nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
marzymisie wrote:Nie pomogę.
Niejednokrotnie przymierzałam się do badania szyjki. Stwierdziłam,że to nie dla mnie.Naczytałam się tylko i nic mi po tym, jakoś ja się do tego nie nadaję
Miss Hania, który dc u Ciebie dzisiaj?
Która ma zbliżony cykl do mojego? Z kim będę przeżywać testowanko i urojone objawy? U mnie 5 dzień cyklu
ojj to nie ja, ja 25dc -
Trzymam kciuki marciaa. Ja właśnie zrobiłam testy owu. Kreska jest widoczna ale jednak trochę jaśniejsza od kolntrolnej czyli stwierdzam, że pozytyw był tylko wczoraj. Trzymajcie kciuki wczoraj serduchowanie było dzisiaj też będzie ;p tylko białka kurzego u mnie brak za to woda tylko marzymisie dopiero 4dc ale na pewno to będzie TEN cyklFilipek - 09.03.17
-
hej dziewczyny co prawda nie jestem nowa , bo jestem mamą 4 miesiecznej Emilki , z tą stroną udało mi się zajść w ciąże po 3 latatch starań
wiec jestem mocną z nią związania , staramy się o rodzeństwo dla Emi
więc chętnie dołącze do Was -
Gakin wrote:wiem, wiem ze taka norma tylko wszyscy mółwią że starając się ma być poniżej 2
Pierwsze słyszę. Z tego co wiem to jeśli TSH masz w normie to żaden lekarz nie przepisze Ci leków. Jak zaczynałam się starać moje TSH wynosiło 2,29 mU/l i endokrynolog powiedział, że jest w porządku.
Jeśli chodzi o szyjkę niestety nie pomogę.
Marciaa, Gakin trzyma kciuki!
Karolina, Alinalii witam.
Mi znów wróciły mdłości. dobrze, że poniedziałek jest już jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 17:20
-
Cześć dziewczyny Jestem tutaj już prawie 5 cykli, ale dopiero zaczynam się udzielać na forum Staramy się o dziecko już 3 lata, chociaż nie wiem czy można to tak nazwać, bo mąż pracuje za granicą i nie zawsze wraca w te dni, temperaturę mierzę dopiero od tych 5 cykli Mam nadzieję, że kiedyś doczekamy się pozytywnego testu
-
IZA92 trzymam kciuki;)
-
Witam wszystkie staraczki jestem tu nowa. Aktualnie jest to mój 8 cykl starań i już 21 dzień cyklu. Nie wiem czy któraś z was ma tak że odkąd obserwuje cykl to wszystko się kiepści? Wcześniej miałam max 2 dni różnicy w cyklach, teraz nawet 6 dni, pojawiają się plamienia w środku cyklu których nigdy wcześniej nie obserwowałam...no masakra jakaś....
-
Cześć Nowe Staraczki!
Marzymisie dzisiaj mój 21dc dzisiaj bardzo spadła mi temp jakies ok 0,4 fajnie gdyby to cos miłego oznaczało w 9 dpo ale staram sie nie 'napalać, nie nakręcać i najlepiej o tym nie myślec. Dzis bocian przyleciał i usiadł na szczycie dachu w którym nocujemy na urlopie takze moze to znak buahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 19:29