Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:czyli to się zdarza, że może nie wyznaczyć? Bo chyba mam podobnie...
co do ziol o.sroki to tez sie naczytalam pelno opini dobrych i jechalam 100 km do sklepu zielarskiego po nie:)
na temat wiesiolka tez znalazlam dobre opinie....i o mleczki pszczelim tez -
Ja też się na 3 -mce skusiłam
Byłam u gina dziś, powiedział że wszystko jest generalnie ok, ze są odchyłki od ideału, ale nie powinnyw arunkować ciąży, kazał zbadac męża i wrócić z jego wynikami i nagadał mi że durna tendencja jest że najpierw baba się bada, a potem chłop, że facet powinien pójśc na pierwszy rzut, bo łatwo się diagnozuje i rach ciach poogląda raz świerszczyki i po bólu i przynajmniej wiadomo że jest sens badac kobite na prawo i lewo....starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyDziewcyzny bylam u lekarza mam l4, wiec teraz pare dni kurowania sie
Przez to wasze pisanie o koncie premium tez wykupilam, ale na meisiac tylko :p
Zaluje, bo w sumie nie wiem po cot o zrobilam :p
Dziewczyny jedzcie orzechy na endometrium. W tym cyklu dosc sporo jadlam codziennie troche i moja gin ostatnio napisala ze odbudowa endo. Nigdy nie wspominala, czyli ladnie musi teraz wygladac :p
Jak wam dzien mija? Ja siedze jem orzechy ogladam seriale. Moj mnie deczko wkurzyl, ale na szczescie poszedl spac wiem mam spokoj :p -
Ruda27 wrote::p
A jakie orzechy jesz? różne się je czy jakieś konkretne? wiem tylko o migdałachLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahah ladny zwierzyniec masz dodinka :p
Moj wlasnie jedze mecze sobie obstawic powiedzialam mu zeby sie nie spieszyl lubie sama pobyc, zwlaszcza ze na l4 jestem to weekend mamy wspolny :p
Kurcze mam nadzieje, ze wyzdrowieje na dniach. Czytalam ze pierwsze 2 tygodnie to nie wplywaja na plod, ale pozniej moze byc problemowo (jesli sie udalo oczywiscie ;p)
Dziewczyny ile macie lat?dodinka lubi tę wiadomość
-
Anka10222 wrote:jak tam humorek wieczorkiem?
Serduszkowania i tak nie będzie bo mąż w poniedziałek lub wtorek idzie na badania, poza tym @ przyszła.
Ruda ja mam 27 lat, ty też 27?starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyTak ja mam 27 za pol roku stuknie mi 28... Mam nadzieje ze do tego czasu bd ciezarowka :p
Guniaczek i dobrze, niech maz zbiera plemniory na owulke :p ja po @ robie pare dni celibatu, tak zeby w owu byly mega mocne :p nie zawsze, ale w zaleznosci kiedy owu mam miec :p -
nick nieaktualny
-
aj są różne głosy, ja tam myślę, że jak jest ochota to się serduszkuje i już, jedni jednym strzałem zaliczają a inni przy bzykanku rano i wieczorem
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Ruda27 wrote:Hahah ladny zwierzyniec masz dodinka :p
Moj wlasnie jedze mecze sobie obstawic powiedzialam mu zeby sie nie spieszyl lubie sama pobyc, zwlaszcza ze na l4 jestem to weekend mamy wspolny :p
Kurcze mam nadzieje, ze wyzdrowieje na dniach. Czytalam ze pierwsze 2 tygodnie to nie wplywaja na plod, ale pozniej moze byc problemowo (jesli sie udalo oczywiscie ;p)
Dziewczyny ile macie lat?
28latek