O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym zaczać biegac bo kiedyś tranowałam lekkoatletyke i miałam forme. Teraz w zasadzie mam niedowagę ale dobrze mi z nia i dobrze się czje biegać bym chciała dla kondycji i zdrowia.
Ale nie mogę doczekać sie jak beda swiezutkie owoce i warzywa na ryneczku. W ubiegłym roku zrobiłam swoj ogród z warzyw ale niestety te ulewy czerwcowe szybko pokrzyżowały moje pany na piękne zbiory i zapał do pielenia prysł. A w tym roku nie biore się za siewy bo jak z brzuchem pielić?aszka lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszek, zazdroszczę niedowagi i dobrego przy tym samopoczucia Ja niestety mieszkam w bloku, więc nie mam możliwości wyhodowania własnych plonów, ale też uwielbiam świeże warzywa i owoce. Sama z siebie mogłabym przeżyć na samych warzywach i owocach, po prostu nie lubię się do czegoś zmuszać. Czyli taka ludzka przekora
aszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co do biegania, to jest chyba ostatnia rzecz z ćwiczeń fizycznych na jaką bym się mogła zdecydować. Mój A. uwielbia biegać i jak tylko robi się cieplej, to biega kiedy się da. Zresztą on ma sport we krwi, za młodu trenował akrobatykę sportową, a moja teściowa jest trenerką akrobatyki A ja nijak do nich nie pasuję
-
A że przeciwieństwa się przyciągają to w sam raz pasujecie do siebie z Twoim A.!
No tak teściowa trenerka akrobatyki a w gipsie chodzi
Moja teściowa z akrobatyką ma niewiele wspólnego i chyba z zadnym sportem. Natomiast kiedys usłyszałam, ze ja w ciąże nie zajde bo za chuda jestem... A jeśli zajde to nie donosze... Niech mi to jeszcze powie w najbliższym czasie Cóż... jeszcze jej udowodnie -
Chyba coś w tym jest Uzupełniamy się za to nawzajem
A teściowa Twoja to niech się goni! A pewnie, że jej udowodnij, że nie miała racji. Niech jej kopara opadnie, jak usłyszy, że babcią będzie! Albo jeszcze lepiej, jak znów tak powie, to jej za.....kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Wiadomo, każda przesada jest przeszkodą w życiu - niedowaga i nadwaga. Ja ważę trochę za dużo, ale nie przeszkadza mi to, bo jestem sprawna i wcale nie "oblana" tłuszczem, taką mam po prostu budowę i już i żaden ginekolog nie widział w tym problemu. Podejrzewam, że podobnie jest z Tobą kwiatuszku - taki Twój urok :)i jeśli nie masz ciągłej anemii ani nie mdlejesz przy podniesieniu kilograma ziemniaków, to pewnie wszystko jest ok
Qrczak, aszka lubią tę wiadomość
-
Podniose i worek ziemniaków i nic mi nie będzie:) Kiedyś miałam anemie ale żelazo w ruch i już wszystko ok. Wbrew pozorom mam duzo siły - tak twierdzi mój C. Czasami jak sie wygłupiamy to ma problemy zeby 'wygrac" ze mna. Tesciowej to chetnie za.... bo łapke też mam podobno ciętą Ale widze teraz po sobie, że jak jem więcej słodyczy to szybko w brzuszek wchodzi, ale ogranicze i szybciutko spadaja fałdki taka równowaga w przyrodzie
-
Hah kwiatuszek, widzę że z Ciebie to taka cicha woda niepozorna Obyś nie musiała używać ciętej łapki na teściowej, ale gdyby zaszła taka potrzeba to dawaj znać, skrzykniemy się i banda babeczek wpadnie i porządek zrobi
Qrczak, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Majowka uśmiałam sie ale masz racje, coś w tym jest bo każdy mówi, ze cicha woda ze mnie. Jestem spokojna do czasu, ale tez bardzo pyskata i czesto musi byc po mojej mysli ale to ma swoją zalete bo nie daje sobie wejsc na głowe. Ale to genetyczne po mamusi
Another w naszym przypadku moze zwiększyc szanse na szybsze mijanie dni od owulki do owulkiAnother, majowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tylko ja biedna na tej kaszy aby zęba nie uszkodzić ale troszke dżemu dodałam zeby nie było, ze tak dietetycznie
Dziewczyny gdzies czytałam, ze tłuste mleko wspomaga zajscie w ciąze, natomiast już w ciazy np hibiskus który jest herbatach szkodzi. Chyba zaczne sudiować ego typu ciekowstki zeby nie zaszkodzić w razie czemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 21:37