke maleństwa
Abi jeśli io blokuje owu to jak najbardziej metformina powinna pomóc no i dieta i ruch
Zanetka żel na pewno nie zaszkodzi, może tylko pomóc
Plamka kochana moja do grudnia już niedużo a z nami jeszcze szybciej zleci pamiętaj zdrowa mama to szczęśliwa mama i zdrowe dziecko więc warto chwilkę zaczekać
Shani czytałam trochę o suplach dla facetów Z większości badań wynika że działają jedynie gdy są niedobory witamin u faceta ale raczej nie zaszkodzą (choć czytałam też że niektórym się pogorszyła wyniki badania nasienia po suplementacji)... z tym że moim zdaniem lepszy od Profertilu jest Fertilman bo ma więcej witamin w sobie niedawno sama zamówiłam dla męża i niedługo będziemy suplementowac, w sensie on będziePlamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Shani czytałam trochę o suplach dla facetów Z większości badań wynika że działają jedynie gdy są niedobory witamin u faceta ale raczej nie zaszkodzą (choć czytałam też że niektórym się pogorszyła wyniki badania nasienia po suplementacji)... z tym że moim zdaniem lepszy od Profertilu jest Fertilman bo ma więcej witamin w sobie niedawno sama zamówiłam dla męża i niedługo będziemy suplementowac, w sensie on będzie
Mojemu lekarz zapisał EkstraSperm.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Tez bardzo bym chciala wyluzowac. Bylam na zakupach, mierzylam buty i doslownie chlustnelo ze mnie jakby woda tylko ze czerwona... No zebym nie miala wkladki przez te plamienie w pracy to chyba bym spodnie cale mokre miala... A jak poszlam do wc to wypadl ze mnie wielki skrzep. Sory za opis... Nie wiem co sie dzieje. Jak sie uda to jutro robie morfologie tsh, ft3 i 4 antyTg i antyTpo, a w poniedzialek prolaktyna i progesteron...
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Ja dziś ostatni dzień w pracy, nie mogę uwierzyć, że tyle czasu mnie nie będzie nieogarniam tego haha
Jutro wizyta ❤️ trzymajcie kciuki, dziś jeszcze lecę wyniki odebrać
Miłego i plodnego dnia życzę
Cześć dziewczynki :*
Witam się w 16 tygodniu
Melduję się po nieobecności - nie mam ostatnio na nic czasu
W pracy miesiąc juz przeleciał masakra leci ten czas
Jeżeli chodzi o żel concerce plus to ja użyłam 2 razy i pomógł Także również polecam Mam jeszcze chyba 2 aplikatory więc jeśli któraś by chciała oddam może będzie szczęśliwy
Marza Trzymamy kciuki za wizytę :*
Ja mam w planie pracować do końca listopada To jeszcze 2 miesiące ;p ciekawe czy wytrzymam ;p
Ja miałam dzis wizytę Maleństwo nie chce pokazac co ma między nogami Usiadło po turecku i nie ma opcji zeby zobaczyc ;p uparciuch po tatusiu :P
Łapcie wiruski moje Kochane
Już prawie październik która najbliżej testuje :*? Pobijacie rekord wrzesniowy ?Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Cześć dziewczynki :*
Witam się w 16 tygodniu
Melduję się po nieobecności - nie mam ostatnio na nic czasu
W pracy miesiąc juz przeleciał masakra leci ten czas
Jeżeli chodzi o żel concerce plus to ja użyłam 2 razy i pomógł Także również polecam Mam jeszcze chyba 2 aplikatory więc jeśli któraś by chciała oddam może będzie szczęśliwy
Marza Trzymamy kciuki za wizytę :*
Ja mam w planie pracować do końca listopada To jeszcze 2 miesiące ;p ciekawe czy wytrzymam ;p
Ja miałam dzis wizytę Maleństwo nie chce pokazac co ma między nogami Usiadło po turecku i nie ma opcji zeby zobaczyc ;p uparciuch po tatusiu :P
Łapcie wiruski moje Kochane
Już prawie październik która najbliżej testuje :*? Pobijacie rekord wrzesniowy ?
Zobaczymy co zelik pomoze:,D
No i wogole jak bedzie dlugi eh;(
Licze na metformine inofem conceive no i oczywiscie meza -
nick nieaktualny