O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Wrzucam Wam obiecane zdjęcie mojego brzucha na rozpoczęcie 22tc
Zdjęcie robione tuż po przebudzeniu, także widać jeszcze na ciele odgniecenia po nocy Dochodzę do wniosku, że w ubraniach wygląda na duuużo większy Zresztą może potem w ciągu dnia zrobię jeszcze jakieś zdjęcie, to wrzucę Wam dla porównania.
kwiatuszek789, aszka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Qrczaku super brzunio oczami wyobraźni widze tam Twójego Skarba i śle Mu buziaczki :*
Ania właśnie o tym samym wczoraj pomyslalam, że odpusciłas i nie stresujesz sie teraz staraniami, że badania teraz, diagnozy itp a tu prosze cudnie
Zdrówka "moje" brzuszki
Aszka inofolic mi pomagał, szybko ogarnal mi jejniki i owulke ładna miałam tzn ładny skok, jajniki pracowały bo czułam ich charakterystyzny ból a nie taki typowy przy torbielach.
Jeszce zobacze co z inofoliciem bo dzis 39dc i leciutko zaplamilam jakas godzine bo mega zakłuciu brzucha. Pewnie @ sie rozkreca a to by było po mojej myśli bo na poczatku wrzesnia wyjezdzamy nad morze, to moze wieksza ekipa "przez przypadek" byśmy wrócili . Cholera planuje chyba wpadke Ale to brzmiaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja czekam na @ w nocy mialam juz ból i myslalam ze sie zaczeło a rano wstaje i lipa, normalnie mi ta zmiana na luteine znowu przedłużyła cykl. Tak samo jak miałam dupka za pierwszym razem okres po 14 dniach czuje ze chyba tutaj bedzie tak samo.
-
nick nieaktualnyKwiatuszek a ja sie wkurzam bo juz bym zaczeła nowy cykl, ale widze ze bedzie jak po dhupastonie, w ciazy nie jestem na bank, bo temperatury mam nizutenkie,wiec wiadomo ze music byc co najmniej 3.80 chyba a ja mam 3.55 nawet wiec wiadomo ze nie, tyle ze mi to przedłuza, ale moze w koncu dostane, oby.
Kwiatuszek a bedziesz teraz miala jakies leki na stymulacje cos? Jak tam z leczeniem? -
Ja teoretycznie nie staram sie teraz i teraz nie wyczekuje na owulke itd dlatego @ mnie zakoczyła bo z owulką mialam cykl okolo 38 dniowy ostatnio a teraz ciut ponad tydzien którszy bez owulki. A spodziewałam sie ze bedzie dłuzszy. Wypiłam dzis saszetke inofolicu i tak bede sobie popijała zeby torbieli nie było a dupka i bromocornu nie bede brała. Może owulka dzieki temu zawita wczesniej we wrzesniu albo i na koncu sierpnia. Chociaz na mnie 2 saszetki dzialały ale zobaczymy jak teraz bedzie.
A co do tempki to roznie z nia bywa wiec nie ma @ jest nadzieja -
nick nieaktualny
-
A nie piłaś nigdy? Niby dziewczyny na forum pisały ze jakies rewolucje mialy ale jakos nie jestem przekonana ze po nim bo to suplement jest a nie lek. I to sporadyczne opinie bylo i wiekszosc pozytywów. Poczytaj sobie forum. Jak cos to kupuj przez neta bo duzo taniej. Ja mam 3 opakowania zapasu wiec wykorzystam, co mi tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Qrczaku ale brzunio piękny...taki "książkowo" ciążowy:)
Ja również piłam inofolic i po 2miesiącu się UDAŁO więc nie zaszkodzi jak sobie popijecie...
po całym tygodniu goszczenia rodzinki, dzisiaj mam dzień "piżamowy", zmęczona jestem bardzo, bardzo i jedyne na co siłę będę miała to jedzenie hehehehe.....
Buziaki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 06:55
Qrczak lubi tę wiadomość