nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:M&Ms trzymam dziś mocno kciuki!
anushka, a co ty tak wcześnie na nogach?
zrobiłam rano test domowy (tzw. sikańca) i jest blada kreska (ale widoczna). Test ma czułość hcg 25, więc jestem dobrej myśli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3c76566ca56.jpgmarzymisie lubi tę wiadomość
-
Jupi jupi jej
Anuschka spania nie masz czy do pracy na 5?
Do mnie wlasnie dotarla @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 07:06
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
U mnie dziś tempka spadła troche więc optymizm mnie opuścił.
Chyba będzie tak jak deklarowałam- w lipcu zachodze w ciążę i juz
Staram sie tym nie łamać, choć bywa lepiej i gorzej. Dziś gorzej, bo pogoda nie sprzyja, mogłabym zasnąć na siedząco chyba.
Wczoraj byłam u diabetologa po receptę i chyba widziała że zmęczona jestem bo mówi-juz panią puszczam, jeszcze chwilka, tylko wypisze.
No więc mowie jej ze mam dziś gorszy dzień po prostu, jetsem zmęczona i do tego cos mi sie z oczami dzieje bo mam takie jak na chorobę od dwoch dni, do tego zaczerwienione. Spojrzała i stwierdziła że faktycznie. Nawet dorzuciła do recepty jakieś krople i dodała żebym sie nie poddawała bo ostatnio miała pacjentke, która po trzech latach, dopiero na metforminie zaszla w ciążę.
Chyba mnie źle zrozumiała, bo mówiąc że jestem zmęczona i mam chwile słabości, miałam na myśli ogólne zmęczenie fizyczne a do tego zmęczenie tą całą dietą, kiedy to wszystkiego musze sobie odmawiać bo potem cukier za wysoki. W tym kontekście.
Byle do piątku.
...no to sobie ponarzekałam ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 07:15
-
Demsik wrote:Jupi jupi jej
Anuschka spania nie masz czy do pracy na 5?
Do mnie wlasnie dotarla @...
Demsik szkoda, że to jeszcze nie był TEN cykl, ale ten który się zaczął już na pewno będzie Twój
Polecam podejście zadaniowe do sprawyz założeniem, że się uda!
Demsik lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:U mnie dziś tempka spadła troche więc optymizm mnie opuścił.
Chyba będzie tak jak deklarowałam- w lipcu zachodze w ciążę i juz
Staram sie tym nie łamać, choć bywa lepiej i gorzej. Dziś gorzej, bo pogoda nie sprzyja, mogłabym zasnąć na siedząco chyba.
Wczoraj byłam u diabetologa po receptę i chyba widziała że zmęczona jestem bo mówi-juz panią puszczam, jeszcze chwilka, tylko wypisze.
No więc mowie jej ze mam dziś gorszy dzień po prostu, jetsem zmęczona i do tego cos mi sie z oczami dzieje bo mam takie jak na chorobę od dwoch dni, do tego zaczerwienione. Spojrzała i stwierdziła że faktycznie. Nawet dorzuciła do recepty jakieś krople i dodała żebym sie nie poddawała bo ostatnio miała pacjentke, która po trzech latach, dopiero na metforminie zaszla w ciążę.
Chyba mnie źle zrozumiała, bo mówiąc że jestem zmęczona i mam chwile słabości, miałam na myśli ogólne zmęczenie fizyczne a do tego zmęczenie tą całą dietą, kiedy to wszystkiego musze sobie odmawiać bo potem cukier za wysoki. W tym kontekście.
Byle do piątku.
...no to sobie ponarzekałam ;p
Czasem trzeba z siebie wyrzucić! A my jesteśmy tu po to, żeby wysłuchać, więc jak masz potrzebe to dawaj!
Przesyłam Ci pozytywną energię, może trochę pomoże przy takim niskim ciśnieniu -
Dziewczyny nie martwcie się bo wszystko się ułoży
Wiem, że pewnie myślicie sobie łatwo jej mówić... Ale naprawdę nie warto się dołować :-* Trzeba mieć pozytywne nastawienie wtedy żyje się lepiej i przed wszystkim przyciąga się do siebie dobre rzeczy, ludzi i wydarzenia :-*
-
M&Ms druga kreseczka piękna!
Beta to tylko potwierdzenie. Gratuluję
Ja nie spałam, bo mój tata wstaje do pracy i pies się obudził więc musiałam go na dwór wypuścićpotem spowrotem do łóżka
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018