nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej calanthe chciałam się umówić dziś na ten cały zabieg a tu pielęgniarka, że mowy nie ma bo nie mam jakiś badań i muszę się zgłosić na badania i potem dopiero to hsg... dziwne to, bo lekarz który dał mi skierowanie nic nie powiedział
-
Dokładnie wiem co czujesz... człowiek nie wie jak się nastawić... Ja jestem ciekawa jak z tym HSG u mnie. Miałam wycięty wyrostek i mój gin uważa, ze mogę mieć zrosty w jajowodach i dlatego się nie udaje. Mam nadzieję, że nawet jak tam są to nie tym zabiegiem je odblokują...
-
calanthe wrote:Tak na dobrą sprawę przecież wstępnie mogliby Cię umówić, bo badania tak czy siak przyniesiesz, no ale kochane przepisy co poradzić ;/
Dokładnie... no denerwuje mnie to strasznie... lubię wiedzieć co i jak -
Mam 25 lat, od czerwca mężatka. Na początku zakładaliśmy z mężem że rok po ślubie zaczniemy działać ale ostatnio doszliśmy do wniosku że przyśpieszymy o pół roku. Jeden cykl obserwacji mam za sobą, teraz jestem w 7dc i myślę że to już ostatni w którym będziemy " myśleć" o zabezpieczeniu i od grudnia/najdalej stycznia w pełni działamy.
Do tej pory bez większych problemów ginekologicznych, okres jak w zegarku, żadnych plamień/przedłużających się miesiączek/okropnych bólów więc jestem dobrej myśli ale zdaję sobie sprawę że wcale nie oznacza to wszystko że pójdzie szybko i bezboleśnie.
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
witajcie
jestem nowa na Forum. Z mężem już wiele lat staramy się powiększyć naszą rodzinkę, ale niestety do tej pory się nie udało. Chociaż jest ciężko, to jak co miesiąc mam nowe nadzieję, że akurat teraz się uda:)
PozdrawiamAniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
PCOS, wysoka prolaktyna -
Hej dziewczyny my nie zabiezpieczamy sie od marca a od dwóch miesiecy łykam suplement ovarin. Bierze tez ktos? Gin twierdzi ze u mnie wszystko ok. Nie mialam szczegółowych badań bo jestem jeszcze mloda i mam czas. Dal nam czas do nowego roku. choruje na hashimoto ale tsh mam w normie. Próbuje schodzić jak najbliżej 1. @ mam co miesiąc. Aczkolwiek nie są one jak w zegarku vo 28 dni. Aktualnie to moj 29 dc. Jednak mam pytanie bo cos mnie pokusił i zrobilam dwa dni temu test ovu i wyszedl pozytywnie. Nie wiem co o tym myslec. Czekam z niecierpliwością na przebieg końcowy tego cyklu
Malutka44 lubi tę wiadomość