nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVerka nie właśnie, wszystko było ok , po porodzie mi się wszystko tak rozchwialo brzydko ...
To i tak cud, ze przy moim długim cyklu występuje owu , gin był ostatnio w szoku , że tak późno mi pęcherzyki rosną , mam nadzieję , ze dziś go nie będzie -
nick nieaktualny
-
Agusia ja też już odliczam dni do lipca. To musi być Nasz miesiąc!
W lipcu Mój ma urodziny i poznaliśmy się też w lipcu.
Za tydzień myślę ,że zacznę testować owulację.
Witam nowe dziewczyny:)
U mnie też dzisiaj deszczowo, a myślałam ,że się troszkę poopalam.
Marcia może jest jeszcze nadzieja, będę trzymała kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 14:06
justi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem. Owulacja była ale właśnie odebrałam wyniki z laboratorium bo w piątek wyszła za duże tsh i małe ft4 i dziś poszłam poprawić i zrobiłam też prolaktyne i nie ma dobrych wieści w piątek tsh było 5.5 ft4 0.8 a dziś nagle tsh 8 ft4 0.84 a prolaktyna która zawsze miałam w normie teraz ma 35 :0 aż się dziwię że owulacja była...lekarz kazał czekać na efekty a jak nie będzie ciąży to mam nie brać następnie clo tylko dać sobie z miesiąc by zrobić porządek z tarczycą. Wolę chyba aby nic nie wyszło bo boję się że przy takich wynikach tarczycy to niebezpieczne. A na prolaktyne dostałam bromergon
xBUMx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiki dobrze ze owu była !
Prolaktyne masz minimalnie powyżej ale nie jest ona jakos mega podwyzszona by nie dopuścić do owu.
Mi przy takiej endo nawet bromka nie chciał dawać bo nie widział potrzeby a gin dawal.
niestety na tarczycy się nie znam , wiem xe tsh to ja mam 1.6.
Ja już jade do lekarza ale ja to maam 40 min autobusem.