nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_ wrote:może na razie nie ma takiej potrzeby żeby monitorować, widocznie stwierdził że jak pęcherzyki ruszyły to już będą rosły
-
nick nieaktualny
-
xBUMx wrote:Niki a jak długie masz cykle ?
Ja na monitoring chodze co tydzień..
Jutr jadę sprawdzić czy pekl pęcherzyk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha nie wiem , jak uwazasz ze dobry lekarz i sieznq no to chyba wie co robi.
Choc ja na nfz jak chodzilam tez myślałam i ufalam mu bardzo , a taak na prawdę mam straconych 5 cykli.
Teraz temu jak chodze prwatnie wszystko mówię, pytam się i na prawdę widzę ze nie stoję w miejscu a działamy.
No to jutroo ty 8 ja mamy wizyte sprawdzajaca czy peklo jajco -
Ja też oczywiście chodzę prywatnie bo dużo czasu straciłam na zwykłych lekarzy na nfz... to oby nam wyszło że pękło i oby coś z tego wyszło. A jutro będę go dręczyc pytaniami czemu bez monitoringu chyba raczej i tak będę chciała mieć i skoro place to powinien się cieszyć że kasa wpadnie. Na tym cyklu na same monitoringiem poszło 250zl...ale wolę mieć pewność
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:Niki a nie mozecie co dwa dni próbowac ? tak zeby nie przegapic owulacji?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia mi gin mowil , ze luteina tez nie blokuje a potem sie dziwil czemu mi pecherzyki nie pekaja , wiec zdania są na pewno podzielone...
W tym cyklu na razie jade bez żadnych wspomagaczy jedynie orzeszki i winko na edno
Dziewczyny a wy bierzecie jakieś wspomagacze ? -
nick nieaktualnyNiki69 wrote:Wiecie co jak tam siedzę i myślę że on nie zaleca dalej monitoringu to czuję zd mnie olewa a mam już dość lekarzy którzy mi nic nie pomogli...nie chce kolejny raz zmieniać lekarza ten miał być fachowcem...sama nie wiem
Niki to pogadaj z nim jutro jakk ty to myslisz i w ogóle , powinien ci to wszystko wytłumaczyć jak on to myśli i co ma ns celu -
xBUMx wrote:Niki to pogadaj z nim jutro jakk ty to myslisz i w ogóle , powinien ci to wszystko wytłumaczyć jak on to myśli i co ma ns celu