nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:M&Ms trzymam dziś mocno kciuki!
anushka, a co ty tak wcześnie na nogach?
zrobiłam rano test domowy (tzw. sikańca) i jest blada kreska (ale widoczna). Test ma czułość hcg 25, więc jestem dobrej myśli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3c76566ca56.jpgmarzymisie lubi tę wiadomość
-
Jupi jupi jej
Anuschka spania nie masz czy do pracy na 5?
Do mnie wlasnie dotarla @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 07:06
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
U mnie dziś tempka spadła troche więc optymizm mnie opuścił.
Chyba będzie tak jak deklarowałam- w lipcu zachodze w ciążę i juz
Staram sie tym nie łamać, choć bywa lepiej i gorzej. Dziś gorzej, bo pogoda nie sprzyja, mogłabym zasnąć na siedząco chyba.
Wczoraj byłam u diabetologa po receptę i chyba widziała że zmęczona jestem bo mówi-juz panią puszczam, jeszcze chwilka, tylko wypisze.
No więc mowie jej ze mam dziś gorszy dzień po prostu, jetsem zmęczona i do tego cos mi sie z oczami dzieje bo mam takie jak na chorobę od dwoch dni, do tego zaczerwienione. Spojrzała i stwierdziła że faktycznie. Nawet dorzuciła do recepty jakieś krople i dodała żebym sie nie poddawała bo ostatnio miała pacjentke, która po trzech latach, dopiero na metforminie zaszla w ciążę.
Chyba mnie źle zrozumiała, bo mówiąc że jestem zmęczona i mam chwile słabości, miałam na myśli ogólne zmęczenie fizyczne a do tego zmęczenie tą całą dietą, kiedy to wszystkiego musze sobie odmawiać bo potem cukier za wysoki. W tym kontekście.
Byle do piątku.
...no to sobie ponarzekałam ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 07:15
-
Demsik wrote:Jupi jupi jej
Anuschka spania nie masz czy do pracy na 5?
Do mnie wlasnie dotarla @...
Demsik szkoda, że to jeszcze nie był TEN cykl, ale ten który się zaczął już na pewno będzie Twój
Polecam podejście zadaniowe do sprawy z założeniem, że się uda!Demsik lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:U mnie dziś tempka spadła troche więc optymizm mnie opuścił.
Chyba będzie tak jak deklarowałam- w lipcu zachodze w ciążę i juz
Staram sie tym nie łamać, choć bywa lepiej i gorzej. Dziś gorzej, bo pogoda nie sprzyja, mogłabym zasnąć na siedząco chyba.
Wczoraj byłam u diabetologa po receptę i chyba widziała że zmęczona jestem bo mówi-juz panią puszczam, jeszcze chwilka, tylko wypisze.
No więc mowie jej ze mam dziś gorszy dzień po prostu, jetsem zmęczona i do tego cos mi sie z oczami dzieje bo mam takie jak na chorobę od dwoch dni, do tego zaczerwienione. Spojrzała i stwierdziła że faktycznie. Nawet dorzuciła do recepty jakieś krople i dodała żebym sie nie poddawała bo ostatnio miała pacjentke, która po trzech latach, dopiero na metforminie zaszla w ciążę.
Chyba mnie źle zrozumiała, bo mówiąc że jestem zmęczona i mam chwile słabości, miałam na myśli ogólne zmęczenie fizyczne a do tego zmęczenie tą całą dietą, kiedy to wszystkiego musze sobie odmawiać bo potem cukier za wysoki. W tym kontekście.
Byle do piątku.
...no to sobie ponarzekałam ;p
Czasem trzeba z siebie wyrzucić! A my jesteśmy tu po to, żeby wysłuchać, więc jak masz potrzebe to dawaj!
Przesyłam Ci pozytywną energię, może trochę pomoże przy takim niskim ciśnieniu -
Dziewczyny nie martwcie się bo wszystko się ułoży Wiem, że pewnie myślicie sobie łatwo jej mówić... Ale naprawdę nie warto się dołować :-* Trzeba mieć pozytywne nastawienie wtedy żyje się lepiej i przed wszystkim przyciąga się do siebie dobre rzeczy, ludzi i wydarzenia :-*
-
M&Ms druga kreseczka piękna! Beta to tylko potwierdzenie. Gratuluję
Ja nie spałam, bo mój tata wstaje do pracy i pies się obudził więc musiałam go na dwór wypuścić potem spowrotem do łóżkaAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018