nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
W pracy nie mozesz mierzyc tylko w spoczynku, czyli po cobajmniej trzech przespanych godzinach. W ciagu dnia temp jest niewiarygodna z tego co ja wyczytalamDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Damian mogę jeśli przynajmniej przez godzinę znajduję się w spoczynku. Nie zawsze jest to wykonalne, choć zdarza się, że nawet trzy godziny mam spokój.
Wiadomo, że dla kobiet pracójących w systemie zmianowym to szukanie złotego środka. Inaczej mierzenie temp nie miało by żadnego sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 21:13
-
Chava a gdzie ty pracujesz w szpitalu?
Jestem demsik ale moge byc damian a co mi tam z tymi temp to ciagle sie ucze i czy sie nauczę?pojecia nie mamDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Marzymisię otóż to, też się już nie mogę doczekać. Na razie się nie nakręcam
Demsik sorry za literówkę, z tel piszę - literki małe a paluchy grube do tego walczę by automatycznie się wyrazy nie zmieniały z mięsnym skutkiem. Tak pracuję w szpitalu. W temp też nie jestem ekspertem, robię tak żeby było najlepiej.
Pracując na zmiany prowadzenie kalendarzyka jest trudniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 06:20
-
Cześć,
Mój pierwszy cykl tutaj.
O dziecko staramy się teoretycznie od stycznia, ale intensywniej od jakiś 2-3 miesięcy. Również od 2-3 miesięcy pojawiły się u mnie pewne problemy-lekkie rozregulowanie cyklu, plamienia przed okresem, stąd pierwszy cykl zażywam duphaston.
Czuję się jeszcze totalnie zielona w kwestii mierzenia temperatury, wykresów, ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej.
Trzymam kciuki za Was! -
Gakin, ja się obudziłam z bólem głowy. Wzięłam tabletke ale niezbyt to pomogło. Ćmi mnie cały czas a przy tym mi niedobrze. Też odliczam czas do końca pracy. Tylko podejrzewam, że jak wrócę do domu i się położę to wcale nie będzie lepiej.
Pocieszam się, że dziś piątek -
marzymisie wrote:Gakin, ja się obudziłam z bólem głowy. Wzięłam tabletke ale niezbyt to pomogło. Ćmi mnie cały czas a przy tym mi niedobrze. Też odliczam czas do końca pracy. Tylko podejrzewam, że jak wrócę do domu i się położę to wcale nie będzie lepiej.
Pocieszam się, że dziś piątek
też mi niedobrze /' -
Sugarcube Witam, z czasem pewno będzie lepiej.
Demsik masz niesamowitego nosa.
Marzymisię ponoć nie tylko Wit.C ponoć również cynk.
Tak wirus panuje na forum. Mi się dzisiaj nasiliło.
Dzionek mi powoli moja w pracy, na szczęście jest cisza, spokój nic się nie dzieje - byle tak dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:20