nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Kurczę nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia witam nowe dziewczyny!
Któraś z Was pytała kiedy robic fsh i lh - podobno najlepiej w 3 dc, progesteron 22 dc tyle pamietam na świeżo po swoich ostatnich badaniach. Podzielę sie jeszcze moja wiedza o tsh, ponieważ choruje juz od lat. Udało mi sie pierw zbić do 2,5 ale jak lekarz dowiedział sie, że sie staram o dzidzie to zeszliśmy do 1,0 bo podobno tak jest optymalnie
Poza tym jestem chora, przyjmuje antybiotyk i czuje ze moze byc rożnie przez to z tym cyklem
-
MissHania dużo zdrówka! Zazwyczaj kiedy jest dziwny cykl to jest ciąża może u Ciebie też tak będzie :* Chciałabym żeby teraz się udało nie nakręcam się, ale siedzę cały czas w domu i ciągle myślę: przyjdzie okres za 10dni czy nie..
MissHania lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Dzieki Anuschka zycze Ci aby sie udało :* to wyczekiwanie zawsze jest najgorsze. Odkąd staramy sie o dziecko miesiąc za miesiącem po prostu szybko lecą, bo jak juz dostaje @ to czekam na owu, jak mam owu to wyczekuje czy przyjdzie @ masakra :p i zanim sie obejrzysz miesiąc minie.
-
No i stało sie, Dziewczyny czy mierzenie temp moze byc zakłócone przy chorobie? Miałam gorączkę przez dwa dni potem było juz ok, choć zapalenie gardła sie utrzymuje i antybiotyk biorę. Tempka wczoraj 37 dzis juz 36,65. Czy moge miec choć cień nadziei że to nie spada tempka z powodu nadchodzącej @?
-
Jak tam u Was dziewczynki humory? Ja wlasnie czekam w kolejce do swojej gin, ale ona zawsze spozniona i zawsze u niej czekam z godzine...ciekawe co mi dzisiaj powie... A tak wogóle wrózyla mi dzisiaj cyganka...wierzycie? Macie jakies doswiadczenia?Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
nick nieaktualnyHej:)
MissHania myślę, że możesz mieć nadzieję, że to nie na @ spadek może być od brania antybiotyku, bo się trochę organizm osłabia. ja temperatury przy chorobie i antybiotykach w ogóle nie biorę pod uwagę. Sama choroba może zaburzyć cykl, więc tym bardziej temperaturę. Mój cykl już się ciągnie w nieskończoność...a dziś mnie zalewa śluz płodny. Nic nie rozumiem. Może jeszcze tej ovu nie było? -
nick nieaktualnyagusia0104 wrote:Jak tam u Was dziewczynki humory? Ja wlasnie czekam w kolejce do swojej gin, ale ona zawsze spozniona i zawsze u niej czekam z godzine...ciekawe co mi dzisiaj powie... A tak wogóle wrózyla mi dzisiaj cyganka...wierzycie? Macie jakies doswiadczenia?
-
Ja tez sie wystraszylam Bo sama prawde mowila, ale juz nie bede mowic szczegolow, Bo to z dziecinstwa i o mezu i tesciowej powiedziala, ze szczescia nie man w zyciu i niby odwracala to zlo ode mnie...zoBaczymy po tym cyklu a u gin nedza znowu mam torbiel pol roku po operacji i juz znowu, udalo mi sie namowic zeby nie robic hsg i za tydzien ide na usg zeby zobaczyc czy owu byla czy jest...dzisiaj w lewym jajniku pecherzyk 14 mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:41
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
Witam....pomożecie? ... W pt zauważyłam płodny śluz z odrobina krwi.... Test owulacyjny pokazał dwie mocne kreski w sobotę... Kochałam się w pt i niedzielę... Od pn mam dużo śluzu białego lepkiego.... Czy mogę mieć nadzieję że w dobrym czasie współżylam????Małgorzata
-
agusia0104 wrote:Jak tam u Was dziewczynki humory? Ja wlasnie czekam w kolejce do swojej gin, ale ona zawsze spozniona i zawsze u niej czekam z godzine...ciekawe co mi dzisiaj powie... A tak wogóle wrózyla mi dzisiaj cyganka...wierzycie? Macie jakies doswiadczenia?
marzymisie lubi tę wiadomość
Polaris -
Gosia262626 wrote:Witam....pomożecie? ... W pt zauważyłam płodny śluz z odrobina krwi.... Test owulacyjny pokazał dwie mocne kreski w sobotę... Kochałam się w pt i niedzielę... Od pn mam dużo śluzu białego lepkiego.... Czy mogę mieć nadzieję że w dobrym czasie współżylam????
trafiliście idealnie -
Polaris wrote:Tez mialam wrozbe ale to nie byla cyganka. Powiedziala ze zajde w koncu w ciążę w najmniej odpowiednim dla mnie momencie, wlasnie zaszlam w ciaze(badania beta potwierdzaja, nie potwierdzone jeszcze u lekarza) w okresie w ktorym najmniej bym się tego spodziewala ale oczywiście bardzo sie cieszę. Mowila tez cos o 2 dzieci, zobaczymy co lekarz powie:) moze blizniaki?!
Daj Ci Boziu Fajnie by było dwójka na raz i z głowy