nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj mam termin @ według ovu ,ale Bromek wydłużył mi chyba fl ,bo zawsze miałam 12 dni a dziś jest 14 dni po owu. Rano po przytulaniu zauważyłam jasno różowy śluz i już myślałam ,ze @ przyjdzie .Pojechaliśmy z rana nad jezioro, plywalismy rowerem wodnym a @ dalej nie ma tylko mam jakiś wodnisty śluz...boję się ,ze Bromek coś rozregulował...justi
-
Kurde, ja się wkurzę jak mi bromek nabroi w cyklu.Już ja bym nie chciała wydłużać swojej fl.
Mam nadzieje, że te pół tabletki co drugi dzień nie napsoci mi nic.Przecież miał pomóc.
Justi, ja miałam tak w tamtym cyklu : jasno różowy rozciągliwy. Małpiszon przyszedł wtedy na drugi dzień. -
Justi, a jak u Ciebie z bolesnościa piersi po zażywaniu bromergonu?
Ja co prawda biorę od niedawna i to małą dawkę bo pół tabletki co drugi dzień ale zauważyłam że przed tym okresem teraz ani trochę mnie nie bolą ani nie są ciężkie, jak to bywało wcześniej -
M&Ms super beta!
Marzymisie ja też biorę od niedawna ,bo 1,5 cyklu. Po bromku bolą mnie dużo mniej, lekko je tylko czuję a wcześniej? To masakra ,nieraz po owu tak mnie skutki bolały albo całe piersi ,ze dotknąć nie mogłam.Więc jest jakiś plus bromka.
@ dalej nie ma ,nawet byłam pojeździć terenowką i myślałam,ze jak mnie wytrzepie to zaraz przyjdzie a tu nic...pewnie nad ranem się rozkręci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:04
justi -
justi90 wrote:M&Ms super beta!
Marzymisie ja też biorę od niedawna ,bo 1,5 cyklu. Po bromku bolą mnie dużo mniej, lekko je tylko czuję a wcześniej? To masakra ,nieraz po owu tak mnie skutki bolały albo całe piersi ,ze dotknąć nie mogłam.Więc jest jakiś plus bromka.
@ dalej nie ma ,nawet byłam pojeździć terenowką i myślałam,ze jak mnie wytrzepie to zaraz przyjdzie a tu nic...pewnie nad ranem się rozkręci.
Ja biorę od drugiej połowy tego cyklu więc jeszcze krócej
Twój małpiszon czeka na mojego żebyśmy razem rozpoczęły nowy cykl. Ja jutro prawdopodobnie. Już dziś tempka znacznie spadła więc nadchodzi. -
No Marciaa, racja. Jak patrzę to też jestem zielona. Nieźle Ci temperatura szaleje. Kurcze.
Myślę, że jeszcze może Ci zmienić termin owulacji.
Myśl pozytywnie, bo ja się już naogladalam takich wykresów, że ho ho. Mój jest ładny, jak dla mnie ciążowy i co? I klops. Także Twój może nas zaskoczyć -
marzymisie wrote:No Marciaa, racja. Jak patrzę to też jestem zielona. Nieźle Ci temperatura szaleje. Kurcze.
Myślę, że jeszcze może Ci zmienić termin owulacji.
Myśl pozytywnie, bo ja się już naogladalam takich wykresów, że ho ho. Mój jest ładny, jak dla mnie ciążowy i co? I klops. Także Twój może nas zaskoczyć
Oj kochana dziękuję za miłe słowa, ale od początku wydaje mi się że to cykl bez owu