NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzisiaj będę na kolejnej mszy świętej o uzdrowienie więc zaniose przed ołtarz nasze intencje związane z pragnieniem posiadania potomstwa
Nowenna modlę się czwarty dzień i na pewno jak skończę tę to odmowie drugą w intencji rozwiązania kolejnego węzła.strawberry, edka85, Dakota, karolinams lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
na ovu jestem zupełnie nowa, i własnie trafiłam na ten watek. Z mężem dopiero zaczęliśmy starania ale sama jestem dowodem na cud Boży - lekarze po ciężkim wypadku dawali mi nikle szanse na przeżycie a na pewno male na wyleczenie takie do jakiego finalnie doszło. Wcześniej modliłam się o swoje życie, teraz o następne. Wspomnę o Was w modlitwach, w końcu "Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich"(Mt 18,20).Karoluś81, strawberry, anja83 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Czy niosąc w sercu intencję za drugą osobę, która fizycznie nie może uczestniczyć we mszy świętej o uzdrowienie, również można wyprosić dla niej łaski?
Odpowiedź nasuwa się sama, wiem Nigdy nie byłam na takiej mszy i chciałabym spytać o Wasze doświadczenia
-
Dziewczyny jestem na tym wątku chyba pierwszy raz, cześć Karoluś ale muszę to napisać. Dziś mój mąż odebrał wyniki badań, z 0% prawidłowych plemników i wszystkiego innego fatalnego, odebrał dziś niewiarygodne wyniki, wszystko książkowo, nawet chyba lepiej - 16% prawidłowych plemników i wszystkie inne parametry w górnych granicach
Dziś kończę 1 część Nowenny Pompejańskiej w intencji mojego męża
Takie oto mam piękne świadectwo, niewiarygodne wręcz
Pozdrawiam Was i zachęcam do odmawiania Nowenny Pompejańskiej, w sumie juz po 3 dniach odmawiania poczułam jej siłęanja83, strawberry, Karoluś81, Lunna, żonaAnia, vanessa lubią tę wiadomość
Dakota -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Luccecita mąż od dawna brał salfazin, wcześniej miał 2 razy kurację profertilem i nic to nie dawało.
Od dwóch tygodni bierze kombinację suplementów, którą poleciła mi dziewczyna na innym watku : salfazin, kwas alfa liponowy (kwas kupiłam z najwyższej półki, który poleciła mi pani w aptece), addyzoa charak i lkarnityne 1500 (miała być 1000 ale miałam w domu 1500 akurat).Dakota -
Dakota cudowna wiadomość
Możesz powiedzieć gdzie kupowałaś addyzoa charak? Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam.
Ja już kilka razy chciałam zacząć Nowennę ale szybko "odpuszczałam". Jednak od jakiegoś czasu co chwilę natrafiam na informacje o niej i czuje potrzebę, żeby ją odmówić. Oby starczyło mi sił.
Dakota, edka85 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka, addyzoa charak zamówiłam przez internet, jest tylko jedna chyba taka strona z tym lekiem. Były też na allegro ale jakoś się bałam zamówić, wolałam ze sprawdzonej strony, jak wpiszesz, od razu Ci wyskoczy ta strona.
Ja pierwszy raz podeszłam do Nowenny, już od kilku lat o niej myślałam, ale bałam się, że nie podołam, że będę klepać byle tylko odmówić, że będzie to bez skupienia. Wiedziałam, że powinnam ją odmówić tak ze skupieniem i dlatego odkładałam, nie czułam się gotowa. Jak zaczęłam to aż byłam w szoku jak udaje mi się zachować skupienie, oczywiście zdarza się taki jakby "gorszy dzień", że te myśli się rozbiegają ale ogólnie zatapiam się w modlitwie. Naprawdę polecam, Nowennę Pompejańską - Modlitwę nie do odparcia :)daje takie niesamowite ukojenie, ma się wrażenie, że jest się pod opieką i nic złego nie może się stać
Teraz to nie mogę się wręcz doczekać tej chwili w ciągu dnia, aż zacznę odmawiać
Dziś późno wróciłam do domu i zaraz zaczynam drugi Różaniec Nie martw się dasz radę, będziesz wręcz szczęśliwa, że Ją odmawiasz, ja już myślę o następnej, a dziś dopiero drugą część zaczęłamAgnieszka_A. lubi tę wiadomość
Dakota -
Ojej Strawberry strasznie mi przykro z powodu Twojej siostry:( to musi byc okropne:( zycze jej duzo sily i zeby znalazla ukojenie. Nie slyszalam o tej ksiazce, musze poszukac, poczytac. To forum to jednak skarbnica wiedzy na kazdy temat a co do Nowenny, uwierz mi, ze ta modlitwa ma taka sile, ze choc przeraza na poczatku to czlowiek znajduje czas i nawet po ciezkim dniu o pozniej porze znajduje sile na jej odmowienie. Jest potezna i wlasnie przez to balam sie jej tak dlugo, ze nie podolam a z kazdym dniem jeszcze ma sie coraz wiecej checi na jej odmawianie przyjdzie taki dzien, ze jak zaczniesz to bedziesz bardzo szczesliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 23:31
Alicja81, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
Dakota -
strawberry wiesz mi też się bardzo często "rojeżdżają się myśli", staram sie jak mogę to kontrolować. Dakota ma rację jak sie zacznie Nowenne to codziennie do niej ciągnie.
Ja niedawno zakończyłam drugą nowenne pompejańską, teraz modlę się do Matki Boskiej rozwiązującej węzły, codziennie modlity do św. Dominika,we wtorki nowenna do św. Marty a do tego modlitwę św. Gertrudy za dusze. zas zawsze się znajdzie-ręcze za to.
Z Nowenną -modlitwy zajmowały mi ok. 1,5 godziny.Dakota lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej kochane pragnę sie dołączyć i wspierać w modlitwie!
Ja od miesiąca trwam w modlitwie do Matki Bożej brzemiennej w Skępem i oczywiście do św. Dominika! Wiezrze,ze Bóg nas wysłucha i będzie maly wielki cud na święta!Alicja81 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka