Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Mój też miał wynik 4% wszystko zależy od tego ile ma tych plemników. Jeśli dużo, to nie macie czym się martwić
A widzisz moj mial wyniki (wedlug ciebie) lepsze od twojego nooo i kto tu napompowany jest??? Hmmm ty ❤
Wyniki wynikami a realia realiami xD -
Phia bo my na bliźniaki i trojaczki czekamy wiec musimy się wiec naczekać
Ag1988, Kaga lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Phia bo my na bliźniaki i trojaczki czekamy wiec musimy się wiec naczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 08:05
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A jak ci mowilam ze szybciej zaskoczysz niz ja to sie wypierala
A widzisz moj mial wyniki (wedlug ciebie) lepsze od twojego nooo i kto tu napompowany jest??? Hmmm ty ❤
Wyniki wynikami a realia realiami xD
Hahaha tak jak Ewa pisze - szykuj się na trojaczki
Ja sobie moją ciążę wymodliłam -
Ja juz po badaniu. Lekarz super. Wysluchal mnie dokładnie z cukrem. Zajrzal w zeszyt z zapiskami i powiedział ze takiego cukru sie nie leczy jedynie dieta dla cukrzykow ktora stosuje i widze roznice. Dal skierowanie na hba1c i krzywa cukrowa, ponadto morfologia, mocz i toxoplazmoza bo wynik z pierwszej ciąży mi wsiakl.
Mamy potwierdzonego chlopca!!
Teraz moge szalec z zakupami. Ale zapytal ile corka wazyla i slyszac ze 4150 to tu moze byc podobnie bo jestem 22+2 a wg usg 23+0..bylam caly czas do tylu a teraz wyprzedzamy czas i wazymy 573g
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bb2d4e493b4.jpgMissKathy92, Kaga, didi123, Applejoy, Ag1988, Ania95, Drobinka91, Marza89, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Hahaha tak jak Ewa pisze - szykuj się na trojaczki
Ja sobie moją ciążę wymodliłam
To co ja sie nie modle tak czesto i dlatego mam problemy...
Powiedzialabym ze sb wybzykalas a nie wymodlilas heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 12:51
-
nick nieaktualnyPnia zależy w co kto wierzy dla niektórych to coś więcej niż tylko wybzykanie i raczej nie chodziło Ani o to, że jak ktoś się nie modli czy cokolwiek to dlatego ma problemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 12:52
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiesz Malwa ale do tego potrzeba dwojga hehe
No nie mow ze nie wiesz jak to sie robi xD
Bez sexu nie masz szans na maly cud
Oj Malwus przeciez to wiadome xD
Nie bierzcie wszystkiego na powaznie bo czasami to ja sie drocze z wami xDWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 12:57
Malwa133 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga wrote:A pamiętacie jaka wychodziła Wam ruchliwość? Bo u nas to jest najslabszy parametr. Ruch postepowy szybki 1.45, postepowy wolny 15.94 i niepostepowy 33.33. Kazali to mojemu mężowi skonsultowac z urologiem, wiec idzie w styczniu.
Pozostałe parametryy normie - 10 proc prawidlowych i 26.8 mln w ml.
Haha Phia myślę ze historia z Twoimo imionami pojawi się na pierwszych stronach gazet, tak jak ostatnio Yoda.
Bd chociaz wiedziec ze to ja xD
Nastepna z trojaczkami haha -
nick nieaktualny