nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
M&Ms wrote:Jednym słowem marzymisie trzymaj się tego wątku bo tu jakieś wiruski krążą może będziesz następna
Będę się Was trzymać jak rzep psiego ogona. Po takich wiadomościach ani mi się śni stąd znikać. Ja (i podejrzewam pozostała zgraja niezafasolkowanych ) ani myślę uciekać
Ba!! Jeszcze bliżej się przysune to może skapnie mi jakiś ciążowy wirusek -
M&Ms wrote:To kciuki zaciśnięte, żeby przez przynajmniej 9 miesięcy nie przyszła
było by super, ale chyba raczej to nie to (no chyba że lekarz jeszcze nic nie zauważył w USG - byłam w poniedziałek.
A Tobie kochana gratuluję - zarażaj pozytywnie resztę
Demsik głowa do góry m@rtynka ma rację pozytywne myśli przyciągają pozytywne zdarzenia. Wiem, że łatwo mówić, bo są takie chwile...sama je przerabiałam, ale teraz wiem, że nie warto. Wszystko ma swój czas i swoje znaczenie. -
MissHania wrote:Misia gratulacje !!!!!!!!!! Tak czułam, piękny książkowy wykres i wyraźnie zaznaczone zagnieżdżenie. Normalnie chyba wykorzystają do podręcznika szkolnego :D:D
Trzymam kciuki za betę no laski coraz zieleniej się robi ))
żeby tylko tak książkowo było do końca
teraz to dopiero jest stresik.. chyba nie powiem nikomu dopóki nie usłysze pikania
a w ogóle to najpiękniejszy prezent dzis imieninkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:36