nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to samo! Koleżanki, które po 1 czy 2 strzale mówią: " Oj za bardzo się denerwujesz i stresujesz. Odpręż się" Ciekawe tylko jak... I cholera mnie bierze kiedy słyszę coś takiego, bo gdybym umiała się tym nie przejmować i nie myśleć o tym to dawno bym to zrobiła...
-
gość1993 wrote:Hej dziewczyny my nie zabiezpieczamy sie od marca a od dwóch miesiecy łykam suplement ovarin. Bierze tez ktos? Gin twierdzi ze u mnie wszystko ok. Nie mialam szczegółowych badań bo jestem jeszcze mloda i mam czas. Dal nam czas do nowego roku. choruje na hashimoto ale tsh mam w normie. Próbuje schodzić jak najbliżej 1. @ mam co miesiąc. Aczkolwiek nie są one jak w zegarku vo 28 dni. Aktualnie to moj 29 dc. Jednak mam pytanie bo cos mnie pokusił i zrobilam dwa dni temu test ovu i wyszedl pozytywnie. Nie wiem co o tym myslec. Czekam z niecierpliwością na przebieg końcowy tego cyklu
Testy owu lubią też pokazywać bardzo wczesną ciążę. chyba nawet tutaj na forum spotkałam się z takimi przykładami tylko trzeba pamiętać, że nie musi tak być na 100%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 16:04
-
Witam wszystkie Staraczki :*
Miałam testować na dniach, jednakże franca @ przyszła i witam się w 2 cs. Kolejna @ ma być 9.12, więc piszę się na testowanie najwcześniej 10.12 o ile mnie @ nie zaskoczy tak jak w tym cyklu. Bardzo chciałam być w ciązy i chyba wmówiłam sobie wszystkie możliwe objawy. Ja wiem że to dopiero początek starań, ale jest mi zwyczajnie przykro. W końcu człowiek nie decyduje się akurat w danym momencie na dzieciątko by się starać nie wiadomo ile.
Trzymam kciuki za mikołajkowo-świąteczne prezenty w postaci II kreseczekKaan -
witam Was drogie staraczki. jestem tu nowa i wychodzę z założenia, że w kupie siła i jakoś razem damy radę. staramy się z mężem ju od ponad dwóch lat, długich lat:/ ze zdiagnozowanych dolegliwości: hiperprolaktynemia, cykle bezowulacyjne. mam wrażenie, że po prostu nie jest mi to pisane, już tracę nadzieję. byłam leczona już różnymi lekami i jak na razie bez efektu. obecnie 2 cykl na clo i bromergonie. walczymy, walczymy. pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciukipoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Kaan wrote:Witam wszystkie Staraczki :*
Miałam testować na dniach, jednakże franca @ przyszła i witam się w 2 cs. Kolejna @ ma być 9.12, więc piszę się na testowanie najwcześniej 10.12 o ile mnie @ nie zaskoczy tak jak w tym cyklu. Bardzo chciałam być w ciązy i chyba wmówiłam sobie wszystkie możliwe objawy. Ja wiem że to dopiero początek starań, ale jest mi zwyczajnie przykro. W końcu człowiek nie decyduje się akurat w danym momencie na dzieciątko by się starać nie wiadomo ile.
Trzymam kciuki za mikołajkowo-świąteczne prezenty w postaci II kreseczek
Wiem jak to jest, ale damy radę! -
Nie ma co się denerwować Każdy nieudany cykl czy pierwszy czy 10 jest przykry, bo jak pisałaś każda z nas decydując się na dziecko myślała, ze to będzie takie pstry i już
calanthe lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Jestem Mada, lat 24, mężatka od 6.09.2014
Od roku myślimy o dziecku, ale to raczej tak jak będzie to będzie, bez zabezpieczenia, ale też bez spiny. No, ale rok minął i nic... To mój drugi cykl, w którym sprawdzam temperatutę i robię wszystko tak jak trzeba. W zeszłym miesiącu się nie udało, tłumaczę to chorobą (ja miałam anginę, mąż był przeziębiony). Przynajmniej mam nadzieję, że to przez to.. Zobaczymy jak teraz będzie. Bardzo mocno trzymam kciuki. Aplikacja wyliczyła, że owulację miałam 11 listopada. Przez ostatnie dni bardzo bolą mnie piersi.. Nie wiem co to oznacza.
Ale się rozpisałam.. To tyle o mniePonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Witam dziewczyny ktore sie staraja.dopisuje sie.do was poniewaz tez.sie.z.mężem staramy i nie udaje sie za tydzień test robię i żyje nadzieja ze mimo tarczycy mojej a.slabych wynikow.nasienia meza ,to uda sie nam mieć maleńkie szczęście:)
-
Nie niestety tylko Salfazin wit.C i kwas foliowy.Do androloga idziemy dopiero w przyszlym tygodniu na wizyte.Zycze wszystkim.staraczka zeby sie udalo ,my juz.z.mężem jednego aniolka.stracilismy i bol dalej został ,staramy sie dopiero pol roku.