nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dołączę sobie do was bo widzę, ze wątek nie ma 2tys stron i nie tak dawno był założony
ja staram się w zasadzie 1 cykl wcześnie było na zasadzie jak się trafi to będzie ale jakoś tak mam dziwnie złe myśli. Okres strasznie nieregularny od 31-40 dni a kiedyś było jak w zegarku co 28 ;( zrobiłam sobie podstawowe badania, prolaktyna ładna 10,24 przy normie 24,1. TSH mam 2,6 wszędzie pisze że to za wysokie a moja gin to olala zupełnie. mierzę temp i zobaczymy co będzie. Trzymam kciuki za wszystkieFilipek - 09.03.17 -
Cześć Gakin dobrze trafiłaś do nas
Tak to niestety jest. U mnie też poki sie nie staraliśmy było fajnie, jakoś regularnie i książkowo a jak zaczęły się starania to i brak śluzu płodnego i opóźnienia dziwne.
W którym dniu cyklu jesteś? Suplementujesz coś? -
Dziewczynki melduję się
Dwa dni temu ból prawego jajnika i pozytywny test owu i wczoraj chyba tak mi sie wydaje jajeczko pękło ,bo bólu już nie ma .Wczoraj i przedwczoraj przytulanko i zobaczymy co to będzie Chcę wierzyć w te ziółka ojca Sroki ,że tym razem się uda...Nie będę się nakręcać teraz cały cykl czy zaskoczyło,nie będę robić tydzień przed @@@ testów i szukać objawów ,bo rozczarowania są najgorsze .Co ma być to będzie ,zresztą czeka nas chyba wyprowadzka do innego miasta i zmana pracy ,więc będzie teraz zapracowany czas ...
Gagnin witaj ja miałam lekko podwyższone TSH coś jak Twoje i biorę euthyrox 25,ponoć jak się stara o maluszka musi być mniejsze .m@rtynka lubi tę wiadomość
Trzeba wierzyć .... -
Marzymisię owszem sporo,ale najgorzej, że nie ciążowo. 4-tego byłem na monitorowaniu i ponoć pęcherzyk wzrastał, a teraz ani @ani fasolki - hmm dziwne. Nie wiem co i tym myśleć.
Takim witam. Te nasze organizmy płatsją figle niestety. Kobieta skomplikowana jest to nie ma co się dziwić. -
marzymisie wrote:Cześć Gakin dobrze trafiłaś do nas
Tak to niestety jest. U mnie też poki sie nie staraliśmy było fajnie, jakoś regularnie i książkowo a jak zaczęły się starania to i brak śluzu płodnego i opóźnienia dziwne.
W którym dniu cyklu jesteś? Suplementujesz coś?
Mam dokładnie to samo -
mi się rozregulowało już ponad rok temu ale to głównie przez stres, kredyty itp. ja jestem teraz 16dc, biorę tylko folik.
co do tsh - wszyscy mówią że za wysokie na ciąże a moja gin że w normie. Ale idę do endokrynologa poproszę o tabletki na to tsh.Filipek - 09.03.17 -
Marcia no wykres dziwny ale niech zakonczy sie zielona kropeczka
Witam nowe dziewczyny im nas wiecej tym weselej i wiecej wsparcia
Justi jechalas terenowka to trzeba bylo za wczasu wyrzucic malpiszona wtedy by nie przylazla,za daleko by jej bylo
Ja lece zaprawiac ogoryDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik, nie rób tu ochoty na ogóry bo niestety nie mam w zasięgu ręki
Takie mam dziś pragnienie Dziewczyny, że tylko pije i pije. Dwa łyki kawy tylko bo jednak chyba nie miałam na nią ochoty i reszte wylalam żeby się nie zmuszać (czasem tak mam) a wody wytrąbilam juz butelkę i nadal czuję sie spragniona -
marzymisie- ziółka piję drugi cykl,do tego ten castagnus od tego cyklu i wiesiołek ,właśnie przestałam bo tylko do owu sie bierze a w ogóle to mam wrażenie,że strasznie sucha jestem hmmm a miało być na odwrót czy to może być wina wiesiołka ? chyba zacznę pic siemię lniane ,czytałam,że na śluzik jest dobry
Dziewczyny nie wiem jak Wy ,ale u nas wkradło się to czego nigdy nie chciałam a mianowicie presja,że jest owulacja i musimy to zrobić .Nie pomaga mi to w ogóle i myślę ,że mojemu tym bardziej ...boje się,że jeszcze trochę i stracimy w ogóle ochotę na przytulanie,bo teraz jest tylko bo trzeba a nie bo mi się chceTrzeba wierzyć .... -
Demsik wrote:Marcia no wykres dziwny ale niech zakonczy sie zielona kropeczka
Witam nowe dziewczyny im nas wiecej tym weselej i wiecej wsparcia
Justi jechalas terenowka to trzeba bylo za wczasu wyrzucic malpiszona wtedy by nie przylazla,za daleko by jej bylo
Ja lece zaprawiac ogory
No zobaczymy co to dziwactwo przyniesie -
Marzymisię pij pij bo strasznie gorąco i trzeba pić
Zosia też tak miałam, teraz jest lepiej -na to swoje powody.
Gakin wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi o co chodzi z tymi kropeczkami na wykresach? raz są pełne niebieskie raz białe w środku. pewnie czegoś nie doczytałam
Podpisał się pod pytanie