nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro, że te małpiszony przychodzą.
Może Was to Dziewczyny pocieszy mimo, że wiem jakie czujecie rozczarowanie ale teraz ok 2 tygodni i znowu możecie się starać.
Ja muszę poczekać 4 miesiące więc te 2 tygodnie Wam zlecą raz dwa.
Uszy do góry. Wiem, że chciałoby się już. O tak,też bym chciała. Mogę marzyć dalej. Mi to nawet przez to wszystko przeszła ochota na przytulanki.
Pamiętajcie. .dwa tygodnie
-
nick nieaktualny
-
Marciaa nic z tego, właśnie dostałam plamienia także najpóźniej rano będzie okres. I wszystko niby w porządku, przecież się z tym liczyłam jak parę dni temu bolał mnie brzuch. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że okres nie przyszedł wczoraj ani dzisiaj jak powinien, a temp rano urosła więc naiwnie dopuściłam do myśli, że może jednak się udało. Cały dzień po cichu liczyłam, że się udało.
W tym miesiącu planuję monitoring. Czy któraś z Was jest z Gdańska? Może polecić jakiegoś lekarza? Znacie ceny monitoringu? -
Dziewczyny nie wiem co mam o tym myślec... Nie ma jeszcze okresu.. Temp wzrosła do 37 z 36,8 jak to mozliwe? Sprawdzałam śluz i jest cały czas zwykły a jak sięgnę głębiej to z domieszka krwi wiec chyba sie zaraz pojawi tylko skąd ta temp? Czy miałyście tak kiedykolwiek???
-
No to chyba możesz śmiało robić test
Aż sprawdziłam swoje wykresy, bywało różnie ale nigdy nie miałam tak żeby po planowanym dniu @ tempka skoczyła w górę. Na 2-3 dni przed okresem potrafiła skoczyć sporo w górę ale jednak potem był spadek.
Zatestuj Powodzenia! -
Dziewczyny, mam zagwozdkę, bo nie wiem czy uznać test owu za pozytywny. Wstawiam zdj wczorajszego (ewidentnie negatywnego) i dzisiejszego (+/- ?)
wczorajszy (11 dc):
https://zapodaj.net/5d6b464e111d9.jpg.html
dzisiejszy (12 dc):
https://zapodaj.net/09d82b92486a9.jpg.html
Pamiętam, że kiedyś wyszedł mi jeszcze mocniejszy i tak myślę, czy tego dzisiejszego nie uznać jeszcze za negatyw ?
Spójrzcie proszę swoim obiektywnym okiem -
Dzieki Dziewczyny za wsparcie, trzymajcie kciuki juz za kolejny- teraz juz 6 cs. Pojechałam po test, ale jął wróciłam i chciałam testować to okazało sie, ze @ przyszła. Takze z ta tempka to nie takie oczywiste, ze musi spaść, bo jednak sa wyjątki. Nie mniej jednak dzieki ))
-
MissHania wrote:Dzieki Dziewczyny za wsparcie, trzymajcie kciuki juz za kolejny- teraz juz 6 cs. Pojechałam po test, ale jął wróciłam i chciałam testować to okazało sie, ze @ przyszła. Takze z ta tempka to nie takie oczywiste, ze musi spaść, bo jednak sa wyjątki. Nie mniej jednak dzieki ))
Smutam
Ale fakt, są kobiety którym spada np. Dzień po