Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu powodzenia na nowy cykl u mnie już 6dc i powoli szykuje się do owulki
Życzę Wam udanego dnia dziewczyny :*Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu kciukasy za kolejny cykl!
Plamka skoro trzeba badanie zrobić to rób jak najszybciej i wracaj do działań!
Ale się tu spokojnie zrobiło... Zupełnie inny wątek niż miało to miejsce jakiś czas temu
Marza czekamy na wieści z wizyty!!! Dziś pewnie się dowiesz kto w brzuszku mieszka
Chasia najważniejsze , że zdrowe! A jak tak się wstydzi i chowa to może córcia?Plamka_92, Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
ABI90 wrote:Tez bardzo bym chciala wyluzowac. Bylam na zakupach, mierzylam buty i doslownie chlustnelo ze mnie jakby woda tylko ze czerwona... No zebym nie miala wkladki przez te plamienie w pracy to chyba bym spodnie cale mokre miala... A jak poszlam do wc to wypadl ze mnie wielki skrzep. Sory za opis... Nie wiem co sie dzieje. Jak sie uda to jutro robie morfologie tsh, ft3 i 4 antyTg i antyTpo, a w poniedzialek prolaktyna i progesteron...
O masakra Abi nie wiem z czego takie krwawienie w połowie cyklu może być
Daj znać jak wyniki będziesz miała.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Czesc dziewczyny u mnie dzisiaj 1 dzien 12 cyklu staran.
Szkoda
Niech @ szybko mija i działacie dalej :*
TuleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:23
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej
Dawno mnie nie było. Zaczełam kolejny cykl, jak zawsze licze ze szczesliwy.
Wczoraj zadzwoniła do mnie koleżanka i mówi ze jej sie sniło ze spodziewam sie córeczki, mam nadzieje ze to proroczy sen. Za 2 tygodnie lecę z swoimi chłopakami na Cypr i licze wrócić w dwupaku. Będzie gorąco !!!
Ania95 wrote:Czesc dziewczyny u mnie dzisiaj 1 dzien 12 cyklu staran.
Ania patrze że razem zaczełyśmy starania, może byśmy razem skończyły? Np w pąździerniku ? Hihi
Rzadziej się udzielam bo potrzebuje dystansu. Ale z forum nie zniknęłam całkowicie Podczytuje Was. Tylko musze zwrócić myśli na inne tory. Stad "just sex" ;P
Poprzedni cykl odpuściłam i wyszedł 29 dniowy a nie 38 jak poprzedni. Jakiś sukces jest. Choć owulacje miałam w dniu w którym szaleliśmy 4 razy i ja się pytam jak to możliwe że żadne z plemników nie znalazł tej komórki, aż taka wstydliwa się schowała...
Miłej soboty
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Meluśka wrote:Chasia mi możesz oddać te aplikatory xD do tej pory nie dotarły do mnie te co zamawiałam, już 2 czy 3 razy.. za pierwszym razem pieniądze odesłali spowrotem, a za kolejnym nie ma kasy ani żelu..
Meluśka lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Aniu kciukasy za kolejny cykl!
Plamka skoro trzeba badanie zrobić to rób jak najszybciej i wracaj do działań!
Ale się tu spokojnie zrobiło... Zupełnie inny wątek niż miało to miejsce jakiś czas temu
Marza czekamy na wieści z wizyty!!! Dziś pewnie się dowiesz kto w brzuszku mieszka
Chasia najważniejsze , że zdrowe! A jak tak się wstydzi i chowa to może córcia?
Ostatnio bylo wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie chłopak no zobaczymy
A u Ciebie dziewczynka czy chłopak? :* -
Cześć dziewczyny ❤️
My po wizycie! Będziemy mieć córeczkę
test papa wyszedł bardzo dobrze, ryzyko minimalne!
Pani doktor była zachwycona córeczką bo ma długie nogi, ręce i paluszki haha
Wzięłam już L4 więc teraz będę spokojnie siedzieć w domu
Łapcie wiruski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8189d6d5faa.jpgŻanetka93, Plamka_92, Ania95, Daffi, Meluśka, Kropeczka85, Mama360, didi123, Drobinka91, Applejoy, Kaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny