nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
JagodoweLove witam. Fajne ciekawostki podajesz.
Marciaa szkoda że się nie udało. Będę trzymać kciuki aby następny cykl był Twój.
Marzymisie przyznam że ja się nie stresowałam jeśli chodzi o wyniki nasienia, prędzej mąż.
Małpiszon nie przyszedł, liczę że się może coś rozkręcić w przyszłym tygodniu jak odstąpię duphaston.
-
Dziewczyny proszę nie smucic, teraz nie poszło, uda się następnym razem. Nowy cykl, nowe przyjemne starania :-*
A u mnie bez zmian, powoli idzie wszystko do przodu. Czekam teraz na wizytę w sierpniu trochę mam lenia przez tą pogodę, ale córka nie pozwala mi się nudzićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 21:33
-
nick nieaktualnyJusti90, tak dokladnie jak piszesz:) sprawdzalas moze czy dostaniecie herbatke w Polsce?
Chava, milo mi:) ja sie staralam o dzidziusia 9 miesiecy, wiec juz wszystkie tutejsze cuda, wspomagacze znam. Wyniki badan super moje i meza, a w ciaze nie zachodzilismy. Po miesiacu od picia zaszlam, ale niestety poronilam:( Teraz zaczynam od nowa wszystko i oby znowu sie udalo. Trzeba miec nadzieje.
Marcia, na sluz dobry jest conceive plus albo pre seed. Nie uzywalam jeszcze, ale slyszalam dobre opinie. Po fertilitea rowniez poprawil mi sie sluz zdecydowanie.
Chava lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:Ja dziś odczuwam moc wiesiołka i akurat mnie to nie cieszy chwilowo bo nieprzygotowana byłam na to a jestem w pracy
Także działa, ojjj działa. -
marzymisie wrote:Na mnie nie zadziałał w pierwszym cyklu pamiętam. Nie odczułam poprawy wtedy.
Teraz juz za każdym razem jest ok. To mój trzeci cykl z wiesiołkiem.
6 tabletek dziennie -
30 dc, od trzech dni boli mnie brzuch, zwłaszcza w nocy. @ na razie nie ma. Chcoiaż wolałabym, zeby już przyszła.
marciaa ja miałam nadzieję, że na urodziny będe miała super prezent w postaci dwóch kresek, ale nawet nie robie testu, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że lada moment będzie@ -
nick nieaktualny
-
Cześć Nowe i Stare Staraczki
Przez tydzień byłam odcięta od cywilizacji przez brak zasięgu więc nie mogłam śledzić Waszych postów, ale już nadrabiam. Marciaa szkoda, że przyszła @.. jesteśmy w zasadzie na tym samym etapie cyklu więc byłam ciekawa jak z Tobą. U mnie dzisiaj powinna być @, ale nie przyszła, temp nie spadła, ale test ciążowy, który zrobiłam choć zarzekałam się, że nie zrobię wyszedł negatywny.. brzuch mnie dzisiaj już bolał, z dwa dni temu zauważyłam śluz z mieszanką krwi, więc pewnie lada chwila przyjdzie. A szkoda, bo wykres znowu książkowy więc to monitorowanie strasznie mnie irytuje
a co u Was ??
-
Chava czemu bierzesz duphaston? W jakich dniach masz brać? Czy zauważyłaś jakiś wpływ na cykl?
Moim zdaniem skrócił mój cykl o dwa dni, owulacja jest szybciej niż zwykle. Poza tym mam brać do 25 dc, ale biorę aż spadnie temp na wszelki wypadek, bo skąd mam miec gwarancję, że w 25 dc test już wykryje ciążę... -
nick nieaktualny