nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiki eee tam mądrzejsza , ja tak samo jak się czegoś nowego dowiaduje to potem pytam a dlaczego to i dlaczego tamto i się dowiaduje od niego , ostatnio nawet się ucieszył , że tak się poglebiam w informacje jakie mi podaje a ja potem mu mówię , czego się nowego dowiedzialam
Na którą masz jutro wizyte ?
Są jakieś dziewczyny , które beda za niedługo testować ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w ogóle w tamtym cyklu jak jednak przyszła spóźnina @ (a mi się nie spóźniła już z 3 lata- zawsze jak w zegarku) to dzień później pojechaliśmy na weekend do znajomych co mają 2 miesięczną córeczkę i jak widziałam jak mój ma błysk w oczu jak na nią patrzy to z jednej strony czułam radość, że tak reaguje a z drugiej mi było przykro, że jeszcze nie może tak patrzeć na swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:48
-
xBUMx wrote:Niki eee tam mądrzejsza , ja tak samo jak się czegoś nowego dowiaduje to potem pytam a dlaczego to i dlaczego tamto i się dowiaduje od niego , ostatnio nawet się ucieszył , że tak się poglebiam w informacje jakie mi podaje a ja potem mu mówię , czego się nowego dowiedzialam
Na którą masz jutro wizyte ?
Są jakieś dziewczyny , które beda za niedługo testować ? -
nick nieaktualnymarciaa kiedyś musi nastac ten moment na dwie II mam nadzieję, ze jutro będzie ten dzień, choć ja to bardziej za beta jesten niż testami
Smutek na pewno był , że to jeszcze nie wasze , ale jeszcze troszkę i dumny taatus będzie tak patrzal jak na swoje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVerka ogólnie to o pierwsze staralismy się z 3 miesiące ale poronilam , potem już nie chciałam dziecka i bralam anty , a los chciał taak , że przy nich po 2 msc zaszlam i tak donosilam córkę
Po ciąży strasznie mi się rozchwialo wszystko cykle nieregularne , miałam wysoką prolaktyne ale już ok jest , badania wszystkie pokazują ze jest ok a nieumiemy zajść