X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O wszystkim i o niczym :D
Odpowiedz

O wszystkim i o niczym :D

Oceń ten wątek:
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Wrzucam Wam obiecane zdjęcie mojego brzucha na rozpoczęcie 22tc ;)
    Zdjęcie robione tuż po przebudzeniu, także widać jeszcze na ciele odgniecenia po nocy ;) Dochodzę do wniosku, że w ubraniach wygląda na duuużo większy ;) Zresztą może potem w ciągu dnia zrobię jeszcze jakieś zdjęcie, to wrzucę Wam dla porównania.
    c36f48f82d947e6fmed.jpg

kwiatuszek789, aszka, Malenq lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczaku super brzunio :) oczami wyobraźni widze tam Twójego Skarba i śle Mu buziaczki :*

Ania właśnie o tym samym wczoraj pomyslalam, że odpusciłas i nie stresujesz sie teraz staraniami, że badania teraz, diagnozy itp a tu prosze :) cudnie :)

Zdrówka "moje" brzuszki :)

Aszka inofolic mi pomagał, szybko ogarnal mi jejniki i owulke ładna miałam tzn ładny skok, jajniki pracowały bo czułam ich charakterystyzny ból a nie taki typowy przy torbielach.
    Jeszce zobacze co z inofoliciem bo dzis 39dc i leciutko zaplamilam jakas godzine bo mega zakłuciu brzucha. Pewnie @ sie rozkreca a to by było po mojej myśli bo na poczatku wrzesnia wyjezdzamy nad morze, to moze wieksza ekipa "przez przypadek" byśmy wrócili :P. Cholera planuje chyba wpadke :D Ale to brzmi :P

aszka lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak piekny brzuszek... :)

Kwiatuszek no niech sie uda :D

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam, jak obiecałam, mój dzisiejszy popołudniowy brzuchol :D
    Zdjęcia kiepskiej jakości, bo samoj...ę w lustrze robiłam :P i flesz musiałam wyłączyć.
    9653da8bb3c95dc1med.jpg

Malenq lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam, że po całym dniu jest duuużo większy ;)
    Synuś rośnie :D

Kwiatuszek obyś wpadkę zaliczyła :D I to tak z dobrego serca Ci życzę :D

Aszka a u Ciebie to już tylko na pozytywne wieści czekam jak najszybciej :)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak ekstra, teraz widac ze w ciazy :) pieknie :) ja sie nastawiam na inseminacje niby mam jeszcze 4 proby z clo...zobaczymy, teraz to juz blisko @ jestem.

Qrczak lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz to pokaźny brzuszek :) niech rosnie Niunio a mama niech dźwga swoj słodki ciężar :)

Qrczak lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na @ w nocy mialam juz ból i myslalam ze sie zaczeło a rano wstaje i lipa, normalnie mi ta zmiana na luteine znowu przedłużyła cykl. Tak samo jak miałam dupka za pierwszym razem okres po 14 dniach czuje ze chyba tutaj bedzie tak samo.

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś juz @ zawitała ale mega skrzepami wiec na bank to przez odstawienie leków. Przy nich było dużo ładniej. Eh.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek a ja sie wkurzam :D bo juz bym zaczeła nowy cykl, ale widze ze bedzie jak po dhupastonie, w ciazy nie jestem na bank, bo temperatury mam nizutenkie,wiec wiadomo ze music byc co najmniej 3.80 chyba a ja mam 3.55 nawet wiec wiadomo ze nie, tyle ze mi to przedłuza, ale moze w koncu dostane, oby.

Kwiatuszek a bedziesz teraz miala jakies leki na stymulacje cos? Jak tam z leczeniem?

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teoretycznie nie staram sie teraz i teraz nie wyczekuje na owulke itd dlatego @ mnie zakoczyła bo z owulką mialam cykl okolo 38 dniowy ostatnio a teraz ciut ponad tydzien którszy bez owulki. A spodziewałam sie ze bedzie dłuzszy. Wypiłam dzis saszetke inofolicu i tak bede sobie popijała zeby torbieli nie było a dupka i bromocornu nie bede brała. Może owulka dzieki temu zawita wczesniej we wrzesniu albo i na koncu sierpnia. Chociaz na mnie 2 saszetki dzialały ale zobaczymy jak teraz bedzie.

A co do tempki to roznie z nia bywa wiec nie ma @ jest nadzieja :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek pewnie, to pij, ja chyba tez kupie i zobacze jak to na mnie zadzałą ten inofolic z ciekawosci :D Oby po nim nie miala zadnych akcji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 16:04

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie piłaś nigdy? Niby dziewczyny na forum pisały ze jakies rewolucje mialy ale jakos nie jestem przekonana ze po nim bo to suplement jest a nie lek. I to sporadyczne opinie bylo i wiekszosc pozytywów. Poczytaj sobie forum. Jak cos to kupuj przez neta bo duzo taniej. Ja mam 3 opakowania zapasu wiec wykorzystam, co mi tam :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, poki nie było jakis badan pozniej sie dogrzebałam ze Towarzystwo Ginekologow to poleca, to kupie i zaczne.

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Ci szybciutko pomógł :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie okaze:D

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja polecam Inofolic ;D Nie wiem, czy on pomógł, czy tak po prostu miało być, ale w cyklu, w którym zwiększyłam dawkę do 2 saszetek w pierwszej połowie - zaskoczyłam :D

kwiatuszek789, Cranberry, Malenq lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Cranberry Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pije go pierwszy cykl i mam nadzieję, że "zaskoczy" :)
    Powodzenia wszystkim pijaczkom Inofolicu !!! :d

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • Cranberry Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Qurczaku piękny brzuszek i równie śłiczny kolor włosków!

Qrczak lubi tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Qrczaku ale brzunio piękny...taki "książkowo" ciążowy:)

Ja również piłam inofolic i po 2miesiącu się UDAŁO O:) więc nie zaszkodzi jak sobie popijecie...

po całym tygodniu goszczenia rodzinki, dzisiaj mam dzień "piżamowy", zmęczona jestem bardzo, bardzo i jedyne na co siłę będę miała to jedzenie hehehehe.....

Buziaki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 06:55

Qrczak lubi tę wiadomość

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ