Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
adu, nie wiedziałam, że do krzywej trzeba być zdrowym, bez przeziębień, dobrze wiedzieć, dzięki!
Snowflake, i nic po wizycie nie dajesz znać? No eeeeej jak było?
Baśka, zazdroszcze urodzinek i spotkania, ach, jak mi brakuje rodziny mojej! A tu święta pod znakiem zapytania, bo mój najmłodszy pokasłuje i ciągle katarek..
Endzi, i jak, dzwoniłaś do tej młodej fizjo? Działaj, bo może kto wie, zawalona terminami jest, lepiej się umówić, jak może ci być lżej
U nas deszcz malutki i buro tak, ale lumpek obskoczyłam, parę niemowlęcych ciuszków, duuuża torba z Divided na ramię dla mnie i przytulanka Pan Nilson dla dzieci, to taka małpka z książeczki o Pippi..
..ale pokażę wam coś, nie mogłam się powstrzymać, jaka czapeczka słodka!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2021, 10:48
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Adu dobrze, że sobie zmieniłaś termin krzywej, najważniejsze żebyś wyzdrowiała do końca żeby później nie było jakiś wątpliwości co do wyniku. 😉 krzywą z tego co mi mówił gin można do 28 tyg zrobić.
Ja byłam dziś u endo właśnie z wynikami krzywej, morfo i wynikami tarczycowymi. Krzywa i tarczycowe super- mam przyjść dopiero po porodzie ale powiedziała, że zaczyna się u mnie anemia bo wyniki lecą na łeb na szyje. No i moje pytanie- suplementujecie czymś dodatkowo żelazo? Ja biorę tylko to co mam w witaminach ciążowych a endo mówiła żeby zacząć brać floradix w płynie.
No i po urodzeniu jak nie będę karmić lub po przestaniu karmienia znów mam zacząć brać metę. -
Endzi, moja mama rez jak słyszy hasło, że do kościoła, to hulaj dusza 😂
Annamaria, każde przeziębienie może zaburzenia wynik krzywej:) śliczna czapeczka!
Kredka, ja w ogóle nie biorę żelaza, w swoich witaminach nie mam, ale csytalam, że teraz nie jest obowiązkowe przyjmowanie zelaza. Zobacze xo wyjdzie teraz w wynikach czy nie kupic jakis innych.
Snowflake, a my tu czekamy na relacje z wizyty 🙊 ale masz wybaczone 😁😂 nieee, ja się nie pale na 500 km w jedną stronę. Pojedzie z nim moj brat, on jezdzi tirem jak i moj tata, więc któryś z nich to najlepszy wybór, bo jeżdżą właśnie na wschód. -
Basiu Twoja siostra ma urodziny 27.03? Moja najmłodsza jest z tego dnia.
A to szybko obskoczyłaś tą szkołę rodzenia jak już niedługo koniec🤔 Ja to w końcu nawet nie zadzwoniłam przez ostatni czas i nie wiem w kończy czy wgl iść.
Annamaria zaraz do niej napisze na messengerze bo mi w końcu koleżanka nie wysłała nr telefonu ale znalazłam ją na Facebooku. Na pewno skorzystam i pójdę. Dzisiaj jak wstałam po 6 do łazienki to miałam takie głupie uczucie jakby mi normalnie parzyło to udo coś... Ehh
Czapeczka słodka ❤️ Taka mała Słowianka będzie hehe 😅 ja może się wybiorę do lumpka po wypłacie🤔 No nic zobaczymy..
Jagodowa też nam gdzieś zaginęła 🤔
Mój małż będzie wywozić kury i gęsi do drugiej babci 😍 I ta babcia poszła na ten układ słuchajcie 😅 Może dlatego że już nie chodzi ona do nich tylko my musimy i nie chce nas obciążać nimi🤔
Jakiś czas temu padł pomysł że pojedziemy ze znajomymi w Bieszczady tak na 3 dni. I tak sobie z koleżanką rozmawiałyśmy i miał to być koniec maja początek czerwca abym jeszcze w miarę bezpiecznie się czuła. No i ostatnio mój małż mówi że nici z wyjazdu bo on samej babci nie zostawi bo ona ledwo co chodzi.. No i mówię no jeszcze trochę czasu jest ze może się zobaczy. A on nie i koniec. No dobra zrozumiałam. Ale wczoraj mówi do mnie że mąż tej koleżanki pisze do niego żeby jechać na Podlasie w weekend majowy motocyklami. Że on chciałby pojechać razem z nim i maślane oczy robi do mnie 😳 No i mówię mu ze przecież powiedział że babci samej nie zostawi. To mówi że przecież sama nie będzie bo będzie miała opiekunkę 🧐 Ja się pytam jaką opiekunkę a on że mnie 🤔 No zdebialam powiem Wam... Tu nawet nie chodzi o to że ja nie chce go puścić bo wiem że motocykle to jego pasja i jeżdżą już od paru lat razem na to Podlasie. Ale fakt że ja miałabym zrezygnować z wyjazdu w Bieszczady a on miałby sobie pojechać na Podlasie trochę mnie zabolał. Aż mi się przykro zrobiło że tu się o mnie nie myśli 😁 Nie wiem co o tym myśleć.. Co Wy byście zrobiły w takiej sytuacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2021, 13:00
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, mo tez by było przykro i nie poszłabym na to. To ostatni czas, kiedy Ty też możesz skorzystać z takiego frywolneog wyjazdu, wiec dlaczego tylko on ma mieć satysfakcję. 🤷♀️ Ale ja jestem wredna. :p
Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Endzi popieram zdanie Adu.
Tym bardziej, że jak urodzi się dziecko to już na pewno Ty sobie sama nie śmigniesz z koleżanką a on nie zostanie z babcią.
Powiedziałabym mu żeby postawił się w Twojej sytuacji, na pewno nie byłoby mu miło.Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
No myślę że macie rację tym bardziej że on później będzie mógł sobie bez problemu gdzieś wyskoczyć jak się urodzi dziecko. A w moim przypadku to już nie będzie takie proste właśnie..
Porozmawiam z nim o tym bo ja jakoś tego nie widzę. A myślę że opiekę dałoby się zorganizować w razie czego. Gdybyśmy mieli jechać we dwoje. Aby ktoś zajrzał do babci pod naszą nieobecność..
Przecież to jeszcze byłoby trochę czasu do tego wyjazdu. Obstawiałam bardziej koniec maja i początek czerwca bo wtedy będzie bardziej prawdopodobne że otworzą hotele.Asia9031 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wszystko zależy od Ciebie tak naprawdę.
Jeżeli jest Ci wszystko jedno to niech jedzie, luzik. 😉 Natomiast jeśli wiesz, że jego wyjazd sprawi Ci przykrość bo nastawiałaś się na wspólny wypad a nie siedzenie z babcią w domu to otwarcie to powiedz. Szkoda żebyś później siedziała i się smuciła, tym bardziej jeśli jest jakaś możliwość żeby babci zapewnić kogoś do opieki. 🙂 -
kredka wrote:Endzi wszystko zależy od Ciebie tak naprawdę.
Jeżeli jest Ci wszystko jedno to niech jedzie, luzik. 😉 Natomiast jeśli wiesz, że jego wyjazd sprawi Ci przykrość bo nastawiałaś się na wspólny wypad a nie siedzenie z babcią w domu to otwarcie to powiedz. Szkoda żebyś później siedziała i się smuciła, tym bardziej jeśli jest jakaś możliwość żeby babci zapewnić kogoś do opieki. 🙂
Ja po prostu wiem, jak to byłoby z mojej perspektywy, że byłoby mi smutno. Ale ja też nie lubię oddzielnych wyjazdów.
Hyhy, małe porównanie. 13 vs 23
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 06:20
Endzi, Annamaria, Snowflake, Baśka 89, sandrina22, Monika87, kredka lubią tę wiadomość
-
Wrócił z pracy i powiedział że też myślał o tym wyjeździe i że nie pojedzie i mnie nie zostawi samej. Ale powiedział że możemy jeszcze gdzieś sami razem pojechać 🤷♀️ Także już sama go nie ogarniam. Jeżeli zagwarantowałby mi że pojedziemy gdzieś jeszcze to niech jedzie w ten weekend majowy. Wiem że to dla niego ważne i że ze mną na motocyklu już szybko nie pojeździ. No ale zobaczymy co to wyjdzie dalej z tym.. Oni jeździli już od kilku lat tam sami. Bo to raczej piach i błoto wiec my zostawalysmy w domu..
Chyba sam tego do końca jeszcze nie ogarnia i nie wie co chce tak na prawdę🤷♀️
Adu piękny brzuszek już masz taki okrąglutki ❤️💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Snowflake daj tej pizzy trochę 🤗
Co do jego rehabilitacji w sytuacji to zobaczymy co z tego będzie. Ja też za każdym razem mu powtarzam żeby sobie jechał. Tym bardziej właśnie że to są rzadkie wypady i jemu też się należy. Mnie tylko zabolało to jak powiedział właśnie ze nigdzie nie pojedziemy a potem że ma opiekunkę dla babci na swój wyjazd... Ale sam dziś powiedział że tego nie przemyślał wczoraj bo to było tak wyszło pewnie zaraz po tym jak pisał z kolegą.. Także czekam na propozycje co dalej z tym zrobimy 😁
A ja oczywiście nie mogłam mówić jak człowiek tylko łzy mi po policzkach płynęły jak nie wiem co😅 Ale był cierpliwy i czekał na moje wypociny 😂
No a dziś zabrał się za robienie prądu w pokoju i dalszy ciąg remontu.
Tak się zastanawiam czy nie kupić wcześniej komody dla małej żeby ją postawić w korytarzu i pomału sobie tam wszystko segregować 🤔 tylko nie wiem na jaką się zdecydować. Mam dwa typy z Ikei malm i hemnes 😅Miasa lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
ENDZI moja siostra ma 26.03 ale odprawiała 27.03
Mnie czekają dwie imprezy w kwietniu urodzinowe 🙄🤣🤣🤣 Moje 11.04- 32 😳 i mojego 16.04-42 😁 Także zrobimy razem bo po co dwie imprezy jak i tak za dużo osób to nie będzie-najblizsza rodzina 😉
ENDZI jeżeli ty nie jedziesz w Bieszczady to On też nigdzie nie powinien jechać PROSTE.
W życiu bym nie puściła mojego 🤣🤣🤣 jak urodzisz On se pojedzie a Ty już nie[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Endzi, za facetem nie nadazysz. 🤣🤣 Oni i ich pomysły, ehhh Co do komody to nawet dobry pomysł. też to są moje typy komód 🤣 w sypialni mam malm i do małej kupie chyba hemnes, bo jest ładniejsza.
Snowflake, co tydzień robie w tej samej bluzce i spodniach, żeby mieć pamiątkę i porównanie z całej ciąży 😁 ooo zjadłabym taka domowa! Może zrobię, w lidlomixie ciasto wyrabia się w 3 minuty. 🙊😎
Bry ja zaraz, tzn za godzinę lecę na pobranie, ale tylko zwykla morfo i mocz, a z krzywej się wytłumaczę lekarzowi, że zrobię za kilka dni. Na szczęście wynik zobaczy sobie online i mam nadzieję, że nie będzie problemu.
-
Adu widziałam wczoraj fotkę ale nie miałam już siły nawet pisać. Boski brzuch, już taki okrąglutki i typowo ciążowy. 😍
Ja przy pierwszym miałam komodę malm i się świetnie sprawdziła chociaż hemnes są według mnie po prostu ładniejsze. 😄 Teraz nie potrzebuje bo mam ogromną szafę w sypialni z półkami, szufladami itp więc się spokojnie pomieszczę.
Snowflake super że wizyta udana i wiadomości dobre, możesz sobie na spokojnie działać bez obaw, że coś wcześniej wydarzy.
W ogóle to u Was takie maluchy mają zajęcia na teams?! Szok! 😄 ale pozytywny! U nas jest tak że mamy książki w domu i codziennie na stronie przedszkola są wrzucane info co zrobić, jakie zabawy, wierszyki itp ale widzę, że motywacja i skupienie młodego w domu jest jednak mniejsze.
Ktoś wizytuje w tym tyg? Ja lecę jutro prywatnie bo mój dziadek gin na sprzęt usg z czasów wojny chyba więc skoczę zobaczyć jak tam u małej, może mi ją zmierzy. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 09:36
-
Hej ! Ja mam młyn w robo nawet nie mam jak do Was czasem napisać
Endzi ja podzielam zdanie dziewczyny co do Twojego męża. Jak pojedzie z Tobą gdzieś i Ci to obieca to niech sobie jedzie na te motocykle
My mieliśmy jechać nad morze (Mielno) przełom maja i czerwca ale to tak daleko .. a mnie brzuszek ściska jak za długo siedzę zgieta.. no i trochę kasy pójdzie więc może coś bliżej .. i na jakiś weekend znów .. nie wiem sama.
Adu piękny brzuszek 🥰❤️ i super porównanie ja prawie żadnych zdjęć nie mam ale za to w weekend zronilamy z mężem filmik na fb z przebijaniem balona i wczoraj udostępniliśmy po połówkowych lawina komentarzy i lajków 🤣 ale to pomysł mojego męża sam chciał
Apropo połówkowych - 395 g zdrowego chłopaka.💙💙 Siusiaka to pokazywał chętnie a buźki prawie wcale przez co doktorek Selfiaka nie mógł zrobić przyklejony buziakiem do łożyska no ale potem coś tam się przekrecił i udało się kawałek buźki złapać 💙
https://naforum.zapodaj.net/9fdd080e1f56.jpg.htmlLady_Dior, Snowflake, sandrina22, kredka, Endzi, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość