nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I mamy dziewczynki nowy tydzień Witam nowe koleżanki marciaa jakie wieści?? Pamiętaj,że jest poniedziałek i jaki poniedziałek taki tydzień więc wolałybyśmy usłyszeć lepsze :* justi90 Coraz bliżej lipiec zbliża się wielkimi krokami... !! Równo za tydzień mija rok jak podpisaliśmy z małżonkiem pakt aż do śmierci i za równo mija 7 lat jak jesteśmy razem mhmm już nie mogę się doczekać weekendu bo wyjeżdżamy całą rodzinką świętować grillować i ogniskować, nawet dziadzio jedzie z nami i będzie tort ! A tak nie zanudzając Was i mówiać od rzeczy dzisiaj zrobiłam badania. CHciałam zrobić cały pakiet, bo znalazłyśmy z mamą,że można nawet za 89zł więc pojechałam z rana do laboratorium,ale prywatnego i zaśpiewali mi 160zł, więc podziękowałam i poszłam za róg do NZOZ do przemiłej Pani, ale tam nie było żadnych pakietów...ale jak już chciałam zrobić pakiet to już pomyślałam,że zrobię chociaż te podstawowe no i pobrała mi Pani na prolaktynę tak jak chciałam, ale też LH i FSH. Dzisiaj przed 18 wyniczki, a w środę mam kontrol u ginekolożki. Ciekawe co się dowiem i czy dostanę skierowanie na hsg... Jak będzie chciała dać to chyba poproszę żeby poczekać jeszcze jeden cykl... Tylko czy to coś da? Może lepiej od razu robić?
Rozgadałam się i nie zapytałam o to co chciałam :-p Czytałam o tych wynikach hormonów, czy jak zrobiłam teraz w 6dc to muszę je powtórzyć poźniej po owulacji? Czy jeśli teraz są ok to później też będą ok przez cały cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 09:01
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
nick nieaktualnyDzień dobry
marciaaa jak wieści?
agusia0104 mi gin LH i FSH kazał robić w 2-4dc , potem tego już nie robiłam.
A prolaktyne najlepiej znów robić koło godziny 11 , ponieważ z rana może wyjść podwyższona ja mozna sprawdzac w rożnych dniach cyklu.
Miłego dnia -
xBumx no właśnie co lekarz to inne zdanie... gdzieś czytałam,że do tych badań trzeba się przygotować, nie serduszkować i uwaga : zjeść lekkostrawną kolację! badania na czczo... więc wczoraj o godzinie 15 jedliśmy z małżonkiem bigos, ja z duszą na ramieniu, małżonek się śmiał i pytał czy oby na pewno mi można Badania robiłam na czczo... na 6.30 byłam w kościele na mszy za babunie, a na 7.30 poszłam do labo. Co ma być to będzie okażę się po południu co mi tam wyczytali krwiopijcy.Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się,że jest takie miejsce,że można porozmawiać o takich sprawach... Nigdy bym nie pomyślała,że jak będziemy chcieli to tyle będziemy musieli czekać. Rodzina się śmieje, moja mama mówi,że przecież jestem młoda(taaa młoda... 26 lat coraz bliżej 30 i ani jednego dzieciątka) i ciągle mi powtarza,żebym wyluzowała,że nie potrzebnie mierze temperaturę i to przez to! Yhym... i że przecież to dopiero 3 raz... No tak niby 3cs, ale ja liczę czas od grudnia, bo tak na prawdę wszystko wtedy się zaczęło... i co najpierw ta radość ogromna, a później wielki płacz i dochodzeniedo siebie po szpitalu czekanie na zagojenie wszystkich ran, a później nowe starania od kwietnia.... czyli dla mnie to tak na prawdę 7 miesięcy prawie i każdy miesiąc się dłuży baaaa czasem dzień się dłuży i nie zrozumie tego nikt oprócz Was...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
nick nieaktualnyagusia dluzy się dluzy każdy cykl..
Ja mam jeszcze długie cykle to dopiero wszystko jest do duupy ... Wszyscy ino mówią , ze juz mam jedno dziecko to jest mi inaczej a to nieprawda bo o kazde dziecko czlowiek stara sie tak samo i kocha tak samo i wcale nie jest latwo co miesiąc robić test i zawsze sie rozczarowac ...
Wspolczuje straty kochana , ja jestem po dwoch ale tak na prawdę ta pierwsza strata była bardzo wczesna , a druga w 8tc.