nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Chava czemu nie masz uudostepnionego wykresu?
Jest niekompletny i prowadzę go bez większych starań. Miałam się przyłożyć od kolejnego, ale sama wiesz jak się porobiło.
Rita1371 witaj. Tak jak M@rtynka napisała idź do lekarza i zrób podstawowe badania.
Gakin trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści. TSH masz bardzo ładne.
-
Nic nie czaje z tym mierzeniem temperatury. Mierze przez pierwszy cykl, ale jakas niska mi sie wydaje (jestem po owulacji) i jakos tak skaczaca. Zaczynam sie zastanawiac czy dobrze mierze.
Aczkolwiek owulacja byla mniej wiecej w tym okresie co pokazuje wykres.
Czuje sie glupia w tym wszystkim. A jednoczesnie mam dziwne przeczucie, ze moglo sie udac (choc pewnie sobie wkrecam). -
sugarcube wrote:Nic nie czaje z tym mierzeniem temperatury. Mierze przez pierwszy cykl, ale jakas niska mi sie wydaje (jestem po owulacji) i jakos tak skaczaca. Zaczynam sie zastanawiac czy dobrze mierze.
Aczkolwiek owulacja byla mniej wiecej w tym okresie co pokazuje wykres.
Czuje sie glupia w tym wszystkim. A jednoczesnie mam dziwne przeczucie, ze moglo sie udac (choc pewnie sobie wkrecam).
faktycznie dziwny wykres, ale nie martw się.. też mam dziwny
do tego u Ciebie ciężko określić bo mierzyłaś dopiero od 11dc a nie od początku -
marciaa wrote:faktycznie dziwny wykres, ale nie martw się.. też mam dziwny
do tego u Ciebie ciężko określić bo mierzyłaś dopiero od 11dc a nie od początku
Tak, pozno zaczelam mierzyc, ale stwierdzialm ze nie ma co czekac do kolejnego cyklu - moze chociaz wpadne w rutyne przez ten czas.
Chava, dziekuje za kciuki! -
Niki69 wrote:Dziewczyny Czy wiecie i możecie mnie oświecić kiedy podnosi się szyjka macicy czy to się dzieje centralnie w czasie owulacji czy zaczyna ona podchodzić do góry wcześniej jak to jest?
oj to chyba nie ma ścisłej reguły
ba! nawet szyjka wędruje w ciągu dnia -
Gakin ja niestety nie pomogę
Zosia32 nie zamartwiaj się na zapas jak przytulanie było w odpowednim czasie to powinno pójść ok. Za dużo też niezdrowo
A co do "badania" szyjki to u mnie np.w ogóle nie pokrywały się wiadomości wyczytane w necie do tego jaki był stan faktyczny. Jakby mój organizm żył swoim życiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:42
sugarcube lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny Niestety na tą chwilę nie mam możliwości iść do lekarza mieszkam za granicą a języka jeszcze nie doszlifowałam na tyle,a chciałabym przy okazji wypytać o wszystko, ale niedługo będę w Polsce to na pewno pojde i druga sprawa jutro jedziemy na wakacje . Czytałam, że wyjazdy ' wspomagaja ' zajście w ciążę, więc po cichu liczę na kolejny cykl
Niki69 , też kiedyś próbowałam badać szyjkę , ale nie potrafię. Tyle wersji wyczytałam w internecie na forach kiedy i jaka ma być szyjka, że sama już byłam zmieszana.
Ale może któraś z dziewczyn wie co i jak to też chętnie skorzystam z tej wiedzy -
Hejka Dziewczyny kurczę jak któraś ma wiedzę to niech sie podzieli, bo ja tez nie wiem jak sprawdzać ta szyjkę. Czarna magia:)
Rita obyś miała racje, bo mam wlasnie urlop i bardzo bym chciała zeby wyjazdy sprzyjały zajściuRita1371 lubi tę wiadomość
-
Nie pomogę.
Niejednokrotnie przymierzałam się do badania szyjki. Stwierdziłam,że to nie dla mnie.Naczytałam się tylko i nic mi po tym, jakoś ja się do tego nie nadaję
Miss Hania, który dc u Ciebie dzisiaj?
Która ma zbliżony cykl do mojego? Z kim będę przeżywać testowanko i urojone objawy? U mnie 5 dzień cyklu