NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi24 wrote:Cześć dziewczynki w ten słoneczny i piękny dzień 😍 chorobami prawie mnie opuscilo ☺️ więc czuje się coraz lepiej
Cappuccino a może zarodek się zagnieżdża bo ja też mam w tym samym dniu @ i narazie nic nie czuję
Całe szczęście! Ale mam nadzieje, ze się wychorowałaś za wsze czasy❤️
To by było bardzo pozytywnie myslenie, ale raczej bym na to nie liczyła u siebie. Chociaż oczywiście bardzo bym chciała, to już za dużo razy myślałam, ze jest zagnieżdżenie i już nawet gadałam z moim dzieckiem bo byłam tak pewna, ze ono tam jest😅 Źle później znosiłam porażkę, podwójnie źle...
powiem Ci szczerze, ze fajne doświadczenie mieć ze Staraczka okres w tym samym dniu i przechodzić przez te same dni cyklu! Chociaż życzę żeby chociaż jednej z nas ten cykl miesiączkowy się przerwał na 9 miesięcy❤️ A jak tam śluz, na coś wskazuje?😍 -
Cappucino - jeśli zdążymy ze wszystkimi badaniami ( a jest ich po pierwszej wizycie mnóstwo) to może uda się w cyklu grudniowym ale nie sądzę za mało czasu wiec pewnie Styczeń.
Także mamy dwa cykle włącznie z listopadowym na „cud” i tak juz nie mogę sie doczekać czy bede miała owu i bede mogła zgwałcić mojego 😂 stwierdziłam, ze w tym miesiącu nie powiem mu ze mam płodne i niech będzie na luzie jak kiedyś bez spiny i tak to nic nie zmieni teraz ze bedzie widział poza stresemStarania od 12.2018
👩🦳Endometrioza III stopnia -laparoskopia
🧔🏻słabe wyniki MSOME
•14.02.2020 - Menopur + Puregon
•19.02.2020 - Ovitrelle
•21.02.2020 - Punkcja - pobrano 7 pęcherzyków
•24.02.2020 - transfer dwóch 3 dniowych zarodków
•03.03.2020 - II kreski
•04.03 BTHCG -41,7
•06.03 135,4
•09.03 403,00
•12.03 pęcherzyk 9mm
•20.03 mała pulsująca kropka
•01.04 14 mm szczęścia i serduszko
•11.2020 Córka 🎀
• 19.01 BTHCG 282
• 21.01 BTHCG 610
• 25.01 pęcherzyk żółtkowy
• 03.02 serduszko ❤️ -
Śluzu nadal jest dużo ale się nie nastawiam. Jak przyszła choroba przestałam mierzyć temperaturę dzisiaj zmierzyłam z ciekawości rano i jest 36,45 więc chyba nie było owulacji ( pęcherzyk nie pękł) ale tego nie wiem na sto procent ta temperatura trochę mnie dobiła
-
Właśnie wróciłam z mężem z długiego spaceru i obiadu w restauracji. Dziewczyny ! Tego mi było trzeba ! Wyjść gdzieś z domu i odetchnąć! Czuję się o wiele lepiej ! Mam nową energie do działania. Dużo z mężem rozmawialiśmy i pierwszy raz zauważyłam u niego jak mu przykro że nie możemy zajść. Pokazywał mi nawet wózek jaki kupimy oczywiście zrobiło mi się przykro ale damy radę ! Bo jak nie my to kto !
CappuccinoBoo, blackdeer lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie za długą ciszę w eterze. Od kilku dni bardzo słabo się czułam, tak, jakby brało mnie przeziębienie. Kiedy kłujące jajniki coraz bardziej dały się we znaki, na chwilę stanęłam i zaczęłam myśleć - a co jeśli tym razem się udało? Wczoraj zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski! Idąc za ciosem pobrałam krew na Betkę i wynik 310 doprowadził mnie do łez szczęścia:) Aż mi dziwnie pisać Wam o tym, zwłaszcza, że dopiero co dołączyłam do tej grupy. Naprawdę wciąż czuję się jakbym śniła... Jutro lecę znów na upuszczenie krwi;) mam nadzieję, że będzie rosnąć.
Ale powiem Wam, że to niesamowite uczucie po takim czasie widząc, że jednak jestem w stanie zajść w ciążę... (najpierw po teście nie mogłam uwierzyć i jak przyszłam do pracy, to kazałam koleżance nasikać na taki sam;p)
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!MałaMi24, Anamaya, Karolkya, CappuccinoBoo, blackdeer, bebetka.b lubią tę wiadomość
Staramy się od maja 2018
wykryty polip endometrialny maj 2019
histeroskopia lipiec 2019 -
Marysia gratulacje !!!❤️😍 Cudowna wiadomość !!
Dziewczyny coraz więcej Staraczek którym się udało !😊
Cieszę się Twoim szczęściem i niech beta rośnie !
Dużo zdrówka ! -
MałaMi24 o to chodzi by znaleźć w tym wszystkim czas dla siebie! Więcej takich chwil Wam życzę.
Marysia92 ogromne gratuluję! Niech beta rośnie 😀
A teraz prywata : fatalnie się czuję nogi dają w kość brzuch też. Do tego plecy doszły i w sumie gdyby nie prasowanie to bym przespała cały dzień. Nie mam pojęcia co mnie tak zmeczyło... Ale jak jutro tak będzie to leżę w pracy bo dzieciaki mnie zamęczą.. -
Dziewczyny właśnie teraz spojrzałam w kalendarz i dzisiaj mija 8 lat związku z moim mężem❤️😍
blackdeer lubi tę wiadomość
-
Marysia, ale to jest pokrzepiające!!! Uwielbiam takie historie i uwielbiam ciąże staraczek! Dostaje kolejnego kopa❤️ Sile, motywacje i nadzieje. Tak to można walczyć! A teraz standardowo- co w tym cyklu było innego, jakieś badania, leki? Czy myślałaś mniej? Czy właśnie wiecej? Podziel się swoją historia, my wszystkie będziemy czytać i kto wie, może się zainspirujemy😍 gratuluje!!!
MałaMi- widzisz, tak myślałam, ze Twój mąż tez przeżywa starania, tylko faceci tego nie pokazują, my kobiety mamy łatwiej z okazywaniem uczuć. Ale świetnie, ze postawił na szczerość i Ci wszystko powiedział, a na pewno było to dla niego ciężkie! No to jaki wózek kupicie?😍
Po raz kolejny cieszę się, ze jestem na tej grupie. Od kiedy mam Was moje starania i może życie jest ciut łatwiejsze. Wczesniej czułam, ze jestem z tym sama, a teraz czuje ogromne wsparcie. Wcześniej myślałam, ze każda ciąża innej osoby mnie boli, a teraz szczerze się cieszę z Waszych ciąż❤️
Jedyny minus jest taki, ze żałuje, ze nie jestem założycielka tematu, albo nie wypowiedziałam się na pierwszej stronie wątku- zrobiłabym listę nas, które się staramy, a także jak długo się starałyśmy i co pomogło w cyklu. Myśle, ze każda świeża staraczka by się ucieszyła, ze dla każdego jest nadzieja!
I wiecie co? Czytam wątki z 2013 roku, często na dole są już informacje, ze się udało. Ja w 2013 w ogóle nie myślałam o dzieciach, a tyle kobiet już walczyło. Za 5 lat będą tutaj dziewczyny, które być może teraz jeszcze kończą szkole średnia i tez nie myślą o ciąży, ale przyjdą, może będzie jakaś chętna, żeby poczytac cały wątek i tez zobaczy nasze historie i to, jak się nam udało!
Przed chwila miałam jakieś dziwne przemyślenia, ze powinnam pojechsc po test ciążowy. Żałuje, ze nie mam w zapasie! Nie wiem dlaczego, przecież czuje, ze ten cykl to tak średnio udany, objawy jak na miesiączkę, a jednak coś mnie tchnęło. Powstrzymam się, bo wiem jak ten tydzień szybko minie i @ przyjdzie, ale chce Wam tylko to tutaj napisać bo tutaj mogę wszystko❤️ I wiem, ze nie stwierdzicie, ze jestem nienormalną, ze w tym samym momencie czuje się na ciąże, ale tez czuje na @. Ah te rozterki😂 -
Cappuccino ja mam w zapasie test kupiłam jak zaczęła się moja choroba ale stwierdziłam że przecież i tak nic nie wykaże bo jest za wcześnie w sobotę powinna przyjść @ a ja i tak walczę zeby go nie zrobić teraz 😉
A wózek mąż chce kupić szary z białymi dodatkami 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 18:00
-
MałaMi to daj mi go😂 ja go na pewno wykorzystam😂 Nie No, bądźmy silne, a Ty już w ogóle, bo jednak test masz pod ręka!
Ja dostanę w piątek, albo w sobotę. Ale chciałabym nie dostać😭 ale jeśli dostanę to w 3 dc albo 4dc będę miała wizytę, wiec chociaż jakieś ukojenie.
W ogóle 8 lat❤️ Po takim czasie to już nie zauroczenie, a prawdziwa miłość! Której czasami jest potrzebny mały kryzys, ale ważne, ze wychodzi tęcza❤️MałaMi24 lubi tę wiadomość
-
No 8 lat i nadal żyjemy ! 😂
Właśnie ogladamy z mężem fil w tv "Marley i ja " i już dwa razy ryczalam nie wiem co się ze mną dzieje 🙁 -
Zaczęło mnie korcić żeby zrobić test ale boje się bo wiem że będzie biel
-
No nakrecasz mnie wiesz strasznie się boje nie nastawialam się na nic ale zawsze z tyłu głowy była myśl a może jednak
Cappucino a gdzie pójdziemy ? -
No to teraz słuchaj, to Cię odkręcę- zrobiłam ten głupi test owu, oczywiście negatywny jak byk, a na dodatek pierwszy raz przez pierwsza minutę pokazywał taki pasek ale nie pionowy, tylko poziomy i wraz z kreska kontrolna tworzył krzyż. Od razu sobie pomyślałam, ze krzyż na drogę dla mnie😂 spojrzałam w lustro i pomyślałam sobie Ty głupiaś!!! Ale przynajmniej mam spokój i wiem, ze ciąży nie ma tak jak przypuszczałam. Nie wiem co mi do łba wpadło.
No na wątek, który założyłaś przed chwila:D czy z tego wątku się nie ruszasz? -
Hahaha to mnie rozbawilas 😂 " krzyż na drogę " . Tak może przejdźmy tam. Dziewczyny Anamaya, Blackdeer chodźcie z nami !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 19:45