nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Linla wrote:Witajcie piękne !
Ja testuje 25 paź. Nie mogę się doczekac... Mam wielkie nadzieję że pojawią się dwie kreseczki ... Mam 23lata... Staram się o pierwszą pociechę ..
Chodzicie na monitoring czy wolicie same obserwowac .?
Witamy
Ja dotychczas samoobserwacja, w tym cyklu pierwszy monitoring -
calanthe wrote:Witajcie dopiero zaczynam "przygodę" z ovufriend, choć z mężem staramy się o pierwszego maluszka już 14 miesięcy
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
nick nieaktualny
-
calanthe wrote:Sunshine26, póki co musiałam zmienić lekarza bo poprzedni tylko brał pieniążki, a co wizytę slyszalam to samo i przez rok żadnych badań nie zalecił, dlatego zmieniłam doktora i ten od pierwszej wizyty zlecił tsh, prolaktyne, androstendion i wszystko w normie. Dzis robiłam progesteron i czekam na wynik. Natomiast mój mąż również idzie się przebrać. Wizytę ma w przyszłym tygodniu i zobaczmy jak będzie.
Audrey Hepburn, hej Jak długo starania?
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
M@rtynka, ok 1-3 listopada będę testować.Jakoś tak..
Owu zaznaczył mi owulkę, ale miałam ją zdecydowanie później.Najpierw wyznaczył mi zgodnie z monitoringiem a potem przesunął na dwa dni wcześniej, więc wykresem się nie sugeruję.
Czuję, że się nie udało znowu.
M@rtynka, jejuuu Ty już jesteś w 20 tygodniu.Jak ten czas leci. Szok.Jak się czujesz? Będzie córcia czy synuś?Macie wybrane imię?
Calanthe, jak tam progesteron?
Audrey, długo się staracie? -
marzymisie wrote:M@rtynka, ok 1-3 listopada będę testować.Jakoś tak..
Owu zaznaczył mi owulkę, ale miałam ją zdecydowanie później.Najpierw wyznaczył mi zgodnie z monitoringiem a potem przesunął na dwa dni wcześniej, więc wykresem się nie sugeruję.
Czuję, że się nie udało znowu.
M@rtynka, jejuuu Ty już jesteś w 20 tygodniu.Jak ten czas leci. Szok.Jak się czujesz? Będzie córcia czy synuś?Macie wybrane imię?
Pytalam kiedy testujesz, bo widzę że masz ładny wykres trzymam kciuki
Czuję się dobrze nie ma co narzekać, bo zdarzają się gorsze dni ale jest ok. Miała być druga córa, ale po badaniach połówkowych okazało się ze chłopiecmarzymisie lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:M@rtynka, ładny to ja miałam w ubiegłym cyklu: https://zapodaj.net/9ad3f9444ec9b.png.html
Teraz to wcale mi się on nie podoba. Jakoś nie łudzę się tym razem wcale. Trudno...
Calanthe, niezły ten Twój progesteron
Piękne masz wykresy. A ten poprzedni faktycznie elegancki, teraz coś musi wyskoczyć